icon

Starsia sestra vyrusuje pri spanku mladsiu. Máte nejaké tipy, čo s tým?

trelka26
29. jún 2018

Ahojte. Neviem ci len ja, alebo mate s tymto skuaenosti aj viacere.ide o to, ze mam 8 mesacnu dcerku, ktora nie je velky spac, ale nasli sme si uz nejake spankove metody (teraz je to nosenie v nosici vonku) pri ktorych si vie pospat aj hodinku a viac. Ide vsak o to, se idu prazdniny a nase pokojne a viacmenej tiche prechadzky skoncia a prida sa k nam aj moje 3 rocne tornaaado😀. Zo skusenosti viem, se mensia si uz viac ako max.
polhodinku nepospi....starsia ju zobudi svojim hlasnym rozpravanim, ja jej okrikovanim a pod. Nemate nejaky typ ako stlmit malej hluk z okolia ? ĎAKUJEM

polhodinku s hudbou čt

beky1813
29. jún 2018

No tak sa nauci spat pri kriku, hadam nebudes 2 mesiace okrikovat starsiu, aby bola ticho. Moja ma 5 mesiacov a pospi len von a to mozu aj traktory padat, prodte som nevyhladavala tiche miesta, nech sa nenauci na uplne ticho pri spani, lebo pri 5 roxnej by to bolo cez prazdniny moc tazke, oba je tiez tornado

lulistek
29. jún 2018

Aj dcerka na zaciatku bola hlucna ked sa maly narodil ktory malo spaval ale naucila sa byt pri malom postupne tichsie. Myslim ze je dobre naucit dieta aby respektovali potreby druhych.

luba41
Autor odpoveď zmazal
candii
29. jún 2018

Ja mam 5mesaceho a 2,5 rocneho. Jednoducho sa musel naucit spat pri hluku, to nebol starsi ani v skolke. Teraz ho uz nejaky zvuk len tak nerozhadze. Dokonca ani truba z vlaku ho minule nezobudila .. lepsie ako keby sa mal trhnut, ked mi pukne v kolene 😅

verca888
29. jún 2018

no bude si jedine musiet zvyknut, ze uz nebude mat uplne ticho, predsa len sa neda chodit na prechadzky s jednou alebo s druhou zvlast :/ a starsia si zase musi zvyknut trosku brat ohlady, je to o cviku a zvyku

trelka26
autor
29. jún 2018

Jej nevadia auta, ze nieco vrci...ale zobudi ju jej hlas. Nikdy som ju neucila spat v uplnom tichu. Aj teraz sme presli okolo krovinozeru a nic.

sasesoe
29. jún 2018

@trelka26 starsiu "neokrikuj", ale s nou posepky komunikuj, najdi nejaku aktivitu, kt moze robit a popritom si sepkajte.

tinaa64
29. jún 2018

@beky1813 presne..ani jednu som neucila na to aby bolo ticho ked spia..potom to je horor..nic sa nemoze ani suchnut aby sa nezobudilo dieta...akirat ked mladsia zaspava musi byt trochu ticho lebo hend sa preberie a nezaspi...ale ked iz spi tak jej je to jedno..aj keby tanky padali...

beky1813
29. jún 2018

@sasesoe aka sa da sepkat vin a hrat sa pri tom?

pininka
29. jún 2018

Ze sepkat s trojrocnym dietatom. No smejem sa na tom. My mame nastastie dom, takze spali hore a ja som sa dole hrala so starsim. Ale aj tak som ich vzdy ucila aby nekricali a nebuchali s vecami. Toto je jeden z dovodov preco som nechcela mat jedno dieta po druhom.

maminecka266
29. jún 2018

trojrocne dieta si to neuvedomuje, to je darmo, bude musiet sa mladsia naucit spinkat aj pri sestre, myslim, ze si na to zvykne, len to chce chvilku cas

janickacrazy
29. jún 2018

@trelka26 nemáš pomoc od babky, mamy, svokry aspon občas žeby ti staršiu zobrali, nech sa malá vybúva poriadne? ak nie, tak potom si musí drobulo zvyknúť a 3ročná by si mala dať povedať aspon trochu, že má byť tichšie

iveta143
29. jún 2018

pri mojej dcerke sme museli byt ticho iba kym zaspavala,potom sme mohli robit uz hocico, aj zbijacku mat zapnutu, kedze sme prerabali dom...a teraz pri syncekovi ,ktory nema ani 2 mesiace tak ucim ho spat pri zvuku..necham tichsie zapnute pesnicky,alebo tv, aby ak nahodou nieco buchne alebo dcerka skrici,aby mu to trosku tlmilo...lebo inak sa zlakne a je po spanku