Ako riešiť smrad zo žúmp v lokalite?
Dobry vecer. Prosim viete mi poradit ako postupovat v pripade, ak v lokalite kde byvam je kazdy vecer smrad? Je to lokalita, kde ludia maju zumpy, predpokladam, ze niekto ju vypusta, neviem ale zistit kto. Mate skusenost ako postupovat, kam sa obratit? Dakujem
mať žumpu nie je trestné.
@anonym_94d40b Ale vypustat ju volne - ano
@anonym_autor určite by som to nenechávala tak. Ak sa zápach opakuje každý večer, skúsila by som kontaktovať obec alebo mestský úrad, prípadne príslušný úrad životného prostredia. Snáď sa podarí zistiť, odkiaľ to pochádza. Držím palce
@anonym_autor načo by niekto vypúšťal žumpu každý večer? To sa mi nezdá. My cítime žumpu od susedov keď je nízky tlak.
@anonym_autor načo by niekto vypúšťal žumpu každý večer? To sa mi nezdá. My cítime žumpu od susedov keď je nízky tlak.
@anonym_091248 toto ma presne napadlo, ze kazdy vecer je asi nemozne aby niekto vypustal zumpu. My sami zumpu mame a tiez ju citime, ked je nizky tlak
@anonym_091248 niekto má urobený prepad, žumpa plná a odteká do kanála
@anonym_091248 ak je preplnená, tak ju musí na tajnáša vypúšťať každý večer. Samozrejme nie hektolitre, to by ho zo životného rovno zabili, ale len pár vedier. Na druhý deň sa to znovu naplní a môže vypúšťať znovu.

mať žumpu nie je trestné.