icon

SOŠ Policajného zboru: Ako zvládnuť výcvik s rodinou?

Včera o 17:06

Ahojte, je tu niektorá z vás, alebo poznáte niektorú ktorá išla na 10 mesačný policajný výcvik a má doma dieťa a manžela? Či sa to dá zvládnuť a ako to zvládal partner? :D Mne to vyslovene zatrhol. Som na vážkach, ak teda prejdem testami, či sa na to dať, mohla by som ísť na skrátené vyšetrovanie. Ďakujem za názory.

anonym_7aae0f
Včera o 17:45

@anonym_autor tak pokiaľ nemáš podporu zo strany partnera tak to nedáš. Či aká je tvoja predstava? Nás to zrejme tiež čaká, ale ja manžela maximálne podporujem, vie že sa môže na mňa 100% spoľahnúť čo sa týka zabezpečenia dieťaťa a domácnosti. Keď by nemal vo mne podporu ani by sa na to nedal a proti môjmu "zákazu " by toho vôbec ani nešiel

anonym_6530bf
Včera o 18:02

@anonym_autor Tak síce nie policajný výcvik, ale švagriná bola v covidovom období na trojmesačnom vojenskom výcviku a nemohli ísť ani raz domov, v tom čase mali 5 ročné dvojicky. Teraz je už 9 mesiacov na zahraničnej 12 mesačnej vojenskej misii. Deti majú teraz 10 rokov. Oni to ale hlavne prebrali z každej strany s manželom a teraz pred touto misiou vlastne už aj s deťmi a ona tú podporu mala a doma to zvládajú.

melanta
Dnes o 06:05

Je úplne irelevantné, na ktorú špecializáciu pôjdeš. Chodiť tam musíš denne, je to tvoja práca chodiť tam denne. ČO sa rodiny týka, PZ nie je vojsko, môžeš kľudne dochádzať denne z domu. Na čo je potrebné myslieť je to, že ak ideš do školy v Pezinku, tak po skončení ťa kľudne na prvý rok aj dva môžu nechať slúžiť v BA. Je to bežná záležitosť.