icon

Rozvrh na Lekárskej fakulte v Bratislave

kris988
6. sep 2025

Ahojte, je tu niekto kto študoval na Lekárskej fakulte UK všeobecné lekárstvo v BA a má rozvrhy za celých 6 rokov a je ochotný mi ich poslať ? Chcela by som skúsiť na rok medicínu, ale musím to skĺbiť s deťmi (samozrejme by som nepracovala) a tak chcem vedeť či mám vôbec šancu... viem že rozvrhy sa menia ale len cca pre predstavu. Ďakujem ❤

lulu1321
•
6. sep 2025

@kris988 len pre inšpiráciu...na LF Martin su teraz verejne dostupné všetky na ich stranke

kris988
autor
•
6. sep 2025
@lulu1321

@kris988 len pre inšpiráciu...na LF Martin su teraz verejne dostupné všetky na ich stranke

@lulu1321 fakt ? idem pozrieť, ďakujem ❤

laurinka27
•
6. sep 2025

Aj LF UPJŠ má verejné rozvrhy na stránke.

kris988
autor
•
6. sep 2025
@laurinka27

Aj LF UPJŠ má verejné rozvrhy na stránke.

@laurinka27 tie na LF nejdu otvoriť

ahyt
•
6. sep 2025

A kde vezmete cas se ucit ,ucit,ucit.... Absolutne si nedovedu predstavit skloubit studium mediciny s rodinou,s detmi.Mozna ve vyssich rocnicich,ale v prvnim,druhem,tretim ne.Na kazdou zkousku anatomii,histologii minimalne 2000stran ,prakticky zpameti.Prirovnavano k nauceni telefonniho seznamu, osobni zkusenost.

laurinka27
•
6. sep 2025
@kris988

@laurinka27 tie na LF nejdu otvoriť

janickadr
•
6. sep 2025

@kris988 Ja som vystudovala celu LFUK s dietatom. Prve rocniky, kym sa dal upravit rozvrh, a teda cvicenia, som mala individualny studijny plan. Posledne 3 roky, ked sa chodilo denne od cca 8-13h v ramci cviceni, uz dcera chodila do skolky a tam sa upravit nic nedalo...

martinmmartin
•
6. sep 2025
@ahyt

A kde vezmete cas se ucit ,ucit,ucit.... Absolutne si nedovedu predstavit skloubit studium mediciny s rodinou,s detmi.Mozna ve vyssich rocnicich,ale v prvnim,druhem,tretim ne.Na kazdou zkousku anatomii,histologii minimalne 2000stran ,prakticky zpameti.Prirovnavano k nauceni telefonniho seznamu, osobni zkusenost.

@ahyt jo su tamstudenti "magnetofoni" a chvalabohu aj taky co sa ucia veciam rozumiet nielen nieco zopakovat. Ja som dal anstomiu a histologiu uplne v pohode na prvy sup

anonym_fc2c6a
•
7. sep 2025
@martinmmartin

@ahyt jo su tamstudenti "magnetofoni" a chvalabohu aj taky co sa ucia veciam rozumiet nielen nieco zopakovat. Ja som dal anstomiu a histologiu uplne v pohode na prvy sup

@martinmmartin gramatika ti asi nešla na prvý šup

glade22
•
7. sep 2025

Ono nie je ani také ťažké pri deťoch do tej školy chodiť, ako sa potom doma pri deťoch učiť
Ale mala som spolužiačky s 1 dieťaťom a dali to.

anonym_a3f4ce
•
7. sep 2025
@ahyt

@ahyt 2000 strán to určite nie je, možno štátnice áno ale bežná skúška 200-300 strán, úspešne som ich už pár absolvovala takže viem, na E sa dá prejsť aj s 50 naučenými stranami

sisa_s
•
7. sep 2025
@anonym_a3f4ce

@ahyt 2000 strán to určite nie je, možno štátnice áno ale bežná skúška 200-300 strán, úspešne som ich už pár absolvovala takže viem, na E sa dá prejsť aj s 50 naučenými stranami

@anonym_a3f4ce to na akej "kvalitnej" skole studujes? 😀

anonym_527704
•
7. sep 2025
@anonym_a3f4ce

@anonym_a3f4ce presne, 2000 strán nemajú ani celé učebnice na daný predmet :D

janickadr
•
7. sep 2025
@sisa_s

@anonym_a3f4ce to na akej "kvalitnej" skole studujes? 😀

@sisa_s Podla mna SZU...

