Električká hojdačka - kresielko

kathy93
21. mar 2018

Ahojte aký máte názor respektíve skúsenosti s elektrickou hojdačkou/kresielkom? Chceli by sme niečo také kúpiť...

shades3
21. mar 2018

ahoj, my sme dost pouzivali pri prvej dcerke, a budem aj teraz pri druhom.. je to super, hlavne ked vecer sme chceli napr. kukat telku uz po dlhom dni, tak sme ju bachli do hojdacky, ona sa na nas pozerala, bola spokojna, a zaspinkala tam, potom sme ju len do postielky preniesli 🙂

ellaafi
21. mar 2018

U nás elektrické kresielko nezaberalo, resp malý sa ho bál. Mali sme ho požičané takže sme vyskúšali ale bohužiaľ plakal v ňom, akoby sa ho bál. Potom sme skúšali lehátko ktoré sa hýbalo iba vtedy keď syn 😉. To sa mu páčilo viac a aj sme ho využili. Najskôr ako lehátko a neskôr keď sme začínali s prikrmovanim a malý ešte nesedel tak aj pri kŕmení.

pininka
21. mar 2018

U nas to ficalo az ked boli vacsi,ked boli malinki bali sa toho. A najmensia nechcela vobec.

lubina
21. mar 2018

Nemali sme elektricku hojdacku, ale kresielko sme mali a dcerky sa v nom dlho hojdali, malicke kopkali nohami a ono sa pomaly pomalicky hybalo, to sa im pacilo a ked uz boli vacsie, tak sa to dalo prerobit na "normalne" hojdacie detske kresielko , kde sa dalo aj sediet a aj sa to dieta mohlo same pohojdat.Vyuzili sme to dostatocne. Ale hovorim, nebolo elektricke.....

misinka0611
21. mar 2018

Mame kresielko do 18kg. Je využívané. Pre nas nie je zbytočnostou. Využívam ho na kŕmenie lebo maly este nesedí, kúpim stoličku na kŕmenie ked si sadne. Využívam aj ked sa naje nech mu tam vytravi. Keby som ho dala na zem hneď by bol na bruchu a dogrcal by sa.

ivanamyl
21. mar 2018

Odporucam kresielko do 18kg, vyuzijete dlho. Vyuzivame od 2.-3. mesiaca. Sme spokojni, malemu sa paci. Je vhodne aj na krmenie, ako pisali vyssie.
Momentalne ma maly uz 3 roky, ale hocikedy si stale do neho sadne a popozera rozpravku 😉

libulibu
22. mar 2018

My máme kresielko Jané evolution je s vibráciami a je do 3rokov. Zo zaciatku sme ho vyuzívali aby sa malí ukludnil a zabavil a teraz sa v nom rád hráva. Dostali sme ho od kamosky a naozaj sme ho vyuzili. Je to dobrá vec odporúcam.

petrapod
22. mar 2018

Za nás super. Pomohlo aj pri kolikach večer. Keď som ju tam dala veľmi sa malej uľavilo. A aj teraz využívame.

sojaso
22. mar 2018

Ahoj, ja tiež vrelo odporúčam, dokonca aj práve predávam, lebo už ho nepotrebujeme, ale je to super pomocník, úplne od malého miminka, neviem, aké sú hlučné iné kresielka, no to naše je úplne tichucke, vôbec nerušilo bábätko, my sme púšťali aj hudbu, ktorej sa dá nastaviť hlasitosť, dokonca si vieš nastavit aj rýchlosť hojdania a tiež aj polohu, čiže bábätko môže ležať alebo byť v polosede, to sme využili na prvé prikrmy, keď ešte sám nesedel, naše kresielko má aj mäkkučku výplň pre úplne malé miminko, neskôr ako bábo rastie, sa dá vybrať....ja vrelo odporúčam a kúpila by som opäť, ak chceš, pozri do mojej ponuky a prečítaj si o ňom viac ;)

shades3
22. mar 2018

@sojaso uplny suhlas so vsetkym 🙂

blanarovae
24. mar 2018

Skvela vec.