2,5-ročné dieťa hryzie staršieho súrodenca
Rad ako zastaviť hrýzanie 2,5 ročneho dieťaťa? Hryzie staršieho súrodencá. Nepomaha povedať, že sa to nesmie a že to bolí. Nepomáha ho ani dať mimo. Starší sa s ním odmieta po uhryznutí hrať ale ani to nepomáha. Vlastne nepomáha absolútne nič. Starší ho ľúbi a vlastne to za pár minút nerieši ale je to častejšie a teda odmietam aby mi chodil starší celý dohrýzaný. Nerobíme žiadne rozdiely venujem sa obom rovnako.
@anonym_autor v škôlke môjho syna bol chlapec, ktorý hrýzol deti. Učiteľky boli perfektne profesionálky, mamička sa ospravedlňovala, dohovárali mu, nevedela si s tým rady. Učiteľky to vyriešili tym, že keď najbližšie niekoho pohrýzol, dali mu na tričko nápis : pozor, hryziem. Zázračne to zabralo a chlapec prestal hrýzť deti. Netuším, či by to u vás fungovalo, ale toto mi hneď napadlo po prečítaní tvojho problému.
@anonym_e4b20c no prave preto to riesim teraz a nie az ked bude v skolke. Jasne on pohryzne ked je pre neho nevyhuvujuce niečo ale teda ozaj nesmie hryzat ked sa dieta chce hrat inak ako on alebo len zato ze ho ine dieta objime. No ked nepomoze uz nic asi skusim aj ja napis aj ked mam strach ze si z neho bude vela robit 🙈
@anonym_autor aj moje deti to robili. Vyrastie z toho. Hnevá ho niečo preto to robí, keď bude väčší tak sa bude biť. Teraz hryzie
@anonym_e4b20c no prave preto to riesim teraz a nie az ked bude v skolke. Jasne on pohryzne ked je pre neho nevyhuvujuce niečo ale teda ozaj nesmie hryzat ked sa dieta chce hrat inak ako on alebo len zato ze ho ine dieta objime. No ked nepomoze uz nic asi skusim aj ja napis aj ked mam strach ze si z neho bude vela robit 🙈
@anonym_autor ten chlapček sa vtedy hanbil, že ma nápis ako pes na bráne… v kolektíve to perfektne zafungovalo, neviem, či aj v domácom prostredí to pôjde…

@anonym_autor v škôlke môjho syna bol chlapec, ktorý hrýzol deti. Učiteľky boli perfektne profesionálky, mamička sa ospravedlňovala, dohovárali mu, nevedela si s tým rady. Učiteľky to vyriešili tym, že keď najbližšie niekoho pohrýzol, dali mu na tričko nápis : pozor, hryziem. Zázračne to zabralo a chlapec prestal hrýzť deti. Netuším, či by to u vás fungovalo, ale toto mi hneď napadlo po prečítaní tvojho problému.