icon

UKF pedagogická Nitra

lella11
15. máj 2022

Ahojte, je tu prosim Vas niekto, kto studuje alebo studoval na Vysokej skole UKF pedag.v Nitre? Rozhodujem sa medzi touto a Vysokou skolou pedagogickou v Trnave. Na obe skoly som prijata ( externe studium). Je to velmi tazke? Za vsetky reakcie vopred dakujem 🙂

Strana
z18
22katerinka
26. apr 2025
@slamkasalamka

@22katerinka uz to vidiim 🙂 prijata

@slamkasalamka aj ja normálne nechápem

22katerinka
26. apr 2025
@slamkasalamka

@22katerinka uz to vidiim 🙂 prijata

@slamkasalamka odkiaľ si prosím???a pôjdeš?

slamkasalamka
27. apr 2025
@22katerinka

@slamkasalamka odkiaľ si prosím???a pôjdeš?

@22katerinka prievidza. Este zvazujem, ci nedam radsej DPS. Musim sa rozhodnut. Ty si odkial?

22katerinka
27. apr 2025
@slamkasalamka

@22katerinka prievidza. Este zvazujem, ci nedam radsej DPS. Musim sa rozhodnut. Ty si odkial?

@slamkasalamka Komjatice pri NR

hhens
Autor odpoveď zmazal
slamkasalamka
27. apr 2025
@22katerinka

@slamkasalamka Komjatice pri NR

@22katerinka a tak to aj pesi dojdete 🙂)

22katerinka
27. apr 2025
@slamkasalamka

@22katerinka a tak to aj pesi dojdete 🙂)

@slamkasalamka
@slamkasalamka veru áno len som stále na vaskach či sa na to dať mám 2 deti 2 ročne a 12 ročne či to zvládnem toho sa bojím nevieš prosím do kedy treba poslať že chces ísť na školu?

slamkasalamka
28. apr 2025
@22katerinka

@slamkasalamka
@slamkasalamka veru áno len som stále na vaskach či sa na to dať mám 2 deti 2 ročne a 12 ročne či to zvládnem toho sa bojím nevieš prosím do kedy treba poslať že chces ísť na školu?

@22katerinka včera som to pozerala , do 10.7. sa mi vidí som tam našla...tiež váham. Mám 3 deti, ale ja verím, že keď sa do toho človek zahryzne...

haidy61
30. apr 2025
@kaktusik007

@slamkasalamka 5 dni mam na studium od zamestnavatela, potom si beriem bud nahradne volno alebo dovolenku. Nemam ako inak.
vyucovanie je podla rozvrhu, tento semester to mam 4 soboty a 5 piatkov. Minuly rok som si napriklad volitelne predmety davala vyslovene podla toho, ktory sa vyucoval v sobotu - ten mal proste prednost. Lenze ano, aj povinne predmety su v piatky a tam proste musis. Ale da sa to zosuladit. S pracou v skolstve urcite.

@kaktusik007 ahoj. Prosím ťa možem sa ťa spýtať na to študijné voľno? Ja to akurát riešim. ak by ti to nevadilo, napísala by som ti súkromne😊

22katerinka
4. máj 2025
@22katerinka

@kaktusik007 držím palce nech sa darí uvidíme ako to bude tento rok

@22katerinka prosím ťa do kedy treba dať škole vedieť že chcete študovať ? Mňa zobrali len stále váham neviem nikde nájsť nejaký dátum

slamkasalamka
5. máj 2025
@22katerinka

@22katerinka prosím ťa do kedy treba dať škole vedieť že chcete študovať ? Mňa zobrali len stále váham neviem nikde nájsť nejaký dátum

@22katerinka ak hovoris o nitre, ja tam mam datum 10.7. ak sa nemylim. Tiez vaham, kazdy piatok het z prace, plus dalsie volno na skusky ktore su tiez prevazne cez tyzden…ktory zamestnavatel tolko uvolni?

22katerinka
5. máj 2025
@slamkasalamka

@22katerinka ak hovoris o nitre, ja tam mam datum 10.7. ak sa nemylim. Tiez vaham, kazdy piatok het z prace, plus dalsie volno na skusky ktore su tiez prevazne cez tyzden…ktory zamestnavatel tolko uvolni?

