icon

Príprava na psychotesty pre vstup k vojakom

1. sep 2025

Zdravim Vas

Ma niekto skusnosť s pripravou na psychotesty k vojakom ?

Velmi rada by som ziskala kontakt na niekoho kto mi poradi.

Viem ze ludia, ktory spravili psychotesty mali niekoho kto ich pripravil na psychotesty k vojakom.

Tych psychotestov na nete je velmi vela, ak by tu bola nejaka osobka- psychologicka ktora pracuje v statnej sfere u vojakov.

Budem rada ak mi da koment alebo niekto kto ma to uspesne za sebou a je ochotny sa o to podelit.

Verim ze dobry ludia su, len ich treba hladat ako ihlu v kope sena 💕

Ďakujem.

Prajem pekny den.

anonym_ccd2e0
•
1. sep 2025

A aký to má zmysel?? Ak na to nemáš...tak tam nelez.Môžeš sa pripraviť na fyzické testy.Prečo na psychotesty?

anonym_10eca1
•
1. sep 2025

Tie testy ti nepomozu mas potom aj pohovor (ak to nezmenili) a tam sa ukaze pravda, ci nato psychicky mas alebo nie.

curlie
•
1. sep 2025

Určite ti nikto normálny neporadí, jednoducho sa na to ani nedá umelo pripraviť. Sú tam atribúty, ktoré treba spĺňať a vo svojom záujme sa ich nesnaž umelo obísť 😉

anonym_f25205
•
1. sep 2025

Psychotesty neoblbneš. Zlepši to, čo sa dá. Fyzickú pripravenosť a určite písomný prejav.

adulka07
•
2. sep 2025

Syn bol na psychotesty k vojsku pred nástupom na Vysokú školu do Liptovského Mikuláša a zvládol to bez prípravy...nie sú na take ťažké ako napríklad k polícii

anonym_3d3b7c
•
5. sep 2025

@anonym_autor vies to nieje len o to , ze niekoho pripravovali na psychotesty , kef raz na to nemas nepripravia ta ani 10 psychologovia
Poznam chalana co to skusal 3x, testy, zaplateni psychologovia a nespravil ich aj tak