icon

Študuje niekto doplňujúce pedagogické štúdium v Prešove?

lara1988
12. feb 2026

Študuje niekto DPŠ v Prešove?

saaaaasa
•
16. feb 2026

@lara1988 aj ja sa pridávam 😁 chcem nastúpiť tento rok

lara1988
autor
•
17. feb 2026
@saaaaasa

@saaaaasa tak ideme dve 😀 kľudne mi napíš na fb Kristína Hrinko

lara1988
autor
•
18. feb 2026
@saaaaasa

@saaaaasa vidim ,že nás bude viac...ja idem s dvomi kamoškami ešte...plánujete potom aj na rozširujúce štúdium?

lara1988
autor
•
18. máj 2026
@saaaaasa

@saaaaasa prišla vám už odpoveď?

miskavlcejova
•
8. aug 2026

aj ja idem 2026/2027 z košic budem dochadzat. kvoli práci som si musela vybrat unipo kedže je to v sobotu. podávala som prihlasku v july kedže som dovtedy nevedela že ci budem moct kvoli práci a zároven som musela nasetrit na skolne. neviete kedy posielaju rozhodnutia? mam pocit že kazdý den pozerám do schránky. Idem na dpš anglicky jazyk. budem dôfat že popri lektorstvu s jazykovou skolou a pripravou na učenie to budem stihat. keby že aspon si viem pripravit niejake poznamky dopredu ale sylabusy maju vela knih a neviem ktora je taka idealna na kazdy predmet takže budem musiet pockat. ale už sa neviem dočkat a hlavne aj na nakup zošitov. to mam každy rok rada na lete.

lara1988
autor
•
9. aug 2026
@miskavlcejova

aj ja idem 2026/2027 z košic budem dochadzat. kvoli práci som si musela vybrat unipo kedže je to v sobotu. podávala som prihlasku v july kedže som dovtedy nevedela že ci budem moct kvoli práci a zároven som musela nasetrit na skolne. neviete kedy posielaju rozhodnutia? mam pocit že kazdý den pozerám do schránky. Idem na dpš anglicky jazyk. budem dôfat že popri lektorstvu s jazykovou skolou a pripravou na učenie to budem stihat. keby že aspon si viem pripravit niejake poznamky dopredu ale sylabusy maju vela knih a neviem ktora je taka idealna na kazdy predmet takže budem musiet pockat. ale už sa neviem dočkat a hlavne aj na nakup zošitov. to mam každy rok rada na lete.

@miskavlcejova z Po mi prišlo rozhodnutie už v júni ale z Košíc nič zatiaľ mam len prihlášku preklopenu

miskavlcejova
•
12. aug 2026
@lara1988

@miskavlcejova z Po mi prišlo rozhodnutie už v júni ale z Košíc nič zatiaľ mam len prihlášku preklopenu

@lara1988 ďakujem. Mne dnes prišlo z Prešova, že ma prijali. Len jeden papier a žiadne ďalšie informácie, že kedy sa začína semester, kde sa to uskutočňuje atd. Nič. Tak asi este poslu alebo to budem musieť vyhľadať.

zusqa
•
7. sep 2026

Ja idem studovat tento rok odbor Biologia DPŠ

lara1988
autor
•
7. sep 2026
@zusqa

Ja idem studovat tento rok odbor Biologia DPŠ

@zusqa a nebudete náhodou s denným?
Mne začína výučba 25.9

lara1988
autor
•
8. sep 2026
@lara1988

@zusqa a nebudete náhodou s denným?
Mne začína výučba 25.9

@lara1988 neviete kedy a kde treba zaplatiť školné?

lara1988
autor
•
16. sep 2026
@lara1988

@lara1988 neviete kedy a kde treba zaplatiť školné?

@lara1988 v ais2 sú údaje

miskavlcejova
•
27. sep 2026

Ahojte. Keďže nemám na Vás priamy kontakt tak píšem takto. chcela som sa opýtať, že ak ste boli na Základy Edukačných Vied 26.09. či na konci Pani Pasterňákova hovorila kde pošle tu prezentáciu, alebo či ste vytvorili spoločný mail s heslom. Pretože ja som bola ale musela som odíst kvoli zdravotným problemom. ked tak napiste mi na messenger: Miška Lea Vlčejová @lea.vlcejova

lara1988
autor
•
27. sep 2026
@miskavlcejova

Ahojte. Keďže nemám na Vás priamy kontakt tak píšem takto. chcela som sa opýtať, že ak ste boli na Základy Edukačných Vied 26.09. či na konci Pani Pasterňákova hovorila kde pošle tu prezentáciu, alebo či ste vytvorili spoločný mail s heslom. Pretože ja som bola ale musela som odíst kvoli zdravotným problemom. ked tak napiste mi na messenger: Miška Lea Vlčejová @lea.vlcejova

@miskavlcejova nakoniec som nastúpila do Košíc kde sa študuje v Piatky