icon

Študuje niekto doplňujúce pedagogické štúdium v Prešove?

lara1988
12. feb 2026

Študuje niekto DPŠ v Prešove?

saaaaasa
16. feb 2026

@lara1988 aj ja sa pridávam 😁 chcem nastúpiť tento rok

lara1988
autor
17. feb 2026
@saaaaasa

@saaaaasa tak ideme dve 😀 kľudne mi napíš na fb Kristína Hrinko

lara1988
autor
18. feb 2026
@saaaaasa

@saaaaasa vidim ,že nás bude viac...ja idem s dvomi kamoškami ešte...plánujete potom aj na rozširujúce štúdium?

lara1988
autor
18. máj 2026
@saaaaasa

@saaaaasa prišla vám už odpoveď?

miskavlcejova
8. aug 2026

aj ja idem 2026/2027 z košic budem dochadzat. kvoli práci som si musela vybrat unipo kedže je to v sobotu. podávala som prihlasku v july kedže som dovtedy nevedela že ci budem moct kvoli práci a zároven som musela nasetrit na skolne. neviete kedy posielaju rozhodnutia? mam pocit že kazdý den pozerám do schránky. Idem na dpš anglicky jazyk. budem dôfat že popri lektorstvu s jazykovou skolou a pripravou na učenie to budem stihat. keby že aspon si viem pripravit niejake poznamky dopredu ale sylabusy maju vela knih a neviem ktora je taka idealna na kazdy predmet takže budem musiet pockat. ale už sa neviem dočkat a hlavne aj na nakup zošitov. to mam každy rok rada na lete.

lara1988
autor
9. aug 2026
@miskavlcejova

aj ja idem 2026/2027 z košic budem dochadzat. kvoli práci som si musela vybrat unipo kedže je to v sobotu. podávala som prihlasku v july kedže som dovtedy nevedela že ci budem moct kvoli práci a zároven som musela nasetrit na skolne. neviete kedy posielaju rozhodnutia? mam pocit že kazdý den pozerám do schránky. Idem na dpš anglicky jazyk. budem dôfat že popri lektorstvu s jazykovou skolou a pripravou na učenie to budem stihat. keby že aspon si viem pripravit niejake poznamky dopredu ale sylabusy maju vela knih a neviem ktora je taka idealna na kazdy predmet takže budem musiet pockat. ale už sa neviem dočkat a hlavne aj na nakup zošitov. to mam každy rok rada na lete.

@miskavlcejova z Po mi prišlo rozhodnutie už v júni ale z Košíc nič zatiaľ mam len prihlášku preklopenu

miskavlcejova
12. aug 2026
@lara1988

@miskavlcejova z Po mi prišlo rozhodnutie už v júni ale z Košíc nič zatiaľ mam len prihlášku preklopenu

@lara1988 ďakujem. Mne dnes prišlo z Prešova, že ma prijali. Len jeden papier a žiadne ďalšie informácie, že kedy sa začína semester, kde sa to uskutočňuje atd. Nič. Tak asi este poslu alebo to budem musieť vyhľadať.