Chutné recepty do šialene horúceho počasia

filipka3
15. aug 2015
Používateľ filipka3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od filipka3.

Ahojte všetci, aj vám nechutí v tomto strašnom horúcom počasí? Jesť ale treba 🙂 Chcem sa opýtať na chutné recepty, ktoré zasýtia ale zároveň nie sú ťaźké. Ďakujem za každý nápad a tip 🙂

tova
16. aug 2015

grilovat von, a k tomu salat

siska53
16. aug 2015

@filipka3 kedysi sme si robili rozne salaty zo surovej zeleniny,k tomu bud dresing z jogurtu s bylinkami alebo nastruhany syr a k tomu bud chlieb alebo cestovinu...
Teraz tym ze mame klimu a male deti varim normalne ako aj v chladnejsich dnoch, lenze ja vyprazam len vynimocne aj mimo takehoto horuceho pocasia. A ked uz,tak vela veci sa da strcit do truby (aj placky) a je pokoj.

Alebo studene polievky typu gazpacho myslim a tak..

siska53
16. aug 2015

A klasika - mozzzarela,paradajky,olivovy olej, bazalka,prip.olivy cierne a k tomu nejaky dobry chlieb ci chrumkava bageta.

simca663
16. aug 2015
Používateľ simca663 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simca663.

My doma oblubujeme zdrave polievky a salaty. V poslednej dobe nam velmi zachutil cicer Lagris. Z neho som minule robila chutny salat, pridala som tofu, cibulku a vsetku zeleninu, co som doma mala. Chutil skvelo a vcera som robila polievku z Lagris cervenej sosovice. Vysla perfektne

maciatkolulu
16. aug 2015

@tova snad sranda ist von grilovat ked je vonku 40? ;-D Da sa vyliezt akurat tak po osmej vecer. Akurat ten salat sa da vnutri pochrumat

tova
16. aug 2015

@maciatkolulu sranda je cez den pustit horucu ruru a piect 1.5hod. pecene kurca. Von ugrilujes, prinesies dnu a jes. 2 krat ked vybehnes von prevratit maso nezomries.

maciatkolulu
16. aug 2015

@tova no radsej ta rura... aspon v nasom,pripade, mame klimu. A grilovat skor vecer. A obracat masko musis rovnako na panvici vnutri ako na grile vonku. Takze volim radsej salaty, alebo aj ta cicerova polievka je fajn napad. To grilovanie my zarucene odlozime z rozhorucenych dni na trosiiicku mierumilovnejsie

tova
17. aug 2015

@maciatkolulu klimu mam aj ja, ale ak by ju mala autorka predpokladam, nepytala by sa co jest ked je von teplo. Grilujem casto, a vobec pri tom nesedim, staci vyjst von 2-3 krat prevratit maso a do 30min. je hotove. alebo das zeleninu, zemiaky a kuracie prsia na kocky okorenene do alobalu, podlejes trocha oleja, vody a netreba prevracat nic, hore spravis 2-3 dierky vidlickou a po 20 min. prides len zobrat veceru.

maciatkolulu
17. aug 2015

@tova hej, lennu nas griluje zo zasady muz a dalsi problem je, ze naozaj nie kazdy ma gril a samozrejme aj klimu. Takze ja ocenujem ten racept z ciceru a ine lahko spravitelne recepty, ktore sa daju zlatat v domacnosti.

elis1985
17. aug 2015
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

My sme teraz na banánové mlieko a banánovú domácu zmrzlinu, určite skúste

anetka12
29. aug 2015

Ak hľadáte chutné receptíky, odporúčam túto internetovú kuchárku: http://www.mladykuchtik.sk