icon

Strach zo skúšok na vysokej škole

darinka60
14. jan 2014

Chcela by som sa spýtať vás ktoré chodíte na vš,alebo tam máte deti.Ako prežívajú skúšky,naša dcéra je v1.ročniku a neskutočne aké cirkusy robí,že nič nevie,že má okno,plače,neje,nič si nepamatá,z 1 skúšky ma B-čko a teraz je na liekoch utišujúcich a na spanie.
Poradte čo máme robiť?psycholog??psychiater??lieky???

Strana
z2
simonecka145
17. feb 2014

@darinka60 lebo mňa vždy priatel najviac rozveselil počas skúšok a venoval sa mi 🙂

miso21
9. okt 2016

@darinka60 Ahoj darinka,

Existujú konkrétne techniky ako zvládnuť stres pred štátnicami. Vychádzajú z toho, že stres vzniká kvôli pocitu nevyhnutnosti aby sa situácia vyvinula podľa tvojích predstáv. No nemôžeš ju kontrolovať a bojíš sa, že sa vyvinie zle. Tieto tri body sú všetko, čo treba na odbúranie stresu.

Napísal by som aj nejakú konkrétnu radu, zvyčajne píšem, ale neviem či by to tentokrát pomohlo. Keďže ide o inú osobu.

8 ukľudňujúcich techník ako zvládnuť stres v škole, počas skúšok a na štátniciach je tu:
http://bezbolestneucenie.sk/ako-zvladnut-stres-...
S týmito technikami tvoja dcéra zvládne skúšky v kľude, bez nervov a paniky.
Všetky techniky sú ZADARMO 🙂

Tak prosím, pošli dcére odkaz na článok. Snáď jej to pomôže 😉

vedorka
9. okt 2016

Ahoj, necitala som vsetky prispevky, len som ti chcela poradit Ajurvedsku kavu BRAHMI, ja som ju uzivala na VS. A sirim dalej, okolo mna tiez kto vyskusal, tak si pochvaloval. 😀
Zlepsuje koncentraciu, pamat, funkciu mozgu, zpamatavanie a este aj upokojuje, cize sa vyborne po nej spi!
je fakt vyborna, za vyskusanie nic nedas 😎

Strana
z2