Ktorú elektrickú hojdačku by ste odporučali?

esperia
28. okt 2014

Ahojte! Vyberám elektrickú hojdačku pre 2 mesačného syna a nikde tu nevidím dobrú diskusiu, posledná je z r.2011. Vcera sa jv jednej hojdal a vyzera, ze by ho zaujimala (zaspal 🙂) Aku značku mate doma? Ste s ňou spokojní? Ja potrebujem trochu popri materskej pisat (studujem) a myslim, že by sa mi zisla. Poradte ci investovať do drahsej (myslim tie co stoja cca 200 eur) alebo staci lacnejsia o polovicu. Dakujem za vsetky napady.

oladuna
28. okt 2014

@esperia Urcite Chicco.nase dvojicky sa vzdy uhojdali k spanku.preco si nekupis second hand? Ako nova....ak si v Bratislave tak mi posli odkaz.este stale mame jednu na predaj

esperia
autor
28. okt 2014

Bohuzial som z Košíc, bohužial aj preto, ze momentalne nikto z Ke neponuka ani ti na MK, ani na bazosi ... Chcela som vidiet, nejako v rodine nikto nemal, vsetci maju uz velke deti a vtedy nebolo

evkapen
28. okt 2014

My mame bright starts safari, velmi pekna, spratna, 2 polohy a asi 6 rychlosti hojdania, vela ludi nam ju odporucalo, kupili sme ju po narodeni, teraz ma syn 3 mesiace a ked pri nom nesedime a nerozpravame sa s nim, tak v nej vydrzi max. 10 minut a to ho tam skusame davat kazdy den. Zaspal v nej raz 🙂 Je to podla mna individualne, kamosky maju taky isty typ a deti su tam spokojne. Asi ju budeme predavat, ak by si chcela (manzel robi v Ke).

edita111
8. nov 2014

veľmi pekná je aj hojdačka loko: http://www.biboc.eu/produkty/281/baby-design-lo...

extunc
2. jan 2015

@evkapen ešte ju máš? Ďakujem

evkapen
2. jan 2015

@extunc ano, prave cez vianoce sme sa ju rozhodli definitivne predat 🙂 mas zaujem?

extunc
2. jan 2015

@evkapen napis mi cenu do správy a ked môžeš, tak aj foto

esperia
autor
22. feb 2015

Nakoniec som objednala novu
http://www.babynabytek.sk/fisher-price-projekto...
a je super, som s nou nadmieru spokojna. Maly ma zatial 6 mesiacov a 8 kg, je stavana do 11,3 kg, takže ked presiahneme budem predavat. Respektive asi uz sa do nej nebude mestit. Maximalne ju odporucam, zatial by som ju nedala za nic hoci cena bola strasna.

tomas88
23. feb 2015

U nás som hojdačku vyberal ja. 🙂 Vybral som síce drahšiu, ale sa full vybavením http://www.baby-land.sk/Hojdacka-Graco-Sweetpea... Nahrali sme do nej malému obľúbené uspávanky a pesničky. Žena si pri varení nastaví vyššiu výšku a malého má stále pod dohľadom, aj keď zatiaľ v nej do 15 minút zaspí 🙂

esperia
autor
24. feb 2015

Nad touto som uvazovala, lebo prehrava aj mp3, len nosnost do 9 kg ma odradila. My sme nasu kupili, ked mal maly 3 mesiace (lutujem, ze som ju neobjednala skor) a vazil uz 5,3 kg. Nevyuzivame ju na spanie, ale na hranie, na tu tacocku mu davam hracky, striedame to s hrazdickou a postielkou. Je to fakt dobre, ked chce mamicka aj nieco stihnut. Pouzivam aj kresielko od fisheru, ale aj ked ho priputam nadhadzuje zadok a nevydrzi tam tak dlho ako v hojdacke, kde tak akoby hlbsie zapadne.

esperia
autor
24. feb 2015

a paradoxne hudbu na nej skoro vobec nepustam, pustena je telka, maly ju sice nepozera len obcas zakukne. Ale viac ho to bavi, ako ked mu pustim len hudbu na hojdacke, ale asi nie je zvyknuty uz.

esperia
autor
24. feb 2015

da sa kupit aj u nas

zamilion
24. feb 2015

@tomas88 vyzerá super 🙂 vďaka za tip. i ked do septembra mám času dosť, link si ukladám

esperia
autor
24. feb 2015

pisala som ze je dobre pozriet, ci je elektricka hojdacka na baterky, alebo ma aj adapret do elektrickej siete. Aj ked je na hrube velke baterky, daju sa kupit tuskove vykonne nabijacie a potom na ne dokupit adapter na stredne hrubu a hrubu baterku.

tomas88
26. feb 2015

Jasné. My máme aj na sieť aj baterky. Keď je blízko zásuvka, tak ju máme v sieti a keď ju máme v inej miestnosti, tak používame baterky.