icon

Predškolská a elementárna pedagogika Ružomberok - príjímacie pohovory

martinals
7. mar 2026

Ahojte, chcela by som sa opýtať tých, čo už študujú na tejto VŠ predškolskú a elementárnu pedagogiku aké otázky sa pýtajú na príjimacom pohovore. Ďakujem ♥️

domkakvet
•
7. mar 2026

@martinals ved tam nie je ziadny prijimaci pohovor.

martinals
autor
•
7. mar 2026
@domkakvet

@martinals ved tam nie je ziadny prijimaci pohovor.

@domkakvet práve že je,možno nebol ale je 22 a 29.4. ,tak som chcela vedieť na čo sa pýtaju aspoň orientačne aby som bola v obraze 🙂

domkakvet
•
8. mar 2026
@martinals

@domkakvet práve že je,možno nebol ale je 22 a 29.4. ,tak som chcela vedieť na čo sa pýtaju aspoň orientačne aby som bola v obraze 🙂

@martinals dakedy sa robili prijimacky a minuly rok nebolo nic, odkial mas taku info, je to na stranke skoly?

martinals
autor
•
8. mar 2026

Kamarátke prišla pozvánka na príjimací pohovor

emkas
•
4. máj 2026

Chcem sa opýtať takú otázočku, že ak bol počet študentov na pohovore cca 180 a na stránke je napísané, že plánovaný počet prijatých 80, tak že príjmu všetkých?? ... zrátala som to a také sú počty na rok 2026/2027. Nepísali sa žiadne prijímačky, len prebehol motivačný pohovor... Vďaka za Vaše odpovede 🙂

martinals
autor
•
4. máj 2026
@emkas

Chcem sa opýtať takú otázočku, že ak bol počet študentov na pohovore cca 180 a na stránke je napísané, že plánovaný počet prijatých 80, tak že príjmu všetkých?? ... zrátala som to a také sú počty na rok 2026/2027. Nepísali sa žiadne prijímačky, len prebehol motivačný pohovor... Vďaka za Vaše odpovede 🙂

@emkas my sme boli s kolegyňou 22heho na pohovore a tiež čakáme,že čo a ako. No bolo veľmi veľa učiteľok ,myslíme si že prednostne príjmu ich.

balogova_evaa
•
15. máj 2026

@emkas ahoj ja som bola tiez 22.4 na pohovore ale zatial ziadna odpoved so skoly...:(

miska2001
•
25. máj 2026

Prišli vám už výsledky?

martinals
autor
•
25. máj 2026
@miska2001

Prišli vám už výsledky?

@miska2001 mne zatiaľ nie ale počítam s tým, že do konca týždňa budú snáď.

balogova_evaa
•
25. máj 2026

Dnes je 25.5 a mne stále žiadna odpoved :(

majecka12
•
28. máj 2026

Ahojte, mne uz prislo rozhodnutie, tak v najbližších dňoch pridu zrejme aj vám 🙂
Neviete, ci bude hudobna povinny predmet?

balogova_evaa
•
28. máj 2026
@majecka12

Ahojte, mne uz prislo rozhodnutie, tak v najbližších dňoch pridu zrejme aj vám 🙂
Neviete, ci bude hudobna povinny predmet?

@majecka12 jeeej teším sa tak ja pôjdem z prace hneď do schránky 🤣🤣🤣

majecka12
•
2. jún 2026

Ak to číta niekto prijatý, kľudne mi napíšte a môžeme byť v kontakte (ak by boli nejaké nejasnosti, pripadne si môžeme radiť/informovať sa) 🙂

adri112
•
12. jún 2026
@majecka12

Ak to číta niekto prijatý, kľudne mi napíšte a môžeme byť v kontakte (ak by boli nejaké nejasnosti, pripadne si môžeme radiť/informovať sa) 🙂

@majecka12 ahoj ja som prijatá

adri112
•
12. jún 2026

Neviete niekto či zverejnia aj tabuľku ako sme boli v poradí ? Mňa by to celkom zaujímalo kolka som bola

martinals
autor
•
13. jún 2026
@adri112

Neviete niekto či zverejnia aj tabuľku ako sme boli v poradí ? Mňa by to celkom zaujímalo kolka som bola

@adri112 mňa by to tiež zaujímalo,no nič som nenašla

majecka12
•
19. jún 2026
@adri112

@majecka12 ahoj ja som prijatá

@adri112 blahoželám 🎉 nevieš teda, či bude hudobná povinná? Vraj to niekomu povedali na pohovoroch. Ja nehrám na žiadnom nástroji 😭 a školné sa teda platí až po zápise, že?

adri112
•
19. jún 2026
@majecka12

@adri112 blahoželám 🎉 nevieš teda, či bude hudobná povinná? Vraj to niekomu povedali na pohovoroch. Ja nehrám na žiadnom nástroji 😭 a školné sa teda platí až po zápise, že?

@majecka12 určite tam hudobná bude ako predmet si myslím leno mne na pohovore povedali že si spolu zaspievame v septembri. A aké skolne? To ani neviem že sa platí na denne ??

majecka12
•
19. jún 2026
@adri112

@majecka12 určite tam hudobná bude ako predmet si myslím leno mne na pohovore povedali že si spolu zaspievame v septembri. A aké skolne? To ani neviem že sa platí na denne ??

@adri112 jaaj, ja idem externe, takže platím.

adri112
•
20. jún 2026
@majecka12

@adri112 jaaj, ja idem externe, takže platím.

@majecka12 jaaj tak. Drzim palčeky možno ze externe nebudete mať hudobnú neviem ale denne si myslím že sto pro bude