icon

Štúdium rádiologický technik - skúsenosti

fairyviktoria13
18. mar 2023

Ahojte, som študentkou SZŠ a tento odbor ma veľmi fascinuje, láka a viem si predstaviť pokračovať týmto smerom na VŠ. Nepoznám osobne nikoho, kto to študuje/študoval, neviem porovnať školy tak ak by niekto mal pre mňa nejaké užitočné info a tipy, budem veľmi vďačná. 🙂

domi235
31. mar 2023

@fairyviktoria13 ahoj, moja spoluziacka zo zakladky to studovala v Trnave na vysokej skole, studuje sa to tri roky. Na strednej zdravotnickej skole v Košiciach je aj dipl. radiologicky asistent. Skus si porovnat napln predmetov a ak nebudes vediet tak zavolaj na študijne oddelenie a porovnaj si to🙂

nikol_h
28. apr 2026
@domi235

@fairyviktoria13 ahoj, moja spoluziacka zo zakladky to studovala v Trnave na vysokej skole, studuje sa to tri roky. Na strednej zdravotnickej skole v Košiciach je aj dipl. radiologicky asistent. Skus si porovnat napln predmetov a ak nebudes vediet tak zavolaj na študijne oddelenie a porovnaj si to🙂

@domi235 ahoj prosim ta, nevies mi povedat nejake blizsie info a kontakt pripadnd na nu? Chxela som si podat peihlasku do pn ale nemam absolutne ziadne info od nikoho..

beata_k
28. apr 2026
@nikol_h

@domi235 ahoj prosim ta, nevies mi povedat nejake blizsie info a kontakt pripadnd na nu? Chxela som si podat peihlasku do pn ale nemam absolutne ziadne info od nikoho..

@nikol_h Je to mrtvy odbor. Nahradza ho AI.

domi235
28. apr 2026
@nikol_h

@nikol_h nie som v kontakte s tou spoluziackou. A nema socialne siete od kedy sa vydala. Cize nemam ako ta na nu napojit ale viem ze ked si das recenzie na radiologickeho technika na fb alebo na googli najdes vyjadrenia ludi, ktory to studovali. A sa mozes opytat. Na FB ti isto niekto odpise.