icon

Je blízky vzťah súrodencov normálny?

yonchan
4. aug 2026

Dobry den

Na zaciatok chcem povedat ze niesom matka ktora by robila unahlene zavery alebo bola histericka ale tento problem ma uz trapi dlhsiu dobu a chcela by som pocut nejaky nazor ostatnych.

A teraz k problemu: Mam doma dve deti syna (17r) a dceru (14r) pride mi ze su si blizky a ked myslim blizky tak tym myslim extremne (na surodencov). Tym nechcem naznacit ze spolu robia nieco nezakonne(teda dufam). Ale su spolu skoro stale dcera je viac v bratovej izbe ako vo svojej. Casto ked pridem domov vecer z prace tak ich najdem v obyvacke a dcera lezi bratovy na nohach tak ze ma hlavu na jeho stehnach. Ked ideme von drzi ho okolo ruky. Nepride mi to ako normalne spravanie surodencov vyzeraju viac ako milenci nez surodenci.

Mate niekto podobne skusenosti ? Vacsinou od inych mamiciek pocuvam ako sa ich deti navzajom doma “biju” a u nas je to presny opak

Dakujem za hocijake postrehy / rady

anonym_a62d81
4. aug 2026

@yonchan U nas pred cca 40 rokmi bola tak afera ze sestra spavala s bratom.Tym Ta nechcem strasit.A od malicka mali aky vztah?Mali nejakych kamosov?myslim platomicke lasky?

anonym_b159ce
4. aug 2026

jasne....registracia 8/2026...chod radsej an brigadu alebo vopchaj hlavu pod studenu vodu

anonym_148bb9
4. aug 2026

Kde od inych pocuvas, ze 14 a 17r tinedzeri sa boju? Male deti sa biju a chod sa radsej schladit a nevymyslaj troll temy.

sisska96
4. aug 2026

Čoooooooo? Však buď rada že sú dobré súrodenci. Jebe už dneska tým matkám

anonym_363807
4. aug 2026

@yonchan ahoj troll, nepríde mi to divné, mám 33 a držím sestru pod pazuchu keď niekam ideme, opriem sa o ňu, ľahnem si jej na nohy keď sme u rodičov na chalupe atď. Máme krásny blízky vzťah, áno, veľa deciek sa bije v ich veku, vidím to doma. Ale na tomto nič divné nie je.