icon

Prijímacie skúšky na magisterské štúdium psychológie na Univerzite Komenského

22. feb 2026

Ahojte,
mám vyštudovaného Bc. z psychológie, ale neštudovala som v BA. Doštudovala som viac ako 5 rokov dozadu. Teraz bývam v BA a rozmýšľam, že by som si išla dorobiť Mgr. na Komenského. Chcem sa opýtať, či tu nie je niekto kto študoval Bc. na Komenského a urobil prijímačky aj na Mgr. a vedel by mi poskytnúť svoje poznámky/materiály, z kt. sa pripravoval? Alebo aspoň dať nejaké rady na čo sa hlavne zamerať (na stránke je iba napísané, že obsahom prijímačiek je obsah povinných predmetov z Bc. štúdia)?

Ďakujem ❤

anonymm12
8. mar 2026

@anonym_autor ahoj, tiež rozmýšľam nad magisterským v BA po Bc. psychológie v Prešove. Ako si to nakoniec poriešila?

autor
8. mar 2026
@anonymm12

@anonym_autor ahoj, tiež rozmýšľam nad magisterským v BA po Bc. psychológie v Prešove. Ako si to nakoniec poriešila?

@anonymm12 Zatiaľ nijak. Nikto sa zatiaľ neozval. ☹ Ak by si zistila nejaké info, tak daj prosím vedieť. 🙏

anonym_144491
13. mar 2026

Prosim, aj mne dajte vediet. Ja sa chystam na magisterske do Trnavy

hanahhhh
9. máj 2026

@anonym_autor ahoj, aj ja sa pripravujem na prijímačky. Ak je to pre Teba ešte aktuálne, pokojne mi pošli správu, rada posuniem materiály 🙂

autor
10. máj 2026
@hanahhhh

@anonym_autor ahoj, aj ja sa pripravujem na prijímačky. Ak je to pre Teba ešte aktuálne, pokojne mi pošli správu, rada posuniem materiály 🙂

@hanahhhh Napísala som správu. 🙂

david200124
30. máj 2026

Dobrý deň prajem, som študentom psychológie na Bc a na magisterské zvažujem Komenského, mohol by som sa aj ja prosím zapojiť do debaty ohľadom materiálov alebo aspoň nejakých informácií ohľadom prijímačiek? Ďakujem..

autor
30. máj 2026
@david200124

Dobrý deň prajem, som študentom psychológie na Bc a na magisterské zvažujem Komenského, mohol by som sa aj ja prosím zapojiť do debaty ohľadom materiálov alebo aspoň nejakých informácií ohľadom prijímačiek? Ďakujem..

@david200124 Zatiaľ mi nikto žiadne materiály neposkytol, tak nám zostáva naďaľej čakať na niekoho kto by nám ich vedel poskytnúť. 😅

david200124
31. máj 2026
@anonym_autor

@david200124 Zatiaľ mi nikto žiadne materiály neposkytol, tak nám zostáva naďaľej čakať na niekoho kto by nám ich vedel poskytnúť. 😅

@anonym_autor mohol by som poprosiť o súkromnú správu? 🙂

autor
31. máj 2026
@david200124

@anonym_autor mohol by som poprosiť o súkromnú správu? 🙂

@david200124 Poslala som.