icon

Skúsenosti s online jazykovou školou AllRight

adnez
8. sep 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosť s online jazykovou školou Allright? Ak áno, ďakujem za krátku recenziu 🙂

katkamelianska
•
Autor odpoveď zmazal
•
lmonkal
•
5. feb 2026
@katkamelianska
Odpoveď bola zmazaná

@katkamelianska zdravim, date vediet ktora je oblubena prosim ?

palla12
•
10. sep 2026
@katkamelianska
Odpoveď bola zmazaná

@katkamelianska prosím, ako pokračujete? Oplatí sa to za tie peniaze? Ako staré maš detičky? Ja mam 8, 10 a 12 rokov. Chcem sa hlavne orientovať na rozpravanie. Ďakujem.

eval2014
•
18. sep 2026
@palla12

@katkamelianska prosím, ako pokračujete? Oplatí sa to za tie peniaze? Ako staré maš detičky? Ja mam 8, 10 a 12 rokov. Chcem sa hlavne orientovať na rozpravanie. Ďakujem.

Podelím sa s našimi skúsenosťami s Allright – dve deti. Mladší syn (9 rokov) sa tam učí od svojich 7 rokov a teraz začína už tretí rok. Pre neho je to super, začínal od úplnej nuly,začiatky boli „kruté“, ale teraz už krásne rozpráva, rozumie, číta... jedine písanie tam trochu chýba. Staršiu dcéru (12 rokov) som tam skúsila dať, keď mala 10, takže už mala nejaké základy, ale pre ňu to bola nuda. Museli sme hľadať iné cesty, aktuálne má lektorku cez Preply a pomer cena/kvalita je na úrovni 1000 %. Čo sa týka ceny v allright, my sme začínali pred troma rokmi a máme zatiaľ fixné predplatné, takže platíme ceny platné vtedy. Pri aktuálnych cenách, na úrovni kam dostali syna, by to už nebolo efektívne. Podľa môjho názoru je to super pre malé deti, ktoré naozaj začínajú, lektori sú nastavení na prácu s detičkami, no pri určitom veku to už začína byť kontraproduktívne. - trochu dlhé, ale snáď pomôže v rozhodovaní