icon

S kým si nájsť partnera na písanie v angličtine?

sisa22x
23. nov 2024

Ahojte, hladam niekoho s kym by som si mohla dopisovat v anglictine :D viem, znie to sialene… zial chcem sa obklopit kazdy den anglictinou a pracovat na sebe… nikdy som nevedela a ani neviem premyslat po anglicky. Preto som si na materskej dovolenke dala ciel, ze to dokazem :D a ak mate dalsie rady, sem s nimi 🙂
Zatial chodim raz do tyzdna na individualnu hodinu anglictiny. Vdaka ❤️

morpheuss
•
23. nov 2024

Ak sa chceš obklopiť angličtinou, tak čítaj anglické fóra a prispievaj tam. Nepotrebuješ na to kamoša, s ktorým si budeš písať o nesmrteľnosti chrústov. Choď napríklad na reddit, tam je milión špecializovaných fór, vyber si, čo ťa baví a čítaj, prispievaj, pýtaj sa, odpovedaj. Popri tom pozeraj youtube videá v angličtine (tiež si vyberaj veci, čo ťa bavia) and "Bob's your uncle", čo je fráza, čo v podstate znamená "A máš to" (toto je freebie odo mňa, freebie = vecička zadarmiko)

kik2022
•
23. nov 2024

@sisa22x môžeš mi napísať správu. A môžeme si písať ba Messengri alebo Whatsappe. Študovala som AJ

haggard_222
•
23. nov 2024

chatgpt.com Môžeš mu napísať, aby s tebou komunikoval po anglicky. Alebo rovno mu napísať po anglicky, ako keby píšeš kamošovi. Odpovie ti v angličtine a môžete začať konverzáciu na akú tému len chceš a aj sa pri tom môžeš kopu nového dozvedieť. Na takéto veci je umelá inteligencia ako vyšitá 🙂
Ak sa na ChatGPT aj zaregistruješ, vieš si svojho ChatGPT nastaviť tak, aby ti reagoval určitým spôsobom, napríklad aby používal hovorovú angličtinu, atď. Nekonečné možnosti.

maddie1711
•
23. nov 2024

Na toto je výborná aplikácia u AI - Praktika. Používam ju denne, ak chceš mozes tam písať, ja sa skôr rozprávam. Máš na výber rôzne témy (nakupovanie,cestovanie, kuchyňa, vesmír, proste čokoľvek, poprípade si vytvoriť vlastný model napr. V bare a ty budeš čašníčka). Výhoda je, že si vieš odkontrolovať či si to napisala/povedala správne a ak nie ako to správne povedať. Uložis si nové slova, ktoré nepoznáš do slovníka. je na 7dni zadarmo na vyskúšanie. Ja ju mam platenú vyše roka a fakt to veľmi pomáha

rozculena
•
23. nov 2024
froneet
•
23. nov 2024

Aj mne mozes napisat 🙂 zijem v Anglicku

anaj_janka
•
23. nov 2024

.

anaj_janka
•
24. nov 2024

@froneet ahoj.
Ozvala sa? Ak nie, mohla by si to skúsit so mnou?
Ďakujem

xsoniax
•
25. nov 2024

Skus cez chatgpt, ked mu napíšeš, ze si chceš zlepšiť anglínu, tak vždy, ked mu odpíšeš, ti aj napíše, ako by to bolo lepšie... Ja tiež tak využívam 🙂

bambulkal123
•
11. dec 2024

Ahoj môžeš sa ozvať aj mne 🙂

sunny3
•
17. dec 2024

.