icon

Predškolská a elementárna pedagogika Ružomberok - príjímacie pohovory

martinals
7. mar 2026

Ahojte, chcela by som sa opýtať tých, čo už študujú na tejto VŠ predškolskú a elementárnu pedagogiku aké otázky sa pýtajú na príjimacom pohovore. Ďakujem ♥️

domkakvet
7. mar 2026

@martinals ved tam nie je ziadny prijimaci pohovor.

martinals
autor
7. mar 2026
@domkakvet

@martinals ved tam nie je ziadny prijimaci pohovor.

@domkakvet práve že je,možno nebol ale je 22 a 29.4. ,tak som chcela vedieť na čo sa pýtaju aspoň orientačne aby som bola v obraze 🙂

domkakvet
8. mar 2026
@martinals

@domkakvet práve že je,možno nebol ale je 22 a 29.4. ,tak som chcela vedieť na čo sa pýtaju aspoň orientačne aby som bola v obraze 🙂

@martinals dakedy sa robili prijimacky a minuly rok nebolo nic, odkial mas taku info, je to na stranke skoly?

martinals
autor
8. mar 2026

Kamarátke prišla pozvánka na príjimací pohovor

emkas
4. máj 2026

Chcem sa opýtať takú otázočku, že ak bol počet študentov na pohovore cca 180 a na stránke je napísané, že plánovaný počet prijatých 80, tak že príjmu všetkých?? ... zrátala som to a také sú počty na rok 2026/2027. Nepísali sa žiadne prijímačky, len prebehol motivačný pohovor... Vďaka za Vaše odpovede 🙂

martinals
autor
4. máj 2026
@emkas

Chcem sa opýtať takú otázočku, že ak bol počet študentov na pohovore cca 180 a na stránke je napísané, že plánovaný počet prijatých 80, tak že príjmu všetkých?? ... zrátala som to a také sú počty na rok 2026/2027. Nepísali sa žiadne prijímačky, len prebehol motivačný pohovor... Vďaka za Vaše odpovede 🙂

@emkas my sme boli s kolegyňou 22heho na pohovore a tiež čakáme,že čo a ako. No bolo veľmi veľa učiteľok ,myslíme si že prednostne príjmu ich.

balogova_evaa
15. máj 2026

@emkas ahoj ja som bola tiez 22.4 na pohovore ale zatial ziadna odpoved so skoly...:(

miska2001
25. máj 2026

Prišli vám už výsledky?

martinals
autor
25. máj 2026
@miska2001

Prišli vám už výsledky?

@miska2001 mne zatiaľ nie ale počítam s tým, že do konca týždňa budú snáď.

balogova_evaa
25. máj 2026

Dnes je 25.5 a mne stále žiadna odpoved :(

majecka12
28. máj 2026

Ahojte, mne uz prislo rozhodnutie, tak v najbližších dňoch pridu zrejme aj vám 🙂
Neviete, ci bude hudobna povinny predmet?

balogova_evaa
28. máj 2026
@majecka12

Ahojte, mne uz prislo rozhodnutie, tak v najbližších dňoch pridu zrejme aj vám 🙂
Neviete, ci bude hudobna povinny predmet?

@majecka12 jeeej teším sa tak ja pôjdem z prace hneď do schránky 🤣🤣🤣

majecka12
2. jún 2026

Ak to číta niekto prijatý, kľudne mi napíšte a môžeme byť v kontakte (ak by boli nejaké nejasnosti, pripadne si môžeme radiť/informovať sa) 🙂