icon

Máte radšej jedno zo svojich detí?

23. júl 2025

Máte niektoré zo svojich detí najradšej resp, mate radšej jedno dieťa ako druhé?

minenkaa
23. júl 2025

@anonym_autor moje jedno čo mám ,to
mám najradšej zo vsetkych

murislav
23. júl 2025

@anonym_autor milujem jedno čo mam nadovšetko, neviem si predstavit viac detí...a to moje bude mat čo nevidieť 20 rokov😀

anonym_b517d2
23. júl 2025

@anonym_autor každá jedna a ktorá povie že nie, tak klame. Aj keď nie je to menej ľúbiť skôr iná forma lásky. Keby si si predstavila, že niektoré z deti ti umrie (morbídne viem) plakala by si za jedným snáď menej, alebo by ti menej chýbalo? Ono to je dosť od povahy, veď ani dieťa s mamou si nemusí povahovo sadnúť 100% 🙂

anonym_ddeaa0
23. júl 2025

@anonym_autor kamarátka sa priznala, že áno, na staršom si vždy vyliala zlosť a voči mladšiemu vraj pociťovala vačšie "sympatie", aj keď obe boli ešte v predškolskom veku. nepomohlo varovanie ako zle dopadla naša rodina kvôli takému prístupu,

až jej konečne povedala pani, ktorú si celý život vážila, že "to je od Diabla".
Pani katolíčka jej mierne vyčistila žaludok, že to iba Diabol chce, aby rodič jedno dieťa viac ľúbil. Kamarátka priznala,
že ju to povzbudilo snažiť sa inak na deti hladieť a prijímať ich také aké sú, a nečakať, či si jej lásku zaslužia, a viac venovať lásku obom.....

thereisabear
23. júl 2025

Našťastie nie.

greta2017
23. júl 2025
@anonym_b517d2

@anonym_autor každá jedna a ktorá povie že nie, tak klame. Aj keď nie je to menej ľúbiť skôr iná forma lásky. Keby si si predstavila, že niektoré z deti ti umrie (morbídne viem) plakala by si za jedným snáď menej, alebo by ti menej chýbalo? Ono to je dosť od povahy, veď ani dieťa s mamou si nemusí povahovo sadnúť 100% 🙂

@anonym_b517d2 mam 2 deti a veru lubim ich rovnako. Kazdy ma svoje plusy aj minusy ale na mnozstve lasky odomna to nic nemeni. Isteze su dni a dni. Dni kedy by som odkusla jednemu hlavu a druhy je zlaty a dni kedy je to opacne ale to je normalne...

doriiis
23. júl 2025

Ľúbim ich inak.Syn je taká moja druhá láska.Nie doslovne samozrejme.A k dcére cítim väčšiu zodpovednosť a zodpovednosť za to,aby z nej vyrástla dobrá žena.Som na ňu prísnejšia trošku,lebo ma menej rokov než syn a menší pud sebazáchovy ako syn.Ale rozmaznávam ich rovnako.😂

simsalabim
23. júl 2025

Nie, lubim vsetkych 3.

kavasmliekom
23. júl 2025

Nie, ľúbim ich rovnako.

anonym_e78519
23. júl 2025

Žena má bližšie k tomu dieťaťu, ktoré má takú povahu ako ona, ak má veľkú empatiu k tomu čo je slabšie, problémovejsie, horší ziak

elia9
23. júl 2025

Odpoviem za seba. Milujem ich rovnako. Dcéra a syn. Za oboch by som položila život. Ani bez jedného by som si už nevedela predstaviť môj život. Skôr si myslím, že niektoré dieťa môže byť rodičovi v niečom povahovo bližšie, napr. rovnaké záľuby, zmýšľanie, atď. Niektoré dieťa môže byť zasa menej priebojnejšie, tak ho má rodič možno potrebu viac ochraňovať..ale nemyslím si, že by rodič niektoré zo svojich detí ľúbil viac..láska sa násobí ♥️

lejduska
23. júl 2025

@anonym_autor ja si uvedomujem ako medzitým balansujem,ze pocitovo vždy uprednostnim jedno a zas aj naopak to druhe, a davan im inú formu lasky vzhľadom na vek. Prichytim sa ze som rada ze starsie narocnejsie dieta ide o chvilu k babke a som doma s babatkom a zas to ked spinka občas sa pozabudnem ze mam aj jeho 😅to zvláštne ale nepovedala by som ze niektoré ľúbim viac druhe menej. Dá sa to vôbec?

