Skúsenosti a záujem o kurz Digitálny guru Janečko
Ahojte. Má niekto skúsenosť s týmto kurzom? Alebo m
á niekto chuť si ho zakúpiť?
@majka7193 veď je to zadarmo
https://www.digitalguru.sk/webinar/
@rozculena zadarmo je len webinar - na konci predstavi program/kurz, ktory stoji v zlave pre vsetkych zucastnenych LEN 500€ (necelych)...ale len obmedzeny cas - vyvijanie tlaku na ucastnikov...a celkovo vela tahov pocas webinara a naucenych fraz, ktore uz dobre poznam a iritovali ma cely cas...
@majka7193 pozrela som si webinar, znelo to uzasne, az na to, ze ma tam viacero veci iritovalo a ten tlak, ponuka sa nebude opakovat, mate moznost len do polnoci...a teraz vas to bude stat LEN tolko a tolko...typicke tahy smejdov. Bola som na webinari pink assistant - jeho priatelky, podobne postupy, takmer identicke niektore vety. Momentalne obaja zarabaju na tom, ze predavaju svoje kurzy...ano, nieco vytvorili, stalo to nejaky cas, ale nikomu to nezarucuje to, ze budu taki uspesni...im ale peniaze cinkaju. Navyse, on hovori, ze sa zameriava len na CZ/SK trh - ze anglictine moc nedal. Zaujimave, pozerala som velmi podobny webinar v anglictine a niektore vyjadrenia/vety uplne identicke. Takisto identicky priebeh kurzu - body, ktore prechadzal...nahoda to urcite nebude. Su to principy predaja, ktore funguju na zapade a su typicke aj v reklamach v televizii - staci si pozriet teleshoping. Nevravim, ze sa na tom kurze clovek nic nenauci. Mozno ten, co ma svoj napad a nevie, ako na marketing. Ale ten, co napad nema - ponuka 107 zozbieranych napadov. Ta anglicka verzia mala 101 - co je tiez ista podobnost. Rada zazdielam niekomu, kto to kupil, nech si porovna. Nepride mi korektne robit kurzy a teda vlastne fake kurzy a tvarit sa, ze som odbornik a zarabat na tom. Ale preto asi nie som taka bohata, najlepsie sa maju naozaj podvodnici, smelinari, poctivi ludia maju smolu....a dalsia vec - preco, ked ma tolko napadov, nezrealizuje ich sam? A nezarobi na tom? Ved vsetko nastavi, je to automatizovane, vsetko spravi AI? Sa tvari ako dobrak, co chce vsetkym naokolo pomoct, IBA za 500€ jednorazovo...je tam garancia vratenia penazi do 14 dni. Samotny kurz prestudujete za 20 dni...ked zistite potom, ze toto nie, mate opat smolu...recenzie - nie su verejne nikde. To, co, zdiela, moze byt z fiktivnych mailov, ktovie...realne skusenosti? Linky na realizovane projekty? Nikde nic...ak ma niekto k tomu co dodat, napiste...
@majka7193 pozrela som si webinar, znelo to uzasne, az na to, ze ma tam viacero veci iritovalo a ten tlak, ponuka sa nebude opakovat, mate moznost len do polnoci...a teraz vas to bude stat LEN tolko a tolko...typicke tahy smejdov. Bola som na webinari pink assistant - jeho priatelky, podobne postupy, takmer identicke niektore vety. Momentalne obaja zarabaju na tom, ze predavaju svoje kurzy...ano, nieco vytvorili, stalo to nejaky cas, ale nikomu to nezarucuje to, ze budu taki uspesni...im ale peniaze cinkaju. Navyse, on hovori, ze sa zameriava len na CZ/SK trh - ze anglictine moc nedal. Zaujimave, pozerala som velmi podobny webinar v anglictine a niektore vyjadrenia/vety uplne identicke. Takisto identicky priebeh kurzu - body, ktore prechadzal...nahoda to urcite nebude. Su to principy predaja, ktore funguju na zapade a su typicke aj v reklamach v televizii - staci si pozriet teleshoping. Nevravim, ze sa na tom kurze clovek nic nenauci. Mozno ten, co ma svoj napad a nevie, ako na marketing. Ale ten, co napad nema - ponuka 107 zozbieranych napadov. Ta anglicka verzia mala 101 - co je tiez ista podobnost. Rada zazdielam niekomu, kto to kupil, nech si porovna. Nepride mi korektne robit kurzy a teda vlastne fake kurzy a tvarit sa, ze som odbornik a zarabat na tom. Ale preto asi nie som taka bohata, najlepsie sa maju naozaj podvodnici, smelinari, poctivi ludia maju smolu....a dalsia vec - preco, ked ma tolko napadov, nezrealizuje ich sam? A nezarobi na tom? Ved vsetko nastavi, je to automatizovane, vsetko spravi AI? Sa tvari ako dobrak, co chce vsetkym naokolo pomoct, IBA za 500€ jednorazovo...je tam garancia vratenia penazi do 14 dni. Samotny kurz prestudujete za 20 dni...ked zistite potom, ze toto nie, mate opat smolu...recenzie - nie su verejne nikde. To, co, zdiela, moze byt z fiktivnych mailov, ktovie...realne skusenosti? Linky na realizovane projekty? Nikde nic...ak ma niekto k tomu co dodat, napiste...
@merry_ann tak mi to prosím zazdieľajte
@merry_ann ja sa od Adama a jeho manzelky ucim uz vyse roka, sice nemam tento kurz Digitalguru, ale mam ich druhy kurz SMA, ktory ma s manzelkou a nemozem povedat jedno zle slovo, fakt to maju premakane.
Obaja predavaju cez webinar, ano - nevymysleli koleso od znova, ale je to jedna z top predajnych strategii. Niekedy sa davali ebooky zdarma a potom sa predavali kurzy, teraz funguje webinar zdarma a potom predaj. Je logicke a podla mna aj spravne, ze najprv cloveku by niekto nieco mal dat zdarma, aby vedel o co ide a kto to predava a az potom od neho pytat peniaze, keby to takto robil kazdy.
A ano, v zahranici dnes kazdy druhy predava cez webinar, ak sa hybes v marketingu, tak je to podla knihy Expert Secrets od Russela brunsona, aj Adam sam hovori ze sa od neho uci a robi podla neho webinare... Ked ma niekto overenu strukturu prezentacie, ktora funguje, tak preco vymyslat koleso od znova? Prezentacie su casto podobne, ale to neznamena pre boha ze ukradol cudzi kurz zo zahranicia a predava ho pod svojim menom. :D :D To je priprovnanie typu "Alza predava cez eshop, takze su podvodnici a urcite ukradli produkty z Amazonu, lebo aj Amazon predava cez eshop." :D
Akoze Adam je borec v marketingu, ucila som sa od neho v inych kurzoch a podla toho, co pises, neviem o marketingu a predaju vobec nic, ked kazdy, kto urobi akciu "do zajtra polnoci" je podla teba podvodnik, tak to aj kazda druha firma na slovensku je podvnodnik, lebo robia akcie, black friday a neviem co vsetko... Mne sa paci, co Adam robi, ako to robi, hybem sa v marketingu dlho a dava mi to zmysel, vysledky ma, len potrebujem dosporit a chcela by som aj tento jeho novy kurz vyskusat.

@majka7193 veď je to zadarmo
https://www.digitalguru.sk/webinar/