Neozývanie sa buducej svokry
Ahojte,presťahovali sme sa so snúbencom do mesta kde jeho rodičia bývaju od nás 20km a moji odo mňa tak 60,problém je že snubenec pracuje v zahraniči a ja som tu viac menej ten čas sama,chodim do práce,sme bezdetní ale o to nejde,ide o to že za celý čas čo je priateľ v zahraniči sa jeho rodina vôbec mne neozýva alebo aby napisali že pridu na kávu atd,moja mama chodi ku mne cca kazdy druhy tyzden s tym že tu aj spi 🙂 ale buduca svokra vobec,pridu iba ked je snubenec doma,pride mi to cele divne keďže by sa mohla trochu snažiť predsa sme si kupili spolu byt,žijeme už spolu,sme zasnubení je to vážne,mám byť rada že byvame tak malo od seba a že sa nestretavame nejak a mám kľud alebo je to smutne ? Ja sa snažiť nemienim už len z dovodu že moj snubenec tiež sam od seba nenapiše mojim rodičom že ako sa majú takže tým padom ani ja sa nesnazim ale predsa malo by jej na tom zalezat predsa je to jej syn 🙂 co si o tom myslite ?
a tvoji rodicia pisu tvojmu snubnencovi? nie.. boze nehladaj problem tam kde nie je...
Ona sa ma snazit? Ty nie?
Prečo by sa mala ona snažiť? Ved ju vy zavolajte na kavu. Vy sa nesmazite lebo ani vás snúbenec nevolá vašim. Ale Vam príde divne že sa Vam svokra neozve. Nechapem
No myslím si, že vzťah treba budovať a nie čakať, že niekto číta myšlienky. Za druhé, tvoja mama chodí k tebe, to je logické. Si vezmi, že by si bola v zahraničí a ona príde na kávičku k zaťkovi. No načo? Tým pádom aj jeho mama chodí iba keď je on doma. Keď sa s ňou chceš kamarátiť, tak jej proste napíš a pozvi ju na tú kávu a uvidíš. Možno nabudúce iniciuje stretnutie ona.
PS: keď budete mať deti a bude chodiť často a ku všetkému mať názor a komentár tak sa nesťažuj.
Keď chceš, aby prišli, mala by si ich pozvať. Nie čakať kedy sa pozvú sami.
veď keď ti to chýba tak sa im ozvi. pozvi ich k vám, alebo sa ponúkni že ty prídeš k nim… úplne normálne buduj vzťahy. možno len svokra nechce otravovať, alebo je sama človek ktorému to nenapadne…
ak sa s ňou chceš družiť, to je super - kľudne urob ten prvý krok a všetko iniciuj sama…
ja tak rozmýšlam - ak by sa toto dialo mne ako svokre - tiež by som bola ako táto - nepchala by som sa neveste do priazne… ale ak by len trošku prejavila túžbu to zmeniť, nemala by som problém - sama by som sa ale určite k nej domov nepchala…
Inak ja sa tiez sama nepozyvam k rodine alebo kamoskam. Vzdy ma pozvu sami od seba
Počkaj....co? 🤣
Prečo by mala chodiť? Mne by skôr prišlo divne keby sa ku mne budúca svokra pozyvala na kávičku zatiaľ čo jej syn je preč.
Tvoja mama píše tvojmu snúbencovi? Aj tvoj oco? Že ahoj, Feri, čo dnes v robote, ako v Rakúsku, čo politická situácia? A pozvala si svokru niekedy sama k tebe? A dá sa jej len tak 20 km na kávu prísť?
Pozvala si priateľových rodičov na kávu ty sama od seba? Nie? A prečo? Aha vlastne pre toto: On sa nesnaží, tak ani ja sa nebudem🙄 tak čo chceš teda?
Wau,to je u vás až tak moc teplo?
Ty sa snazit nemienis... Oni to asi v rodine maju inac, ked sa im ani vlastny syn nezve sam od seba. Zvykaj si, ze tam su vztahy a zvyky ine ako vas. Ked ju chces vidiet taka sa im ozvi. Povi ich ty, alebo sa spytaj ci im netreba s niecim pomoct a mozest ist ty k nim. Sama sa nepozyvaj, je to neslusne a vtierave. Aj ak sa jedna o buducu rodinu.
