Máte pocit, že partner má radšej mamu než vás?

majkkkaaa
28. júl 2022

Ahojte, mali ste niekedy pocit že Váš partner má radšej svoju mamu než Vás? Bývame a pracujeme spolu ďaleko a keď prídeme domov na dovolenku tak by bol najradšej len pri nej doma...ani ma nikam von nezavolá, dokonca sú aj také dni že mi celý deň nenapíše, nezavolá, nezaujíma sa o mňa...povedal mi že on chce byť doma s rodinou...my dve sa nemáme v láske preto tam nechodím...keď sme spolu mám pocit že mu leziem na nervy a mame volá niekoľkokrát do dňa...boli ste už prosím v podobnej situácii? Ja už neviem čo mám robiť

dzulli1980
28. júl 2022

Rozísť sa s ním.

deti95060810
28. júl 2022

ak nemáte deti a nie ste manželia - uvažovala by som o ukončení vzťahu...

miankass
28. júl 2022

@majkkkaaa Vyrozpravajte sa v com je problem, preco to tak robi..atd.. vsetko vyriesi len komunikacia.

lindusss2016
28. júl 2022

Nauc sa s jeho mamou vychadzat a mat ju rada. Jasne, ze s nou chce travit cas, ked inak zije v zahranici. Ja by som tiez chcela byt s rodinou a partner, ktory by mi to neumoznoval, by mi tiez isiel na nervy

karhu
28. júl 2022

doma ta nepotrebuje...cize v zahranici ta ma na co?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dzulli1980
28. júl 2022

Citujem autorku: "keď sme spolu mám pocit že mu leziem na nervy a mame volá niekoľkokrát do dňa" ... tento výrok až taký nepodstatný nie je, či? 😉
@zoro9836

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majkkkaaa
autor
28. júl 2022

@lindusss2016 , ja som s jeho mamou vychádzala, dokonca celé 3 roky som s ním k nej chodila, aj keď nerada ale chcela som byť s ním,tak som to nejako zvládla a on bol asi rád že nás má obidve pri sebe...zo začiatku to bolo ok ale potom som ju začala spoznávať a zistila som aká je povahovo,všetko musí byť podľa nej, do všetkého sa veľmi stará a to sa mi nepáčilo tak som jej raz vykricala niečo a odvtedy tam nechodím a teraz keď je on tam hovorím sú dni kedy sa mi celý deň neozve. A nikdy som mu nezakazovala byť doma keď sme doma ako som písala dokonca som tam aj chodievala s ním.

majkkkaaa
autor
28. júl 2022

@deti95060810 máte prosím podobnú skúsenosť?

majkkkaaa
autor
28. júl 2022

@dzulli1980 máte prosím podobnú skúsenosť?

majkkkaaa
autor
28. júl 2022

@miankass no pretože je na svoju mamu veľmi naviazaný,preto to robí

dzulli1980
28. júl 2022

@majkkkaaa Napíšem to takto ... mňa ani dcéru svokra nemusí, nekontaktujeme sa vôbec, muž k nej chodí cca 2-krát do roka ... pre môjho muža je jeho matka bohyňa, ja to neriešim ... no nikdy sa nestalo, že by nám nevolal, keď bol u nej na návšteve, by som mu krivdila ... vždy sa zaujímal ... on je ale z rozvrátenej rodiny, jeho otec bol alkoholik, takže tam je to puto mama-deti veľmi silné.

majkkkaaa
autor
28. júl 2022

@dzulli1980 my deti nemáme,ani zobrati nie sme, možno preto sa správa tak ako sa správa...inak všetko ostatné mám rovnako, mama je pre neho tiež bohyňa a takisto majú veľmi silné puto lebo otec bol tiež alkoholik...a nemali ste niekedy pocit žeby ho mama proti Vám huckala alebo také niečo?

lindusss2016
28. júl 2022

@majkkkaaa ja ri to pisem ako nevesta, ktora si so svokrou vobec nerozumela. Mne vadilo vserko na nej, jej vadilo vsetko na mne. A potom som sa proste prekonala, spravila som prvy krok a teraz spolu vychadzame uzasne, mame sa rady a respektujeme sa. Vsetko sa da, ked sa chce. Ze musi byt vsetko podla nej? A co? Je v tom problem? Nesud ju, nehodnot ju, je, aka je, nauc sa ju tak brat.

majkkkaaa
autor
28. júl 2022

@lindusss2016 necítim sa v jej prítomnosti dobre, jednoducho nikto nemôže mať iný názor ako ona,musí sa robiť to čo povie ona...ale ty to asi nepochopíš lebo tá tvoja asi takáto nie je.

dzulli1980
28. júl 2022

@majkkkaaa Párkrát som mala taký pocit ... ale ja som taký typ človeka, že jednám s chladnou hlavou, žiadne scény ... stále má na výber ... vždy sa z návštevy od nej vrátil domov ... ja to puto ani nechcem preťať, lebo to boli roky, čo ich otec-alkoholik týral, ja som mala šťastné detstvo, takže zrejme ho nikdy nedokážem pochopiť ... beriem ju ako matku môjho muža, keď chce ísť za ňou, nebránim mu ... no hovorím, vždy sa nám ozve, vždy sa zaujíma, čo robíme, ako sme spali atď.

