icon

Naše deti mi vyčítajú, že mám radšej toho druhého. Je to normálne?

Dnes o 17:18

Mame 10 a 13r deti a v poslednej dobe mi zacali vycitat, ze mam radsej toho druheho. Moze to byt z ich strany psychicky natlak? Mam ich rada rovnako..

anonym_a514ba
Dnes o 17:20

Ber to tak, že by si sa mala zamyslieť či naozaj máš svoje deti rovnako rada
Ak to viacerí ľudia vidia inak, asi tam bude niečo

anonym_1a10c8
Dnes o 17:27

Ak si k obom fer, jednym uchom dnu druhym von. Ruku na srdce, kto v puberte nevykrikoval rodicom ze "mama Ty mas ovela radsej jeho a furt mu nadrziavas?" Aj ak to nebola vzdy pravda? 🙃

januska12323
Dnes o 17:32

Opýtaj sa ich prečo si to myslia.

anonym_2ea5b1
Dnes o 17:37

Porozpravala by som sa s nimi oboma naraz. Ako to vidia a preco. Pokial si si 100% ista, ze si ferova tak sa nemas coho bat 😉

anonym_13a91d
Dnes o 17:38

aj moja mama si to myslela-ale pravda bola niekde inde... jej oblubencom bol a je moj brat ..sestra bola chora tak sa na nu davalo viac pozor a ja najmladsia sommusela po nich nosit oblecenie - lebo na mna uz neostalo.. bola som ta "rozmaznana" takze mi nic nedali a stale sa hadali po kom som tak zla - dobreho slova mi nepovedali a tak som sa burila a pubertu si somnou uzili tak ako ma nazyvali ... teraz na stare kolena zas pocuvam,ako nas mali radi vsetkych rovnako-ale uz sa len pousmejom a som rada ze mam jedinacika kt to zazivat nemusi ... ci sa nam to paci alebo nie- nebudeme sa nikdy chovat k 2 ludom -aj ked vlastnym detom rovnako

viestta
Dnes o 18:16

Mam brata, starsieho. Dlho som zila v tom, ze je v rodine uprednostnovany. Az ako dospeli sme sa raz o tom rozpravali a zistila som, ze on mal pocit, ze som uprednostnovana ja. Vsetko to bolo len o drobnostiach, pri ktorych sme si (obaja) domyslali nejaku nespravodlivost, ktorej sa na nas dopustali rodicia.
Asi to chce rozhovor medzi siestimi ocami. Hlavne ich vypocuj, nech sa ony vyjadria. Nechaj ich rozpravat. Mozno sa dozvies veci, o ktorych si ani netusila a budes mat moznost vysvetlit. Ale hlavne ich pocuvaj.

autor
Dnes o 18:22
@anonym_a514ba

Ber to tak, že by si sa mala zamyslieť či naozaj máš svoje deti rovnako rada
Ak to viacerí ľudia vidia inak, asi tam bude niečo

@anonym_a514ba nie ludia.moje deti😀

autor
Dnes o 18:23
@anonym_1a10c8

Ak si k obom fer, jednym uchom dnu druhym von. Ruku na srdce, kto v puberte nevykrikoval rodicom ze "mama Ty mas ovela radsej jeho a furt mu nadrziavas?" Aj ak to nebola vzdy pravda? 🙃

@anonym_1a10c8 asi je to tak.len ma to boli.😞

euka210
Dnes o 19:02

@anonym_autor ked to hovoria obaja, tak myslim, ze to treba brat s velkou rezervou.
Na druhej strane, su to ich pocity a teda by som sa ich opytala, z coho tak usudzuju...co take si urobila atd, lebo sa ne veci inak pozeraju ako my dospeli.
Moji starsi 14 a 12r vedia hovorit "preco musim vsetko ja robit" ...ked im dam nejaku pracu a sa im to nepaci. Realne starsi pomaha viac, lebo je starsi...ale hovoria to obaja.

terezka1947
Dnes o 19:03

@anonym_autor puberta....ja vždy opakujem,že každého z nich mám najradšej.....a druhá odpoveď:áno,áno....obohratá pesnička,skúste vymyslieť niečo iné(to je vtedy, keď ide tak trošku o citové vydieranie,keď niečo chcú😄)a zaberá to.

anonym_23e788
Dnes o 19:32

@anonym_autor Tak o tom by sa,dalo polemizovať...každé si to myslí. Každé! Len jedno to nepovie a žije s tým roky a druhé vyhadzuje rodičom, alebo aj ostatným na oči.
U nás to bolo tak isto,u sesterníc ,bratrancov,kamarátok tiež..nedávno sme sa o tom bavili a sesternica to presne hovorila. Že jej brat už nežije a nikdy si to nevydiskutovali medzí sebou.