Skúsenosti s praktickou maturitou na Bieloruskej
Dobrý deň,
čaká ma praktická maturita externe SSOŠP Bieloruská, prosím, kto ju absolvoval, ako ste to vnímali? Kľudne aj sukromná správa budem vďačná.
(Odbor: učiteľstvo a vychovávateľstvo)
Ďakujem krásne.
Pekný deň.
@fazulka345 ahoj to ti nikto neodpísal ci iba súkromné? Joooj akurát hľadám nejaké info , mna to čaká máj 2026 q akurát sedím nad záverečnou prácou a hľadám ako má vyzerať prvá strana hihi...ako si to zvládla? Ja som dosť stresman takže už teraz sa hrozne bojim
@viki12386 ahoj, prosím ťa už si mala maturitu praktickú alebo teoretickú? V aký deň maturujes? Ďakujem
@fazulka345 ahoj, maturovala si už? Prax alebo teóriu? Ktorý deň? Mne dali termíny v utorky.... 😅
@fazulka345 ahoj, maturovala si už? Prax alebo teóriu? Ktorý deň? Mne dali termíny v utorky.... 😅
@titinka30 ahoj prave pozerám, ze si písala. Tak ano už mám všetko za sebou. Včera som mala ústne ,obhajoba bola pred vyše tyzdnom
@titinka30 takže už sme úspešne zmaturovali 😋

@fazulka345 ahoj to ti nikto neodpísal ci iba súkromné? Joooj akurát hľadám nejaké info , mna to čaká máj 2026 q akurát sedím nad záverečnou prácou a hľadám ako má vyzerať prvá strana hihi...ako si to zvládla? Ja som dosť stresman takže už teraz sa hrozne bojim