Rozširujúce štúdium matematiky
Mam veľkú dilemu ...potrebujem pomôcť.....neviem či ísť študovať rozširujúce štúdium matematiky do Nitry alebo Banská Bystrica....prosím poraďte mi ak má niekto skúsenosti ...každá informácia pomôže ďakujem
56 ľudí by nás malo byť 😬
Ahojte idete niekto do BB v sobotu 7.10? Ak by mal niekto záujem ja pôjdem autom z KK-PP.
@44brunetka4 ideš ostávať do nedele?
@mysti no to práve neviem, veľa ľudí hovorí ževraj nedele sú skôr distancne. Do istoty asi zoberiem veci a uvidím.a ty?
@44brunetka4 určite nedeľu nie 😬 pôjdeme ale len v sobotu. Ja dúfam, že tie nedele budú dištančne a ze budeme taká skupina, že sa budeme vedieť prestriedat aj si pomôcť, poradiť. Mne sa určite nebudú dať všetky soboty chodiť.
A som rozmyslala, že by sme si mohli urobiť na FB nejakú skupinu….
Ahojte ako sa vám darí na matike ? Zvažujem že sa prihlásim o rok …
@silvia_sisa1 ahoj, chcem sa opýtať aj máš nejaké info? Aj ja zvažujem budúci rok. Ďakujem
@25evita Ahoj zatiaľ žiadne info 😏 …uvidím… zatiaľ stále nad tým uvažujem
@silvia_sisa1 ďakujem, ak by si niečo zistila, budem rada, ak mi dáš vedieť. 🙂 Ďakujem
@25evita Ahojte, prosím Vás, idete sa prihlásiť do BB? Zvažujem medzi BA a BB, neviete, kde je lepšie?
ahojte, momentalne studujem v BB a teda neda sa to porovnat s inymi rsm. prestupili k nam z RK, KE a vsetci su spokojni. ja odporucam
@bounties dakujem za odpoved. Prosim, mohla by si mi napisat, ci boli prijimacky, kedy mate prednasky, ci kazdy tyzden , od kedy do kedy, lebo mam 3 deti, rodinu, neviem, ci by som to zvladala popri praci...ci su skusky tam, ci je aj nejake online vyucovanie...velmi dakujem za odpoved😊
@magdalenkatomanova nemali sme prijímacie skúšky, chodíme cca. každú druhú, tretiu sobotu do BB. Je to v pohode, dá sa to zvládnuť. Osobne neodporúčam na Slovensku iné RŠM, lebo tam nemáš šancu. Zbytočne míňať čas a peniaze. Ale zas, treba sa učiť, je to matematika a ta nie je ľahká.
Myslím tým iné RŠ matematiky ako v BB, nakoľko veľa študentov, ktorí študujú v BB prestúpilo z iných škôl a vieme teda aj o RK a KE. Z takmer 40tich študentov pokračuju v štúdiu traja. V BB väčšina prechádza bez problémov.
@bounties dakujem Ti velmi velmi pekne za odpoved😊
Ahojte. Aj ja zvažujem, že sa od septembra prihlásim do BB. Som zo Žiliny.
Pekny vecer. Zabudla som sa opytat, Vy co ste ostali studovat matiku v BB, ako sa Vam dari?
ahojte, info pre tych, co chcete vediet narocnost. pozrite si na youtube videa od isibalo, napriklad subor videi: linearni algebra. ak budete uplne mimo, zrejme si radsej vyberte iny predmet
Ahojte, ide tento rok niekto do Nitry? Nemáte info, aké to tam je? Chodí sa každý týždeň? Je to náročné?
@katarinka2202 Dobrý večer, chcem sa spýtať, že či ste sa prihlásili na RŠM do BB? Ja tiež zvažujem som od TN.
@zuzita1022 ahoj, ja som z Ilavy, tiež sa rozhodujem či a kam sa prihlásiť
@magdalenkatomanova A nad čím si rozmýšľala? Nad BB či NR?
@zuzita1022 v Nitre su prednasky piatky kazdy tyzden, narocne studium, malo ludi ho skonci...plus kto Ta pusti z prace kazdy piatok? Ale je to 1.20h od nas.
V BB su prednasky v soboty, studium skonci viac ludi, ale je to 3.5h autom od nas, takze hrozna cesta cez hory rano aj vecer, v zime si to ani neviem predstavit.
Este som pocula o Ostrave, tam je studium kratsie, len 2 roky a vraj su menej narocne.poziadavky. Ale opat je to daleko. Pocula som , ze staci raz za mesiac chodit, to by sa snad dalo zvladnut...ale studium je v cestine. Takze stale sa neviem rozhodnut. Urcite som vyradila Ruz., na ktory vsetci nadavaju a BA, tam su prednasky v piatok aj soboty, co je nerealne pre ludi, co pracuju.

Ahojte, prišiel Vám mail?