Ako sa znášajú traja súrodenci?
Ahojte,
zvazujem, ze si ku nam pozveme bociana este do tretice, no moj muz ani pocut...ze mu povedali v robote kolegine, co 3 deti maju, ze nepar je najhorsi, lebo vzdy je jedno dieta odstrcene. Dve sa aj lepsie zahraju a pod. Ja si to nemyslim samozrejme, ale som zvedava na vase skusenosti...
PS: Komentare typu, spravte si este dve a mas vybavene si nechajte pre seba... viac ako tri mat nemozem 🙂
@ewisam ja mám tri deti syn 11 dcera 7 syn 4 🙂)) momentalne su vo "faze" hašterenia,kriku,vresku ale aj to musi byt... inač najstarší mi už veľa pomože s mladšími ale aj dcerka začina viac samostatnosti 🙂 ci len ranajky si sami pripravia,niekedy suchu večeru 🙂 može s mm odbehnut do obchodu,nechame ich sami a daju navzájom na seba pozor 🙂 ja som spokojna nemenila by som 🙂
@sunshineka Ďakujem. Zadarené už je 😀 len to dotiahnuť šťastne až do toho októbra
Je uplne jedno ci dve.tri.styri.ide o to ako ich budete vy vychovavat a viest k tomu.aby spoku drzali.Ja som z troch sestier a vzdy sne drzali spolu hoci je medzi nami dost velky vek.rozdiel.Miju traja boli za sebou.nikdy nebol problem aby sa odstrkovali.Ani ked pribudol stvrty.Vzdy vsetko autonaticky delili na kopky a co im zvysilo dali nam.Hrali sa vzdy spolu.do desiatich rokov najstarsieho si vystacili sami traja.Poton uz zacali chodit aj medzi deti do dediny.ale tu ich je malo.Svagrina ma dve dispele dcery.ktore sa v detstve velmu nemuseli.pretoze jeden uprednostnoval starsiu.druhy rodic mladsiu.Ani cez prazdniny neboli spolu.Jedna u nas druha pri svagrinej.A dnes si nevedia prist na meno.
a este mala poznamocka kazdy zo surodencou bude mat dvoch surodencou pri sebe ked sa nieco stane podla mna dve deti su malo...
Ja som prostredna z 3 deti (2roky po sebe)a som stastna, ze nas bolo tolko. Sice tam boli tie boje 2:1, ale striedalo sa to a ked bolo treba vzdy sme za sebou stali. bolo super, ze sme mali v roznych veciach vdy oporu jeden v druhom, aj ked teda boli aj riadne bitky. Teraz mame vsetci svoje rodiny a uzasne vztahy. Viem, ze kedykolvek budem potrebovat mozem sa na nich obratit a oni na mna...keby som to stihla tiez by som rada 3 deticky...
Ja mam dve staršie sestry a doteraz mame vynikajúce vzťahy. Sestry bývajú v jednej dedine, ja som sa odsťahovala ďalej, ale vždy sa môžeme spoľahnúť jedna na druhu, tretiu... 😉 proste je to dobre takto a nemenila by som za nič na svete. 🙂

@emily76
@monhla mame hyundaia a este som neskusala, to len bola teoreticka otazka (zatial a docasne 😉 )