Väčší vekový rozdiel medzi deťmi
Ahojte
Máte niektorá väčší rozdiel medzi deťmi? Dcéra má 13 r a pravdepodobne čakáme bábätko ♥️(plánované)
Dcéra súrodenca nechce , celé roky je jedináčik a tak mám trochu strach ako zareaguje,ako sa bude správať keď jej to povieme ...Na deti je zvyknutá máme v rodine niekoľko menších detí...No predsa je už naučená na svoj pokoj a všetko...😞 rozhodne si s nej nehodlam urobiť opatrovateľku pre brata/sestru ale tak urcite ju nenechám ani bokom od toho všetkého..Chcem aby mali pekný vzťah aj keď to už bude možno ťažšie keď bude taký rozdiel... Máte niektorá skúsenosti? ďakujem za odpoveďe♥️
@monsterablue rozdiel celej generacie? 😂 skus si vygooglit, ako sa generacia vyjadruje v rokoch, zjavne mas obrovske medzery.
@monsterablue rozdiel generacie😅😅rovno uz napis, ze babka by jej mohla byt🤣
Medzi mojim najstarším a najmladšou je 13 rokov rozdiel ..najprv to bol šok aj pre starších ale neskôr sa tešili .Teraz sa s ňou vedia aj zahrať ,aj pohasteriť sa .Oni už predsa majú svoje záujmy ,kamarátov..doma trávia minimum času .
@monsterablue paci sa. generacny rozdiel je 25-30 rokov. Nie 13 😉 nemas za co, nabuduce budes vediet.
Dcéra sa nakoniec na sestričku veľmi teší ♥️pomáha mi teraz počas tehotenstva,verím že to bude dobré aj po pôrode 🥰🙏
Medzi mnou a sestrou je len pätnásť mesačný rozdiel a nikdy sme mali pekný vzťah, takže ten rozdiel, je asi fakt jedno

@laurika173 mne chodí mladý 2,5r. zalovať na 20 a 17r. bratov😀