vetthy
28. júl 2022

@majkkkaaa jeden muz - a dve zeny v jeho zivote.jednoznacne vybral mamu, je prenho hodnotnejsia a dolezitejsia.uz to asi nenapravis, vztah je urceny k zaniku.neviem si predstavit, O svoju zivotnu partnerku cele dni neprejavit zaujem.dobuducna zapamataj, ze trosku byt ticho a nechat si pre seba, Co si myslis, prisposobit sa, nebude nikdy na skodu.ta zena ho porodila, vychovala, vie O nom vela -mamy su tazke sokyne, ak sa chcu superit a ty si prehrala.

jaskolka
29. júl 2022

Je v zahraničí, takže logicky spolu nie ste. Príde, chce byť s rodinou - tou je jeho mama. Ty mu lezies na nervy, netúži s tebou tráviť čas, hoci tá dlho nevidel.
Jednoznačne ti dal najavo, že v jeho živote nemáš v podstate žiadnu cenu, nie si rodina, nie si ani partnerka.
Co tam chceš ešte urobiť ? Vy už vzťah ani nemáte..

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tannja
29. júl 2022

@jaskolka zle si citala- oni su spolu v zahranici aj tam spolu byvaju

jaskolka
29. júl 2022

@tannja aha. No ale potom to mení situáciu, keď prídu domov zo zahraničia, tak je logické, že chce byť aj s rodinou doma.

jaskolka
29. júl 2022

@majkkkaaa najprv som zle prečítala. Čiže vy žijete v zahraničí a doma ste na návštevu.
Je to aká návšteva? Týždeň, dva, tri? Medzitým bývate kde? Máte svoj byt, alebo ste každý u svojich rodičov na ten čas?
Lebo v takom prípade mi príde normálne, že chce ten krátky čas byť aj s rodinou, kamošmi možno, skrátka využiť čas na všetko. Ty robíš to isté, alebo čakáš len na neho, kým sa ozve?
Také veci musíte si ujasniť na začiatku, lebo jedna vec je, byť s rodinou na krátky čas návštevy, a iné niečo keby aj po návrate zo zahraničia chcel byť len s nimi.

thoughtfulweirdo
29. júl 2022

Čiže vy spolu žijete dajme tomu 335 dní v roku a potom prídete na 30 dní každý k svojej rodine a počas týchto 30 dní sa partner o teba nezaujíma? Môj prístup by závisel od toho, ako sa partner k tebe správa, keď spolu žijete. Ak je inak milujúci partner a vyhovuje ti, komunikovala by som s ním o tom, či tých 30 dní potrebuje na "oddýchnutie si od teba" a ak áno a zvyšok roka je ukážkový, asi by som bola ochotná to prekusnúť a venovala tie dni sama sebe 🙂 každý má nejaké svoje "cudactva" a záleží od teba, čo si ochotná akceptovať. Ak sa o teba nezaujíma ani počas roka, keď spolu žijete, prehodnotila by som spoločnú budúcnosť.

kayyaa
29. júl 2022

@majkkkaaa a neziarlis len ?
Pises, ze on ti nezavola, ked je u mamy..a ty jemu zavolas ? Ved ked nezavola on, zavolaj mu ty. Celkom nechapem toto vyckavanie, ci zavola ci nie. Ked ho chcem pocut, tak mu zavolam ja predsa. Tu asi nebude problem len svokra... v pevnom vztahu zena neriesi, ze "muz nezavolal"...lebo nepotrebuje, aby sa jej nonstop hlasil ako rusnovodic a vie, ze aj tak ju ma rad. Lebo to od neho citi stale a inak🤷‍♀️.
Vyrozpravajte si to...
Mozno naozaj ma mamicku na prvom mieste, a to je smutne, ale mozno len ziarlis, ze ide za mamou...to my nemame ako vediet🤷‍♀️

siska53
30. júl 2022

@majkkkaaa ano, mam ten pocit.

angela85
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gertrudaosem
30. júl 2022

@dzulli1980 prečo by sa za to rozchádzala?

pipistrel13
9. aug 2022

@majkkkaaa pozicala by som moju😀to co opisujes ani len neslo okolo toho,co sposobila moja,napriek tomu sa s nou sem tam stretavam a hlavne sa snazim,aby sa chcel s nou stretavat manzel-lebo krv nie je voda a cim som starsia,tym viac to tak citim (smaozrejme su situacie,ked stretavanie sa nie je mozne,ale tvoja to nie je urcite)
trocha sa pokorit a respektovat uz ken z ucty k tomu,ze ti vychovala partnera...
a je uplne smiesne pretekat sa s jeho matkou o lasku,ak to citi,to je dovod preco je k tebe taky,je to az trapne