icon

Príjmu ma na bilingválne gymnázium ?

human_decodedd
Včera o 17:43

Ahojte aktuálne som v ôsmom ročníku. Skončila som 7. pod čiarov. Hlásilo sa vyše 300 detí a prijímajú len 24 žiakov. Ja tú školu mám na prvom mieste. Mám nejakú šancu či už ani nedúfať?

sticker
renatka100
Včera o 17:45

@human_decodedd urcite mas velku sancu, treba dufat

anonym_e32083
Včera o 17:52

S takou gramatikou…

anonym_6d46cc
Včera o 19:42

Máš šancu, automat po pretriedi a celý rebríček sa posunie nahor.

anonym_6d46cc
Včera o 19:46
@anonym_e32083

S takou gramatikou…

@anonym_e32083 a čo akože s gramatikou, že 14-ročnému dieťaťu chýbajú 2 čiarky v texte a namiesto u dala v? O tom bola otázka? Hejtovať dieťa, fakt hrdinstvo a tie, čo ti dali lajky, detto.

anonym_85f7a5
Včera o 20:22
@anonym_6d46cc

@anonym_e32083 a čo akože s gramatikou, že 14-ročnému dieťaťu chýbajú 2 čiarky v texte a namiesto u dala v? O tom bola otázka? Hejtovať dieťa, fakt hrdinstvo a tie, čo ti dali lajky, detto.

@anonym_6d46cc tiez nechapem to ponizovanie deti, co sem napisu. Hadam sa dotycnej ulavilo. Uz som si to viackrat vsimla, ze ak sa nejake dieta pyta hlavne na gymnazium, vzdy jedna uboha osoba poukaze na pravopis. Pri kazdej takejto teme. A presne tieto osoby maju problem so sebavedomim a dokazuju si to na malych detoch, nevedia komunikovat bez ponizovania druhych a jediny sposob ako vedia na seba upriamit pozornost je kritizovanie.

anonym_85f7a5
Včera o 20:29

@human_decodedd je tam sanca, este sa to poposuva 🍀

anonym_85f7a5
Včera o 20:51

A este dodam, ze predpoklady pre ziaka gymnazia su hlavne logicke myslenie, schopnost pochopit ucivo a bilingval je minimalne na 50% vyucba v cudzom jazyku. Toto dieta v buducnosti prevalcuje taketo osoby, ktore jedine co vedia, je odbavovat sa na druhych.

anonym_6d46cc
Včera o 21:22
@anonym_85f7a5

A este dodam, ze predpoklady pre ziaka gymnazia su hlavne logicke myslenie, schopnost pochopit ucivo a bilingval je minimalne na 50% vyucba v cudzom jazyku. Toto dieta v buducnosti prevalcuje taketo osoby, ktore jedine co vedia, je odbavovat sa na druhych.

@anonym_85f7a5 perfektne napísané.

kocuris
Včera o 22:08

@human_decodedd keďže si pod čiaroV, asi vedia prečo... gramatika nula bodof, čo už...

anonym_6d46cc
Dnes o 03:28
@kocuris

@human_decodedd keďže si pod čiaroV, asi vedia prečo... gramatika nula bodof, čo už...

@kocuris ďalší inkvizičný inteligent, ktorý má problém s pochopením textu, ale je frajer, lebo si všimol gramatické chyby, čo ho oprávňuje správať sa ako blb a hejtovať dieťa. Bravó 🤝

anonym_e32083
Dnes o 04:37
@anonym_6d46cc

@anonym_6d46cc Este sa pytala, ci ju PRIMU na gymnazium, nastastie aspon admin ovlada gramatiku a nadpis opravil. Uboha je uroven niektorych gymnazii na Slovensku.

anonym_ac9225
Dnes o 04:40
@anonym_e32083

@anonym_6d46cc Este sa pytala, ci ju PRIMU na gymnazium, nastastie aspon admin ovlada gramatiku a nadpis opravil. Uboha je uroven niektorych gymnazii na Slovensku.

@anonym_e32083 mozno uroven "niektoeych" gymnazii je divna, ale pytajuci sa je este na zakladke... 🙂