Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky v Košiciach a Bratislave
Ahojte, nechysta sa niekto na rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky konkrétne
Špeciálna pedagogika pre učiteľov (pedagogika mentálne a viacnásobne postihnutých a jednotlivcov s poruchami autistického spektra) ? Alebo niekto kto uz studuje...poprípade aj v Bratislave? Mam zopar otázok. Ďakujem
Ja som teraz v júli 25 skončila rozširujúce štúdium špec.pedagogiky pre jednotlivcov s NKS a pre jednotlivcov s poruchami autisti.správania sme mali jednu spoločnú prednášku. Štúdium absolvované v BA.
@beahrehova Ahoj, prosím, odkúpim vypracované otázky na štátne záverečné skúšky - rozširujúce štúdium špeciálnej pedagodiky pre NKS, UK BA.
Ahoj, veľmi ma to mrzí, ale dva týždne pred štátnicami mi odišiel laptop so všetkými vypracovanými odpoveďami. A ak môžem poradiť, na štátniciach chceli len veľmi málo teórie (základy je potrebné vedieť), ale hlavne to spájali s praxou.

Ja som teraz v júli 25 skončila rozširujúce štúdium špec.pedagogiky pre jednotlivcov s NKS a pre jednotlivcov s poruchami autisti.správania sme mali jednu spoločnú prednášku. Štúdium absolvované v BA.