icon

Výber medzi FHI EUBA a UNIZA Fpedas ekonomika: čo odporúčate?

kliklik
Dnes o 17:53

Zdravím ,som budúca prváčka a stojím pred rozhodnutím ,ktorú VŠ zvoliť ,neviem úprimne ,čo si vybrať,obe školy sa mi pozdávajú a viem si predstaviť obe,pomohol by mi nejaký univerzálny názor....? Bližšie mám Unizu ,ale to nehrá nejakú extra rolu,skôr mám obavy o tom ,čo budem lepšie zvládať, ,alebo potom ma odradí prílišná náročnosť školy,počula som ,že FHI je z tých ťažších fakúlt ,učiť sa treba všade,mám rešpekt ,ale aj odhodlanie (no a neskôr aj ostatné veci zohrajú rolu,dostupnosť internátu a pod....),len mi ide o to ,aby som to bola schopná raz aj dotiahnuť do úspešného konca ...ďakujem za ochotu ✉️.

anonym_0e594a
Dnes o 18:04

tu druhu nepoznam ale euba bola vzdy elektrickova skola, aj fhi, takze nemusis sa bat, ze by si ju nedala. Zvazila by som uctovnictvo, to bude nahradene AI podla mna

kliklik
autor
Dnes o 18:40

@kliklik na FHI účtovníctvo

anonym_198c10
Dnes o 18:45

ako si na tom s matematikou? V Za sa dosť z tohto predmetu vyhadzuje.
Známej syn skončil v Za a mal pomerne veľký problém sa zamestnať.

kliklik
autor
Dnes o 18:51
@anonym_198c10

ako si na tom s matematikou? V Za sa dosť z tohto predmetu vyhadzuje.
Známej syn skončil v Za a mal pomerne veľký problém sa zamestnať.

@anonym_198c10 tak na matiku určite doučovanie,inak to nevidím, aj keď si vyberiem jednu alebo druhú . Z ostatných predmetov mám dobré základy .

guiseppinka
Dnes o 19:01
@anonym_0e594a

tu druhu nepoznam ale euba bola vzdy elektrickova skola, aj fhi, takze nemusis sa bat, ze by si ju nedala. Zvazila by som uctovnictvo, to bude nahradene AI podla mna

@anonym_0e594a euba bola elektrickova skola a pedas v ziline mala este horsiu povest ako euba😂😂😂

anonym_2f7eda
Dnes o 19:14
@anonym_0e594a

@anonym_0e594a piše dievca, co v živote na tej skole a fakulte nebolo. Predpokladám, ze si bez titulu a počula si od známej, ktora ma sesternicu z druhého kolena, z tretieho lakta a štvrtého oka a studoval tam jej syn, ktory nezvládol ani prvý ročník.

@kliklik ak mas mat v životopise vysokú školu ekonomického smeru, tak z jedným najlepších volieb je prave FHI, personalisti a zamestnavatelia ju poznajú, je to istá výhoda. Školu zvládneš, len sa treba učiť.

anonym_0e594a
Dnes o 19:17
@anonym_2f7eda

@anonym_0e594a piše dievca, co v živote na tej skole a fakulte nebolo. Predpokladám, ze si bez titulu a počula si od známej, ktora ma sesternicu z druhého kolena, z tretieho lakta a štvrtého oka a studoval tam jej syn, ktory nezvládol ani prvý ročník.

@kliklik ak mas mat v životopise vysokú školu ekonomického smeru, tak z jedným najlepších volieb je prave FHI, personalisti a zamestnavatelia ju poznajú, je to istá výhoda. Školu zvládneš, len sa treba učiť.

@anonym_2f7eda nie, je to z prvej ruky, mam vystudovane fhi, odbor hodpodarska informatika, a za mna to bola lahka skola.

anonym_bb3f18
Dnes o 19:30

BA ma lepsi zvuk ako ZA. Skus niekde v zahranici ukazat titul z maleho mesta, kde ledva poznaju hlavne mesto Ba. Mam FHI, nezdielam nazor, ze bola lahka (statistika, ekonometria, podpora rozhodovania a este par ... neboli lahke, ale je mozne ze dnes zlavili z narokov) a s tou skolou nebol nikdy nikde v zahranici problem.