icon

Viete sa prihlásiť do elektronickej prihlášky?

1. jún 2026

Ide vám to? Stále zadávam overovací kód a stále ho neberie. Dakujem

uhnakova
1. jún 2026

Ako kedy, dnes to neustále blne. Občas sa nedá prihlásiť, občas dá. Každopádne status ePrihlášky je nezmenený, stále je pri každej škole uvedené “V spracovaní”. Čiže žiadne výsledky, ani poradie ako sľubovali “pán veľkomožný”.

kulinan
1. jún 2026

nič vobec nič...

tamtamka26
1. jún 2026

nie.. a ak mi prijalo kód vo výveske, tak mi ukázalo, že nie sú k dispozícii výsledky.

anonym_282f21
1. jún 2026

@anonym_autor Skúšali ste edupage niektorej zo škôl,kam sa dieťa hlásilo?

anonym_fbcf85
1. jún 2026

Ja sa ani necudujem, ked vsetci tam klikaju od polnoci.

anonym_a99ca1
1. jún 2026

klikalo sa aj ked sa podavali prihlasky a to trvalo dlhsie vyplnit a nebol problem sa prihlasit, v tom to neni, tam bol vtedy iny problem.....zas to boli len reci do vetra, nech ziaci a rodicia cakaju, ved o ich deti sa nejedna, tak im to je jedno

@anonym_fbcf85

anonym_a266c9
1. jún 2026
@anonym_fbcf85

@anonym_fbcf85 no nehnevaj sa, ale to je logické, že každý kliká, lebo chce vedieť výsledok. Myslím, že sa načakali dosť. S týmto náporom sa malo hádam rátať. Mňa pobavila výhovorka ministerstva, že na vine sú vlastne stredné školy.

januska12323
1. jún 2026

Vraj je všetko v poriadku len to nejde 😁

simulienka2207
1. jún 2026

nejde😈 ani nam

saraxyz
1. jún 2026
@anonym_fbcf85

@anonym_fbcf85 za 11milionov by nemal byť problém s prihlásením. Či?

katkaseiner
1. jún 2026
@anonym_a266c9

@anonym_fbcf85 no nehnevaj sa, ale to je logické, že každý kliká, lebo chce vedieť výsledok. Myslím, že sa načakali dosť. S týmto náporom sa malo hádam rátať. Mňa pobavila výhovorka ministerstva, že na vine sú vlastne stredné školy.

@anonym_a266c9 uplny suhlas
Mimochodom stredne skoly uz pridavaju postupne vysledky na svoje stranky, ja uz som si nasla obe skoly. Sice vysledok nemame dobry, ale co uz... aspon uz ukoncime toto trapenie...

uhnakova
1. jún 2026

Baby, mne práve nabehla elektronická výveska o 16:38. Skúste. Držím palce.

uhnakova
1. jún 2026

Ešte dodám, že celý deň tam nebolo nič nové a teraz tam nadrzovku visí nápis: Výveska zverejnená: 01.06.2026 10:11. Houby s mákem. Zverejnili ju 16:38, skúšala som to aj 5 minút predtým a nebolo tam nič.

katkaseiner
1. jún 2026

Zda sa mi ze to uz ide. Uz eviduje vo vyveske vysledky ktore som nasla na stranke skoly.

wwwwerunka
1. jún 2026

U nás stále nič 😠

huxy
1. jún 2026

Nam to uz ide

angelous1991
1. jún 2026

Mne píše stále prihlášky v spracovaní a kód do vývesky mi vôbec neberie . Ale na našom Edupage mi píše jeho skola ako prioritná že návrh na prijatie a ta neprioritná že návrh na neprijatie.

anonym_b83d0b
1. jún 2026

@anonym_autor akurat som dcére hovorila, ze ked som ja pisala prijimacky, opravovali to vtedy este "rucne" a aj tak boli 16:00 toho isteho dna uz vysledky na vchode skoly vylepene.
teraz ide vsetko elektronicky a na vysledky cakame mesiace...

anonym_ba4962
2. jún 2026

Tak baby, ja som z toho stresu, nervov, zúfalstva a hnevu včera večer ochorela. Nebývam chorá, nedostanem virózy ani chrípku doma, keď to majú ostatní a teraz odvčera hrdlo a teploty. Stopercentne z toho stresu v posledných týždňoch, no mám dosť. K**ot Drucker a jeho absurdné rozhadzovanie štátnych peňazí na nefungujúce systémy, ktoré nikto nepotrebuje. Fuu. Asi sa len tak neupokojím.

radacak
2. jún 2026

@anonym_autor nejde absolútne
Na druhej škole čo není prioritou je na stránke školy ale na prvej stále nič
My sme tam volali už pred 2 týždňami inak by sme mali nervy keby to tam stále nieje.. a nevieme ako dopadla