icon

Štúdium filozofie a občianskej výchovy

5. máj 2025

Ahojte. Je tu niekto kto absolvoval štúdium filozofie a občianskej ako rozširujúci predmet? Mám pár otázok. Dakujem

euka210
•
5. máj 2025

A ako sa s tym chces uzivit?

regsy
•
6. máj 2025

Na tvojom mieste by som volil nejaký reálnejší odbor, nič v zlom...

tortelinka
•
6. máj 2025

Tiež sa pýtam, načo potrebuješ rozšíriť tieto predmety?

domkakvet
•
6. máj 2025

Studium moze byt zaujimave, len ho nevyuzijes, nakolko tieto predmety su malo ziadane.

autor
•
6. máj 2025
@domkakvet

Studium moze byt zaujimave, len ho nevyuzijes, nakolko tieto predmety su malo ziadane.

@domkakvet ja mám aprobaciu angličtina a francúzština ale s tou franinou je to trošku problém keďže na malo školách sa učí a preto si chcem dorobiť treti predmet. Len chcem vedieť či je tu niekto kto to vyštudoval. Ja to chcem na doplnenie úväzku ak by anglina na 100 úväzok nestačila

autor
•
6. máj 2025

A ano. Nechcem robiť žiadne tlmocnictvo ani nič také. mňa baví učiť a preto potrebujem byť viac funkčná pre skoly

domkakvet
•
6. máj 2025

Ak nemas vztah k inym predmetom, tak jedine toto, ale ak si vies predstavit aj nieco ine, co by ta bavilo a zvladla by si to, tak skor nieco ine, ale to ze mas anglictinu je plus z toho sa uz da vyskladat celkom dost hodin, ale ak chces byt este viac ziadana, tak chemia, fyzika, matika.

tortelinka
•
6. máj 2025

Fakt skús niečo iné,z toho úväzok nezložis

zuzana76
•
6. máj 2025
@tortelinka

@tortelinka ved ma ANJ a FRJ a plus obcianska, urcite uvazok zlozi

zuzana76
•
6. máj 2025

autorka, kludne sa do toho pusti, ja som to sice nestudovala, ale tiez mam dva jazyky a k tomu umelecko-vychovny predmet a staci mi to

sorciera24
•
6. máj 2025
@tortelinka

@tortelinka co by nezlozila, už len so samotnou Anj vykryje úväzok, u nás všetci anj +iný predmet, ucia len samotnu anj a to ich mame požehnane. Môžeš učiť potom napr.obn v angličtine na bilingválne,okrem iného...

janulkabab
•
9. júl 2025

Ahoj, ja mám vyštudovanú biológiu- etickú výchovu, špeciálnu pedagogiku a fyziku a podala som si prihlášku na občiansku nauku