icon

Vysoká škola - prijatie

1. apr 2023

Ahoj, mám problém že som tento polrok nebola klasifikovaná na strednej škole zo zdravotných dôvodov(mala som individuálny plán) ešte síce niesom v maturitnom ročníku ale bojím sa že či budem mať aj napriek tomu rovnaké šance na prijatie na výšku ako ostatný , nikdy v živote sa mi toto nestalo vždy som bola na strednej aj na základnej klasifikovaná aj na polroku a aj na konci,tak sa pýtam či mi prosím neviete poradiť ak ste to náhodou zažili, veľmi pekne ďakujem.

luccija
•
1. apr 2023

Šance záležia od vedomosti, ak si sa učila prečo nie?

autor
•
1. apr 2023

@luccija Ďakujem veľmi pekne ja som mala dobré známky len som sa bála aby som nemala zlé kvôli tomu že polročné budem mať v jednom ročníku pár predmetov neklasifikované

mb2021
•
Odpoveď bola odstránená
•
flower72
•
1. apr 2023

na prihlášku na VŠ sa píšu koncoročné známky (okrem maturitného ročníka, ale tam nie si, takže pohoda) 🙂

euka210
•
1. apr 2023

Asi tak, ako pisu, zaklad su prijimacie skusky a za dobre vysvecko su nejake bodiky k dobru...ale berie sa len koncorocne.

deti95060810
•
1. apr 2023

tak niektoré vš školy nerobia výber - ale NÁBOR, takže šance máš...

mb2021
•
Odpoveď bola odstránená
•
namornicka
•
1. apr 2023

Ustriehni si aby si bola teraz na konci roka riadne klasifikovana. Ak mas stale individualny, chod na komisionalky. Mozno ti chceli na pol roka ulahcit situaciu a nejake predmety ti odpustili. Len to uz ries, nie tyzden pred vysveckom. Dohodni sa s triednou ze potrebujes znamky z kazdeho predmetu a asi jednotlivi ucitelia ti povedia co mas splnit.

autor
•
1. apr 2023

@namornicka Veľmi pekne ďakujem za radu ,budem to riešiť už teraz v Apríli.