Opačné povahy súrodencov
Ahojte, téma na odľahčenie 🙂 veľmi ma zaujíma, či tiež máte deti, ktoré majú pravý opak povahy. Ale že úplne vo všetkom. Ja tak mám, druhá dcéra je síce ešte maličká ale už teraz viem vymenovať aspoň 10 vecí, v ktorom sú úplne opozitá. A tak sa zamýšľam, či to ostane aj keď bude staršia a so svojou staršou sestrou naozaj budú vo všetkom pravý opak 😀 ako ste to mali vy? Poznáte to?
@anonym_autor syn starší ,dcéra o 5 rokov mladšia
Úplne iné povahy, aj fungovanie
Výchova jednotná , žiadne rozdiely
Otec rovnaký 😁
@anonym_autor Mam takych synov. Malu spolocnych iba rodicov, inak nicovate nic 😁
U mojich je rozdiel 2,5 roka, ale sú úplne odlišní, vo všetkom. A teda už sú dospeláci.
No zamýšľal som sa nad tým, že staršia dcéra (5r) si nepotrpi na oblečení, nikdy ani nevymyslala, obliekla si čo sme jej dali. A tak mi napadlo, či by mohla byt mladšia rovnaká v tomto alebo bude aj v tomto pravý opak a užijeme si :D
3 dcéry ,každá úplne iná povaha .
No zamýšľal som sa nad tým, že staršia dcéra (5r) si nepotrpi na oblečení, nikdy ani nevymyslala, obliekla si čo sme jej dali. A tak mi napadlo, či by mohla byt mladšia rovnaká v tomto alebo bude aj v tomto pravý opak a užijeme si :D
@anonym_autor moja starsia dcera vyzera ako ja povahu ma ako moja sestra, moja mladsia dcera vyzera ako sestra a povahu ma po mne 🙂
Ale ano
Dvaja chalani (15 a 17r) uplne odlišné povahy
Ale spolu vychádzajú, spolu chodievajú na výlety
Len jeden dozerá v určitých veciach na druhého
@anonym_autor mam 2 dcery. obe modooke blondinky. tam ich podoba konci! su uplne odlisne. musim sa priznat, ze my s muzom sa neraz pri roznych situaciach pozastavime na tom, ako je vobec mozne, aby 2 deti s rovnakym denofondom, vyrastajuce v rovnakom prostredi boli tak totalne odlisne. starsia dcera je velky dobrak, ochotna, ustretova, trpezliva, prisposobiva. ma idealnu povahu. mladsia. no ehm. presny opak. velmi dufam, ze sa tie jej povahove hrany este obrusia, lebo sa muz smeje, ze s takou povahou nam ostane na krku navzdy, ziaden chlap ju nebude chciet.
@anonym_autor Moje deti maju spolocne len modre oci a blond vlasy a inak uplne ina sada genov.
mam 4deti, vsetky su ine, ale najviac su odlisni synovia,
starsi 16 rocny - od mala vysmiaty, ukecany extrovert, ma spustu kamaratov, aktivit, staleho niekam pozyvaju, potrebuje zabavu, cinnost.. Ked bol mensi , v skole vykrikoval, skakal do reci pri odpovedi spoluziakov, vsade bol kde sa diala nejaka vylomenina.
Je aj neporiadny, lahtikar, rad mina peniazky, co ma ochotne da, podeli sa.
Mladsi syn...13 rokov
zasmusily introvert, tvrdohlavy, nevravny, skoro ziadni kamarati, vsetko odudre, pri nom aj mlieko skysne. Zato je ale viac poriadny, viacej sa uci ako starsi, je skromny, nemina vela, uklada si na sporivy ucet. Je problem mui aj nieco kupit, lebo nic nechce, nikam nechodi, najradsej je doma. Je zase aj pritulnejsi, pride objat, co jeho brat, len "mami ahoj, posli mi peniazky na to a na to. "
chlapci su odlisni aj fyzicky, starsi je vytiahnuty stihly blondiak, rovne vlasy, svetlejsi typ. Mladsi je uzemcisty, tmavsie vlnite vlasy, tmave oci, sneda pokozka, cely rok vyzera ako opaleny. taky "madarsky" typ po otcovej strane rodiny.
Vau, ďakujem za podelenie sa.. A vývojové obdobia prebiehali tiež inak? Myslím obdobie vzdoru, ega, super ega (to má teraz staršia dcéra a je to naozaj totálne super ego :D)
@anonym_autor príklad zo zivota: moja sestra je o 10 rokov staršia odo mňa a uuuuplne ina povaha ako ja. A máme sa veľmi rady a rozumieme si.
Synovia su povahovo uplne odlisni. Ale vidim to aj ako pozitivum, ze sa navzajom tahaju do inych svetov.
@anonym_autor Vlastné dieťa mám len jedno, ale keď porovnám svoju o 12r.starsiu sestru a seba, tak my sme príkladom toho,ako môžu byť súrodenci odlišní Sestra je introvert,ja extrovert.Sestra je tichá,nevie si obhájiť svoje...ja práve naopak
My mame so sestrou veľmi málo veci spoločných

Mam dcéru a syna a veľmi sú si podobní, ale dcéra je taka kopírka staršieho. Rozdiel 2.5 roka, takže nie.