Zle to vidíš, čo od nich chceš? Keď ti chýba spoločnosť choď ty k nim.
Nepísala si tu už náhodou? Lebo neverím, že taká osoba existuje viackrát. Keď chceš budovať vzťahy musíš začať od seba a nečakať kedy ťa kto bude obletovať. Ty nie si ochotná ozvať sa ani cestovať tak prečo by mala budúca svokra?
Aha! ase @anonym aka admin sem prisiel vyplut takuto kontroverznejsiu temu na rozprudenie. Nedela je asi slaba v prispevkoch a navstevnosti stranky
Ja sa snazit nebudem, lebo ja som pani dolezita a ak chce niekto so mnou rozpravat a stretavat sa nech mi pise/vola. A čudna je buduca svokra🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️. Ty asi vobec nemas problem nadvazovat nove znamosti
Mama je mama a svokra svokra.To je úplne iný vzťah.Mozno je rada, že po robote má kľud a nie tebe robiť spoločnosť.takze, ak priateľ nepíše tvojim ty nebudeš svokre?🤪tvoj priateľ má asi málo času tak nemá čas na také small talky.Ty sa nudíš tak sa venuj sebe, kamarátkam.Podla mňa bežná vec.
Ja že téma podľa názvu bude že otravuje a ty sa jej neozývaš..tak som v šoku,svokra neotravuje každý deň,aj tak je zle 🙄
Ty sa snazit nemienis... Oni to asi v rodine maju inac, ked sa im ani vlastny syn nezve sam od seba. Zvykaj si, ze tam su vztahy a zvyky ine ako vas. Ked ju chces vidiet taka sa im ozvi. Povi ich ty, alebo sa spytaj ci im netreba s niecim pomoct a mozest ist ty k nim. Sama sa nepozyvaj, je to neslusne a vtierave. Aj ak sa jedna o buducu rodinu.
@viestta zle ste to pochopili. Ona sa nesnazi preto lebo jej snúbenec sa sam od seba neozve JEJ rodičom. Ale ona chce aby sa jej svokra ozvala jej
@viestta zle ste to pochopili. Ona sa nesnazi preto lebo jej snúbenec sa sam od seba neozve JEJ rodičom. Ale ona chce aby sa jej svokra ozvala jej
@lenka22031 ja. V kazdom pripade, ked ich chce mat na kave, tak ich ma pozvat. Ziadny clovek, ktory mal detsku izbu sa na navstevu sam nepozyva.
Ak sa s nou chces zblizit, tak urob prvy krok. Mozno na to caka svokra. Nechce byt vtierava a otravna, ako niektore o ktorych sa tu pise, ze sa sami pozvu a potom ich treba slusne vyhanat, lebo sa nemaju na odchod. Asi by si nebola nadsena keby ti zazvonila pri dverach, ze: Cau, dosla som na kavu. Neofrnuj sa a pozvi ju. Pre nu si cudzi clovek a mozno nevie nadvazovat kontakty. Ako sa sprava k tebe ked je doma snubenec?
Ty kks ved je len obed. To co za témy tu dávate 😅
Tak lepšie...akoby ti sedeli na káve stále,ale....môžeš ich pozvat aj ty. Rozmýšľam,keby som svokra s táto situácia....asi by som čakala najprv pozvanie od teba...
Aby to nevyzeralo,že sa natlacam...
Podľa mňa normálne, nie ste predsa ani zobratí. Je úplne normálne, že prídu až vtedy,keď je syn doma a aj sa vtedy ozvú.
Snažiť sa máš ty. Prečo by sa ti akože mala ozývať ona???
Hladas problem tam,kde nie je. Mozno si ona hovori to iste. Ze ako je cas dlhy,tak nenapises,nezavolas,nepozves ich na kavu. Pozvi sa ty a uvidis,ci sa chyti,ked ti tak strasne chyba vykecavanie so svokrou. Ja som s mojim muzom dlhe roky,ale teda svokra k nam sama od seba nikdy neprisla len tak,ked som bola len ja doma. A ani mi to nechyba. Som rada,ze mame neutralne vztahy,nepotrebujem sa s nou extra kamaratit.

Myslim si o tom to, ze je to normalne 💁🏻♀️. Ozve sa Vam ked ma doma syna