Študovali ste niekto Pedagogické minimum(DPŠ) v Ružomberku?
Ahojte,
študoval tu niekto v Ružomberku pedagogické minimum? Ak áno, mala by som pár otázok. Ďakujem 🙂
@monika_em ahoj tak ja už teraz končím 2 ročník odbor učiteľ. V ročníku sme mali pedelku a táto všetko vybavovala. Myslím že problém nebol s ničím. Vyučovanie bolo jeden týždeň vkuse a potom skúšky. Prvý ročník sa konci prácou a záverečným skúškami a to iiste aj druhý ročník. Aj prvý aj druhý ročník skúškami pred komisiou.
@omesta Ďakujem. Mám ešte prosím dotazy: Končíš odbor Učiteľ pre 1.stupeň ZŠ?
Asi preklep ,, pedelku"... myslíš nejakého lektora??
V tomto 2.ročníku si mala iba Didaktiku konkrétného predmetu, z ktorého máš aj diplom ( z predch.vysokoškolského štúdia)? Alebo si mala aj ešte iné predmety? Teraz v 2.rocniku ste mali vyučovanie mali ako často? Tiež jeden celý tyzden za semester?
Tému na záverečnú prácu si môžeš vybrať ty zo stanovených okruhov? A teda je vlastná, ale z daných okruhov?
Ideš pokračovať na Rozširujúce vzdelávanie kde si vyberáš odbor:učiteľ/ vychovávateľ/ a iné ?
Koľko vás bolo asi v ročníku?
Akí sú tam učitelia, progresívni alebo nie?
Ďakujem za odpovede.
@omesta mam o dva týždne záverečné skúšky viete mi prosim napisat aké to bolo? Boli moc prísni? Či sa mám veľmi tomu venovat alwbo čo poradíte ? A čo sa týka obhajoby ako to prebieha? Môžem mat pracu pri sebe? Veľa sa pýtajú? Budem vám moc vďačná 🙂
Dobrý deň. Je tu niekto kto študoval, prípadne teraz študuje rozšírujúci modul Dpš pre vychovávateľov v Ružomberku? Potrebovala by som s niečím poradiť.
Prosím vás, má niekto vypracované tézy k záverečnej skuške, nejaké materiály ? Bola by som vďačna
@petra192777 Dobrý večer áno chodila som na DPŠ do Ružomberku.
@omesta ahoj písala som ti správu 🙂 Budem veľmi vďačná ak si najdes chvíľku na odpoved. Ďakujem ❤️
@omesta mam o dva týždne záverečné skúšky viete mi prosim napisat aké to bolo? Boli moc prísni? Či sa mám veľmi tomu venovat alwbo čo poradíte ? A čo sa týka obhajoby ako to prebieha? Môžem mat pracu pri sebe? Veľa sa pýtajú? Budem vám moc vďačná 🙂
@petkajojko dobrý večer bolo to úplne v pohode dalo sato zvládnuť myslím si, že všetci spravili držím palce. Pekný večer
@petkajojko dobrý večer bolo to úplne v pohode dalo sato zvládnuť myslím si, že všetci spravili držím palce. Pekný večer
@omesta ahoj prosím ta to blokové vyučovanie v ten daný týždeň cca od ktorej do ktorej každý deň bolo? Ďakujem
kto ste studovali 2. rocnik DPS ucitel, kolko skusok ste mali v 1. semestri a kolko v 2. semestri? Ako prebiehala prax kolko toho trebala? a hlavne kedy🙂 a tiez praca...velka s vyskumom? Lebo vraj uz to idu menit ze iba 10 stran napisat. Dakujem
@omesta ahoj môžem sa prosím ťa opýtať na viac info ohľadom DPŠ v RK?
Ako prebiehalo vyučovanie v 1. Ročníku zákl. modul prosím ťa? Všimla som si že týždeň je vyučovanie v zimnom a týždeň v letnom semestri... A potom sú ešte nejaké online prednášky cez víkend? Alebo? Ďakujem 🙂
@monika_em ahoj tak ja už teraz končím 2 ročník odbor učiteľ. V ročníku sme mali pedelku a táto všetko vybavovala. Myslím že problém nebol s ničím. Vyučovanie bolo jeden týždeň vkuse a potom skúšky. Prvý ročník sa konci prácou a záverečným skúškami a to iiste aj druhý ročník. Aj prvý aj druhý ročník skúškami pred komisiou.
@omesta môžem sa prosím opýtať pár info ohľadne štúdia v RK? Ďakujem
@nikka232 ahoj áno kľudne sa opýtaj
@omesta
@omesta Dobrý deň, mohla by som sa opýtat na štúdium DPŠ v Ružomberku? Podlala som si prihlášku a nastupujem v septembri 2026.
Ako prebieha ten týždeň vyučovania? Je ronod pondelku do soboty. Od rana az do večera?
Akí sú vyučujúci?
Je ťažké napísať prácu a su ťažké záverečné skúšky?.
Máte nejaké materiály alebo vypracované otázky? Som ochotná aj zaplatiť keďže pri dvoch maličkých deťoch si ich nestíham sama vypracovať. Prípadne ak poznáte niekoho kto práve študuje alebo ide študovať a môžete mi na neho dať kontakt. Ďakujem pekne
@omesta Dobrý deň, mohla by som sa opýtat na štúdium DPŠ v Ružomberku? Podlala som si prihlášku a nastupujem v septembri 2026.
Ako prebieha ten týždeň vyučovania? Je ronod pondelku do soboty. Od rana az do večera?
Akí sú vyučujúci?
Je ťažké napísať prácu a sú ťažké záverečné skúšky?
Máte nejaké materiály alebo vypracované otázky? Som ochotná aj zaplatiť keďže pri dvoch maličkých deťoch si ich nestíham sama vypracovať. Prípadne ak poznáte niekoho kto práve študuje alebo ide študovať a môžete mi na neho dať kontakt. Ďakujem pekne

@omesta Ahoj prosím ťa, mohla by si napísať viac k DPŠ na CCV KU? Ako často za semester máš prednášky ? Si v ktorom ročníku- semestri/ základ. module? Koľko máš predmetov? Aký je systém , keď sa potrebuješ dostať k nej.info, sú učitelia ochotní/ pružní alebo sú to staré štruktúry ? Ste ako študenti včas informovaný o priebehu výuky, skúškach a pod.?
Budeš pokračovať na Rozš.štúdium tu na KU? Je prosím v 2.roč. DPŠ uz Didaktika konkrétného predmetu (z toho z ktorého máš vysokoš.diplom) alebo ešte ďalšie predmety? Ako sa ukoncuju prvé dva semestre? Zav.pracou a aj skúškou pred komisiou ? A ako ďalšie dva semestre? Ak si v 2.roc.,ake ste mali predmety? Ďakujem mockát.