Zápis Bieloruska učiteľstvo MŠ
Ahojte kedy byva zapis /kedy sa tam ide prvykrat)?este v juny alebo az v septembri ked je prva konzultacia?
@barbora1911 ahoj aj mne aj 1 zienke tiez uz prisla pozvanka.Co poznam baby co tam chodilu ze ucivo ako kedy ale da sa zvladnut,(zvladlu aj mamicky popri praci a detoch)a hudobna tiez neviem hrat ani spievat.
@ketrinka347 Oki mohli by sme si založiť potom skupinu napr na fb aj s ostatnými babami 😄
@barbora1911 jasneeee mam to v plane
Ahojte dievčatá, ja idem na zápis dnes aj my prosím viete povedať ako ten zápis prebieha ? Ďakujem ;)
@miska1973 ahoj vieš čo boli sme tam hodku podpíšeš papiere a idem dokopy nič take nepovedia , jeden papier ti dajú do ruky že si prijatá a to je všetko 😉 bolo tam strašne teplo tak sa obleč vzdušne 😄😄😄 a je to základná škola ale úplne hore na hornom poschodí to je pri triedach máš menný zoznam
@barbora1911 ahoj , áno už to mám za sebou 🙂 na ktorý deň si sa zapísala?
@miska1973 ahoj na štvrtok a ty? 😉
@barbora1911 aj ja, tak budeme možno spoluziacky
@miska1973 ahoj super teším sa 😉 ako si na fb? … ja už som si takto pridala dve moje ďalšie spolužiačky zo štvrtka
Ahojte ak môžem prídem sa aj ja. Je tu nejaká baba čo bude chodiť soboty ?
@minka1994 odkial si ?my sme 3 Tn-Bn co budeme spolu chodit v soboty.si nafb?ak ano ako ra najdem ?pridam ta medzi nas do skupinky na mess.

@ketrinka347 ahoj mne dnes prišiel papier že 30.6. o jednej sa tam mám dostaviť na prijímacie konanie. Inak neviem nič …. Vedel by mi niekto dať info či je štúdium náročné ako prebieha prijímacie konanie a ako je to s tou hudobnou, pretože z toho mám najväčšie obavy. Neviem hrať na hudobný nástroj . Ďakujem za info 🙂