mirkaveron
23. júl 2025

Samozrejme podľa toho ktoré ma nahnevá 🤣

nevenka
23. júl 2025

Mam 4 deti a neviem si predstavit, ze by som ich delila na menej a viac lubene. No ktore by som si mala vybrat? Kazde je ale ine, take svojske, zaujimave a tie prejavy lasky od nich a mojej lasky ku nim, su odlisne. Ale nie je to o "viac", ci "menej".

jana_eyre_2
23. júl 2025
@anonym_b517d2

@anonym_b517d2 neznasam to vyjadrenie "každý kto povie nie, klame".. nehnevaj sa, zato že ty to tak nemáš, ty si to nevieš predstaviť neznamená že to tak má každý..

saxana000
23. júl 2025

Mam medzi detmi vacsi.rozfiel momentalne logicky uprednostnujem malinku a od starsej ocakavam trochu viac ako keby sme malu nemali ale urcite nemam radsej ani jednu ani druhu.snazim sa travit ppnohodny cas aj so starsou aby sa necitila odstrcena aj ked malicka momentalne vyzaduje viac casu aj pozornosti.ale to sa casom zmeni a budeme partacky vsetky 3.

siska53
23. júl 2025
@elia9

Odpoviem za seba. Milujem ich rovnako. Dcéra a syn. Za oboch by som položila život. Ani bez jedného by som si už nevedela predstaviť môj život. Skôr si myslím, že niektoré dieťa môže byť rodičovi v niečom povahovo bližšie, napr. rovnaké záľuby, zmýšľanie, atď. Niektoré dieťa môže byť zasa menej priebojnejšie, tak ho má rodič možno potrebu viac ochraňovať..ale nemyslím si, že by rodič niektoré zo svojich detí ľúbil viac..láska sa násobí ♥️

@elia9 Suhlasim s tebou!

mikadooo
23. júl 2025

@anonym_autor každé mám ináč rada (iným spôsobom), každé ma vie ináč nasrať, na každé som iným spôsobom hrdá, každé mi prinieslo do života niečo "iné", čo tie dve nie, každé ma niečo učí, strašne veľa sa pri nich učím o samej sebe, čo robiť./ nerobiť, kedy zasahovať/ nezasahovať, riešiť / neriešiť, rozprávať / nechať rozprávať, pýtať sa / radšej sa nepýtať 😄. Stáva sa, že v niektorý deň mám jedno dieťa radšej ako ostatné dve, ale je to prudko premenlivé u mňa 🤣. Alebo jedno menej radšej ako ostatné dve... Takže vlastne neviem ako odpovedať na otázku 🤔. Ale rozmýšľam o tom niekedy, taká tá teoretická otázka, že samopal s dvoma ranami, že ktoré 2 by som nechala padnúť, ale asi klasická odpoveď, že skoste mňa prvú, lebo toto je nedám. Ľúbim ich jak kone, ale keď náhodou jeden koník odjuchá niekam na prespávačku, tak zrazu zistím, že jaká pohoda s dvomi deťmi, normálne taká rodinka úžasných z nás na chvíľu. A potom sa vráti to piate koleso a zas je tu hurhaj a zmätok. (Neviem čím to je, lebo je úplne jedno, ktoré dieťa je preč).

ailiba
23. júl 2025

@anonym_autor nelubim ich rovnako, ale rovnako silno. Su velmi rozdielny, ale ani jedneho by som nedala za nic na svete.

anonym_d8f12e
23. júl 2025

Ja sa snažím rovnako mám dve s 8 ročným rozdielom...no my ako štyria súrodenci,tak tam to bolo zjavné...do dnešného dňa obľúbený miláčik najstarší potom najmladší, sestra a ja na poslednom mieste..a je mi to po toľkých rokoch už ukradnuté. Niekedy mi to bolo fakt veľmi ľúto.

majlo1234
23. júl 2025

Vzdy podla situacie, respektive ktore nereve, to ma radsej🤣

kikusenka1
24. júl 2025

Všetky deti ľúbim rovnako. Neviem si predstaviť ktoré by som mala ľúbiť viac . Kazde je iné a rovnako jedinečné

kikusenka1
24. júl 2025
@majlo1234

Vzdy podla situacie, respektive ktore nereve, to ma radsej🤣

@majlo1234 😂😂😂😂😂😂

melonik7
24. júl 2025
@mirkaveron

Samozrejme podľa toho ktoré ma nahnevá 🤣

@mirkaveron asi tak 😆😆👍👍❤️

jablkovastrudla
24. júl 2025

Mam dve deti a lubim ich rovnako. Starsi je moje zlaticko a mladsi ma privedie do hrobu, lubim tie decka najviac na svete. A nie, neklamem 🙄
Ja zase nerozumiem ked niekto uprednostnuje jedno dieta, toto mne hlava neberie.