Základná škola Jamník
Dobrý deň prajem máte niekto skúsenosti s touto školou?
Chodi mi tam syn druhy rok, byva na internate. neviem co Vas zaujima je to skola pre deti s NKS je pomerne tazko sa tam dostat kedze otvaraju vzdy len dve triedy a deti s NKS pribuda
@anonym_a1b627 nechcela by som aby prvácka bola na internátne
@anonym_a1b627 nechcela by som aby prvácka bola na internátne
@nelinka1991 mozes ju aj vozit denne nemusi byt na internate
@nelinka1991 mozes ju aj vozit denne nemusi byt na internate
@anonym_a1b627 a tebe to odporučili kde ? Sama si chcela ? Chodil najskôr na základnú ? Koho to bol navrch
@anonym_a1b627 a tebe to odporučili kde ? Sama si chcela ? Chodil najskôr na základnú ? Koho to bol navrch
@nelinka1991 navrh logopedicky ma poruchu reci zle rozprava a tam za 2 roky krasne ho naucili zrozumitelne.
Kazdy den maju logopediu ako vyucovaci predmet ktore vyucuju logopedicky
Chodi mi tam syn druhy rok, byva na internate. neviem co Vas zaujima je to skola pre deti s NKS je pomerne tazko sa tam dostat kedze otvaraju vzdy len dve triedy a deti s NKS pribuda
@anonym_a1b627 nás syn nechce rozprávať v škôlke.Takze mu dávame odklad a ak nezačne rozprávať tak asi nastúpi do Jamnika.Chodime ku psychologicke,ale sranda je,že doma ho počuť do tretej dediny a v škôlke je mŕtvy chrobák
@anonym_a1b627 nás syn nechce rozprávať v škôlke.Takze mu dávame odklad a ak nezačne rozprávať tak asi nastúpi do Jamnika.Chodime ku psychologicke,ale sranda je,že doma ho počuť do tretej dediny a v škôlke je mŕtvy chrobák
@anonym_autor moze mat aj selektivny mutizmus....moj chodi od pripravky tam odklad som nechcela
My sme chodili na logopediu od 3 rokov
@anonym_autor moze mat aj selektivny mutizmus....moj chodi od pripravky tam odklad som nechcela
My sme chodili na logopediu od 3 rokov
@anonym_a1b627 a je to dobrá škola?
@anonym_a1b627 a je to dobrá škola?
@anonym_autor tak toto je velmi subjektivne nie? Moj tam chodi rad je spokojny, rec sa mu zlepsila
@anonym_autor tak toto je velmi subjektivne nie? Moj tam chodi rad je spokojny, rec sa mu zlepsila
@anonym_a1b627 máte pravdu.Ja len dúfam ,že to naše dieťa bude lepšie pretože to máme dosť daleko