anonym_54d831
•
7. sep 2025
@anonym_a3f4ce

@anonym_a3f4ce no máš sa čím chváliť teda…

anonym_63da72
•
8. sep 2025
@anonym_a3f4ce

@anonym_a3f4ce kde sa da takto odflaknut medicina? 😂 v kazachstane? Ci SZU?
Neboj zamestnavatel nepozera len na titul ale aj kde si ho ziskal

anonym_63da72
•
8. sep 2025

@kris988 skusit na rok medicinu
Tak bud to chces robit alebo nechces
Inak neblokuj miesto niekomu inemu

anonym_ce39e5
•
8. sep 2025

Čo sa týka skúšok na medicíne, tak tam sa strany počítať nedajú. To nie že dostaneš jedno skriptum a to sa nauč. Na každú skúšku som bežne mala pootvarane 4 aj viac kníh, lebo potrebuješ chápať súvislosti a tiež v každej knihe môže byť niečo lepšie spracované, z čoho sa lepšie učí.
Vždy ma rozčuľovala sesternica, ktorá mi závidela, že máme každý semester 3-4 skúšky, kým ona ich má 14. Len akosi nechápala, že na 1 skúšku sa ja učím mesiac, kým ona zvládne aj 2 za jeden deň.

anonym_a3f4ce
•
8. sep 2025
@janickadr

@sisa_s Podla mna SZU...

@janickadr LFUK, skúška z latinčiny mala okolo 50 strán, samozrejme veľké skúšky ako anatómia, fyziológia to je bežne 300 strán

anonym_a3f4ce
•
8. sep 2025
@anonym_54d831

@anonym_a3f4ce no máš sa čím chváliť teda…

@anonym_54d831 niekto sa učí 2 mesiace z 3 rôznych učebníc a opakuje skúšky, je to o efektivite a nie o množstve

janickadr
•
8. sep 2025
@anonym_a3f4ce

@janickadr LFUK, skúška z latinčiny mala okolo 50 strán, samozrejme veľké skúšky ako anatómia, fyziológia to je bežne 300 strán

@anonym_a3f4ce Anatomia Cihak ma 3 diely a kazdy diel ma vyse 500 stran, cize cela anatomia je vyse 1600 stran... Uz teraz chapem, preco niektori novodobi lekari su totalne mimo, ked teda maju/vedia z anatomie len max.patinu... Odflakne sa anatomia, odflaknu sa klinicke predmety, odflakne sa prax... Potom nam uz ozaj zostava skonstatovat: Boh ochranuj pacienta... 🙄

anonym_527704
•
8. sep 2025
@janickadr

@anonym_a3f4ce Anatomia Cihak ma 3 diely a kazdy diel ma vyse 500 stran, cize cela anatomia je vyse 1600 stran... Uz teraz chapem, preco niektori novodobi lekari su totalne mimo, ked teda maju/vedia z anatomie len max.patinu... Odflakne sa anatomia, odflaknu sa klinicke predmety, odflakne sa prax... Potom nam uz ozaj zostava skonstatovat: Boh ochranuj pacienta... 🙄

@janickadr ked si studovala na LFUK, mala by si vediet, ze tam sa uci z Mraza, ktoreho 2 diely maju 510 + 496 stran.

anonym_32d950
•
8. sep 2025
@anonym_527704

@janickadr ked si studovala na LFUK, mala by si vediet, ze tam sa uci z Mraza, ktoreho 2 diely maju 510 + 496 stran.

@anonym_527704 student sa uci z toho co mu viac vyhovuje. Aj na UPJS je odporucsny mraz, ale tretina studdntov sa uci z cihaka

janickadr
•
8. sep 2025
@anonym_527704

@anonym_527704 Hmmmm, aj tak je to vyse 1000 stran a nie 300... A teda, ked som studovala ja, Mraz neexistoval, my sme mali len Cihaka 😁

anonym_32d950
•
8. sep 2025
@janickadr

@anonym_527704 Hmmmm, aj tak je to vyse 1000 stran a nie 300... A teda, ked som studovala ja, Mraz neexistoval, my sme mali len Cihaka 😁

@janickadr to si este nevidela tie vypracka z ktorych sa niektori ucia 🥴