Majú vaši starší chlapci stále konflikty?
Prosim, napiste mi, ze aj Vasi 10+ chlapci su stale v sebe.🙉 Teraz, ked sme viac doma, stava sa to neznesitelne. 😩
nie je to iba o chlapcoch - ja som sa stále bila s bratom...
Aj baby sa biju … ja som sa bila so sestrou este tesne pred 20tkou. Potom uz nebola prilezitost, delilo nas vela km… neboj je to normalne, to neznamena, ze sa nemaju radi. My sme sa bili a robili si zle len tak z nudy (uz sme stare v CB telke 6 programov a vonku dazd - podme sa bit.
Ja a sestra sme sa tiez vela bili...teraz mam syna a dcéru a este sa nebiju.
Dúfam že ani nebudú.
@anonym_autor chlapci či dievčatá, väčšinou to v tomto období takto je. U nás tiež často hrôza, až mi je z toho niekedy ťažko. Ale potom prídu chvíle, keď vedia tak parádne drzat spolu a podržať sa, že si poviem, že tie ich nezmyselné doťahovacky mi za stres nestoja. Našťastie hádky sú pre blbosti, pri dôležitom sa vždy vedia dohodnúť. A mám dievčata.
@anonym_autor a ze treba mat surodenca
nasi 8 a10 nevedia spolu existovat. Iba provokacia, bitka, plac……ciste zufalstvo
@anonym_autor Jaaaj, my sme sa aj so segrou hadali, aj veru pobili 😅😅. Ale najlepsia sestra moja.

@anonym_autor však ich pošli von. Ak si v dome, nech tam okopávajú nezmyselne záhradku, ak v bytovke, tak nech sedia na lavičke a rozmýšľajú nad sebou 😂. Aspoň si oddýchneš. Mám mladších chalanov 8 a 5 a teda minimálne raz denne je hádka/bitka medzi nimi. Potom im zakážem všetky vymoženosti domácnosti (tv, PS, tablet,…) a chodia ako baránkovia.