Prijímačky - psychológia Truni
Ahojte. Prosim studuje niekto psychologiu na trnavskej uni? Pamatate si este z coho a ake boli prijimacky? Dakujem krasne.
@matin_ka mam spoluziacku aj z presova. Asi zalezi od kazdeho cloveka, kolko ma na to casu a chce obetovat.. Prednasky su online a seminare prezencne+skusky. Berie to vela casu (aj penazi :D) treba zvazit, ci to ozaj chcete a kvoli comu. Hlavne ucit sa na skusky+pisanie prac.
Ahojte, tiež plánujem tento rok študovať na truni psychologiu externe. Písala som tam mail a dozvedela som sa toľko, že prednášky sú podľa vyučujúceho určené, či bude online alebo prezenčne..no keď som pozerala rozvrhy na každý rok , tak tam bolo všetko skoro online napísané okrem tých seminárov , ja si myslím že ak by videli tu diaľku, odkiaľ sme, dali by nám online ..ja mám dve deti takže myslím že by aj na to pozerali ktovie...ale určite chcem ísť pretože to je jediná škola ktorá ponúka psychológiu externe , bez zamestnania a ešte k tomu len v soboty..čo viac..2 mesiace každú sobotu chodiť do Trnavy nieje až také zle (som z východu) a určite to bude častejšie online si myslím .. ja plánujem po tých 3 rokoch, ak má teda príjmu dúfam , doštudovať denné Mgr v Košiciach alebo Prešove.. no možno dovtedy dajú aj tam externe... Takže by bolo fajn ak by sme sa skontaktovali cez fb kto plánuje tento rok ísť tiež ;)
A ešte som zabudla dodať..viem že je ťažké si nájsť prácu ako psychológ..a Hlavne a titulom bc. Ale ? Internetová poradňa ipčko, určite poznáte , každý rok hľadá nových ľudí ... Ja som tam písala mail včera , že či mám šancu o tri roky 😂 a odpísali že každý mesiac, nielen rok ..to rozvijaju a myslia si že určite o tri roky to bude len lepšie.. plat 1100 v hrubom + nejaké ďalšie vzdelávanie vám zabezpečia kurzy a atestácie či čo tam bolo.. a ešte aj tie hodiny odsedene za Pc sa počítajú do praxe ...myslím že celkom ok na to že sedíte na zadku doma za počítačom a sem-tam s niekým zavoláte alebo píšete a píšete s ľuďmi ktorí potrebujú pomoc ...mňa to zaujalo ..keď vystudujem bc. Tak zatiaľ túto prácu z domu kým deti vyrastú a potom keď bude čas aj nejaké peniaze zarobené tak dokončíme v na inej škole druhý stupeň + tá rigorozna skúška nvm čo je ale titul phd..možno aj tam sa raz dostaneme..a budú z nás psychológovia riadní 😂fandím si ale hlavne si verím ..
@nika461 a chces to aj naozaj robit a zaujima ta psychologia ako taka? pretoze z tvojich sprav mi to velmi tak nepride :D krasa psychologiie totizto nespociva uplne v "sedeni na zadku" a "obcasne sem tam zavolanie", tak si to ozaj premysli, lebo studium, hlavne s detmi je velmi narocne a hlavne ked to velmi vazne neberies
neviete nahodou ci sa externe studium studuje aj v piatok aj v sobotu alebo len v sobotu?
@kristie11 Vedela by som sa s tebou prosím skontaktovať cez nejakú sociálnu sieť? Veľmi by si mi vedela pomôcť s veľa vecami, mám mnoho otázok čo sa štúdia v Trnave týka😊 bola by som ti veľmi vďačná🙏🏻🙏🏻
@nika461 ahoj,odkiaľ si z východu,ak sa smiem spýtať? Tiež som si podala prihlášku, som z Levoče 🙂
@117kachora ahoj áno Snina
@117kachora do kedy treba podat prihlasku? Hladam na ich stranke ale nevidim termin
@siegi mali konca februára ale predĺžili do konca marca
@kristie 11 nevedela by si mi prosím povedať z akých častí sa skladal príjimací test na TRUNI zo psychológie bolo tam aj počítanie niakých príkladov, doplnenie slov, porovnávanie významu dvoch slov, aké boli úlohy s kockami. Bol to taký iq test- že napríklad aký obrázok bude nasledovať, aké číslo bude nasledovať. Skratka aké tam boli úlohy, načo sa pripraviť.
Dakujem za pomoc🙂
Ahojte, aj mňa by zaujímalo z čoho konkrétne sa skladali prijímačky minulý rok? Chystám sa na externú tento rok alebo budúci. Chystá sa ešte niekto teraz? Na Dod teraz v stredu niekto pôjde?
@dadus_ka Ja nad externym studiom rozmyslam... písala som aj na studijne oddelenie, ale presnu odpoved som nedostala. Prikladam: Ide o testy zamerané na Váš postreh, pozornosť, logické myslenie...na prípravu Vám odporúčam venovať pozornosť všeobecným psychologickým témam, ako aj štúdiu základov psychológie.
Tak som si prave objednala knihy: maturita z obcianskej, biologie a zaklady psychologie. pekny den prajem 🙂
@lussdan ďakujem pekne za info. Tiež som im písala a dostala som odpoveď :
Dobrý deň, je to 3-ročné, sú tam prijímačky spolu s osobnostným testom. Pre bližšie informácie odporúčame kontaktovať priamo FF, resp. rovno katedru psychológie.
Knižku mam zatiaľ Příběh psychológie a Psychológia Učebnica pre fakulty ošetrovateľstva ale mam ich požičané od kamošky.
Chcela som aj tie základy psychológie ale kamoška mi povedala ze mi pozicia aj tu a posunie mi vycu zo všetkých prednášok 🙏 ona už končí Bc
@dadus_ka ahoj, ja sa chystam tento rok na externe... vidime sa na skuske 7. maja 🙂 drzim palce
Ahojte. Chystá sa niekto z východu zajtra na prijímačky na Truni?
@dadus_ka ahoj, ja sa chystam tento rok na externe... vidime sa na skuske 7. maja 🙂 drzim palce
@virgi_david ja sa zajtra tiež chystám 🙂
Ano je to podobne IQ testu. Mali sme 25 otázok a na to 30 minút.
Ja už mám naštastie po prijímačkach a teraz len čakať. sondula1998 odkiaľ si? bola si tiež včera?

Mňa zaujalo, že väčšina prebieha online, je to pravda?