Štúdium mediamatiky a kultúrneho dedičstva
Ahojte, máte niekto skúsenosť so štúdiom tohto odboru? Mala by som záujem ísť na magisterské do Žiliny. Prípadne či ste sa uplatnili.. a váš názor prípadne na tento odbor.
@anonym_autor ahoj ako si dopadla? šla si ?
@messue Idem na prijímacie konanie (druhé kolo) až v auguste
@messue Idem na prijímacie konanie (druhé kolo) až v auguste
@anonym_autor drzim palce a to mas denne alebo externe... ja som si dala prihlasku na externe.. tak uvidim co bude.. ja som uz davno po strednej a zamestnana , deti dospele ... a neviem ci ma vezmu, lebo na externe sa zevraj nerobia ked je priemer do 2.
@anonym_autor drzim palce a to mas denne alebo externe... ja som si dala prihlasku na externe.. tak uvidim co bude.. ja som uz davno po strednej a zamestnana , deti dospele ... a neviem ci ma vezmu, lebo na externe sa zevraj nerobia ked je priemer do 2.
@messue aj ja na externe :D
@messue myslíš aký priemer?
@messue aj ja na externe :D
@anonym_autor a teda sa učíš na skusky? Priznám sa, ze som pozrela z coho sa robia, a musela by som sa učiť. Ja sa spolieham ze vezmu bez skúšok a ked nie tak nie. Tiež uvažujem ci to zvládnem tam... milujem historiu vzdy sim sa chcela tomu venovať ale tam sa robia dosť projekty a prezentácie, tvorenie reklam plagatov na podujatia kulturne, a podobne.. a ja nemam ani tablet ,notebook a tam bude treba asi aj to na hodine. Neviem kde sa opýtať take podrobné informácie... a keby dom Chcela vyslovene len tu historiu samotnú musela by som ist do BA na univerzitu komenskeho...

@anonym_autor ahoj ako si dopadla? šla si ?