Predškolská a elementárna pedagogika Ružomberok - príjímacie pohovory
Ahojte, chcela by som sa opýtať tých, čo už študujú na tejto VŠ predškolskú a elementárnu pedagogiku aké otázky sa pýtajú na príjimacom pohovore. Ďakujem ♥️
Chcem sa opýtať takú otázočku, že ak bol počet študentov na pohovore cca 180 a na stránke je napísané, že plánovaný počet prijatých 80, tak že príjmu všetkých?? ... zrátala som to a také sú počty na rok 2026/2027. Nepísali sa žiadne prijímačky, len prebehol motivačný pohovor... Vďaka za Vaše odpovede 🙂
Chcem sa opýtať takú otázočku, že ak bol počet študentov na pohovore cca 180 a na stránke je napísané, že plánovaný počet prijatých 80, tak že príjmu všetkých?? ... zrátala som to a také sú počty na rok 2026/2027. Nepísali sa žiadne prijímačky, len prebehol motivačný pohovor... Vďaka za Vaše odpovede 🙂
@emkas my sme boli s kolegyňou 22heho na pohovore a tiež čakáme,že čo a ako. No bolo veľmi veľa učiteľok ,myslíme si že prednostne príjmu ich.
@emkas ahoj ja som bola tiez 22.4 na pohovore ale zatial ziadna odpoved so skoly...:(
Ahojte, mne uz prislo rozhodnutie, tak v najbližších dňoch pridu zrejme aj vám 🙂
Neviete, ci bude hudobna povinny predmet?
Ahojte, mne uz prislo rozhodnutie, tak v najbližších dňoch pridu zrejme aj vám 🙂
Neviete, ci bude hudobna povinny predmet?
@majecka12 jeeej teším sa tak ja pôjdem z prace hneď do schránky 🤣🤣🤣
Ak to číta niekto prijatý, kľudne mi napíšte a môžeme byť v kontakte (ak by boli nejaké nejasnosti, pripadne si môžeme radiť/informovať sa) 🙂

@martinals ved tam nie je ziadny prijimaci pohovor.