@slamkasalamka kde to tam vidíš dátum? No ja som na rodičovskej dovolenke mala bude mať v júli 2 takže ja by som vtedy potrebovala strážiť 😁a či sa mi bude dať učiť

slamkasalamka
5. máj 2025
@22katerinka

@slamkasalamka kde to tam vidíš dátum? No ja som na rodičovskej dovolenke mala bude mať v júli 2 takže ja by som vtedy potrebovala strážiť 😁a či sa mi bude dať učiť

@22katerinka na stránke školy si nájdi Výsledky prijímacieho konania. Tam zadáš svoje priezvisko a rodné čislo a napíše ti, či si prijatá. A tu kde vidíš výsledok, je zeleným písmom veta - Máte vygenerovanú návratku.... vedľa tejto vety klikneš - https://ais2.ukf.sk, tam sa prihlásiš, klikneš na Prijímacie konanie, potom Návratky uchádzača a tam to vidíš - začiatok - koniec. Ja mám koniec dátum 10.7.

22katerinka
5. máj 2025
@slamkasalamka

@22katerinka na stránke školy si nájdi Výsledky prijímacieho konania. Tam zadáš svoje priezvisko a rodné čislo a napíše ti, či si prijatá. A tu kde vidíš výsledok, je zeleným písmom veta - Máte vygenerovanú návratku.... vedľa tejto vety klikneš - https://ais2.ukf.sk, tam sa prihlásiš, klikneš na Prijímacie konanie, potom Návratky uchádzača a tam to vidíš - začiatok - koniec. Ja mám koniec dátum 10.7.

@slamkasalamka už to vidím ďakujem

slamkasalamka
5. máj 2025
@22katerinka

@slamkasalamka už to vidím ďakujem

@22katerinka a tiež máš do 10.7. ?

22katerinka
5. máj 2025
@slamkasalamka

@22katerinka a tiež máš do 10.7. ?

matatomi
14. aug 2025
@22katerinka

Ahojte je tu niekto kto si dal prihlášku tento rok?

@22katerinka Ahoj,aj ja som prijata na predskolsku ukf v Nitra..externe.

gabruska1985
18. feb 2026

ahojte, ja zvažujem externé štúdium na tento rok. Rozhodujem sa medzi špeciálnou pedagogikou a predškolskou. Niekto vraví, že na predškolskú sa robia prijímačky a na špecku nie. Zároveň v tom nemám úplne jasno, ak vyštudujem špeciálnu, nemôžem robiť klasicky v škôlkach? Zároveň robím v administratíve, takže pracovná doba od rána do 15 každý deň. Alebo je možnosť sa po prijatí zamestnať rovno niekde v školskom zariadení? A podmienky na štúdium umožnia? Pri tej predškolskej ma odrádza matermatika, to nie je veru moja silná stránka :/

hanislava2003
13. mar 2026

Ahojte, je tu niekto to aktuálne študuje na teraz pedagogiku externe?

kaktusik007
14. mar 2026
@hanislava2003

Ahojte, je tu niekto to aktuálne študuje na teraz pedagogiku externe?

@hanislava2003 je nas tu viac...

hanislava2003
15. mar 2026
@kaktusik007

@hanislava2003 je nas tu viac...

@kaktusik007 prosim ta a ako to funguje? Každú sobotu býva škola? Je to náročné zvládnuť pri dvoch deťoch?

kaktusik007
15. mar 2026
@hanislava2003

@kaktusik007 prosim ta a ako to funguje? Každú sobotu býva škola? Je to náročné zvládnuť pri dvoch deťoch?

@hanislava2003 skolu mas podla rozvrhu - boli semestre, kedy som toho mala velmi vela a kazdu sobotu prednasku a aj dost piatkov, a potom je tento semester, kedy som bola v skole 3 dni vo februari a idem este jeden piatok a sobotu v aprili.

a ci to zvladnes popri dvoch detoch??? tazka otazka, ty sama si poznas deti.... lebo ano, cez skuskove davam vsetko bokom.

kyra3
18. mar 2026

Ahojte baby, podávali ste si niektorá prihlášky tento rok?

hanislava2003
18. mar 2026
@kyra3

Ahojte baby, podávali ste si niektorá prihlášky tento rok?

@kyra3 ja nad tým stále rozmýšľam či podať alebo nie

kyra3
24. mar 2026
@hanislava2003

@kyra3 ja nad tým stále rozmýšľam či podať alebo nie

@hanislava2003 aj ja a už sa míňa čas :D

Strana
z18