icon

Ako riešiť susedov, ktorí neustále vŕtajú a niečo búrajú?

Včera o 11:16

ludi ja sa uz zblaznim. byvame v starom panelaku a susedia nad nami uz TRI MESIACE kazdy bozi den nieco vrtaju a buraju. zacinaju o osmej rano presne ked sa snazim uspat maleho a koncia o siedmej vecer. minule mi normalne praskla stierka v kuchyni co tak triasli steny. ked som tam bola tak mi sused len povedal ze sak preraba byt a ma na to pravo. ziadne oznamenie na dverach nic. ja chapem ze kazdy chce mat pekne ale tri mesiace v kuse ten hluk to je na psychiatriu. maly je z toho nervozny ja som nevyspata a muz chodi domov az vecer takze ten to neriesi. existuje nejaka lehota dokedy moze niekto vrieskat s priklepovou vrtackou v bytovke? ci si fakt mozu robit co chcu kym nie je nocny klud?

Strana
z2
wiliam3royal
Včera o 16:28

@anonym_autor byvas v hlupom byte, v akvariu medzi rybkami, nemalo a nikdy to nebude mat ziadnu cenu, v skutocnosti je to byvanie urcene iba pre robotnikov a najnovsie lacnú svoloč z Azie ktoru sem hufne dovazaju agentury docasneho zamestnavania, ked uz byt tak uplne na spodu alebo navrchu, ale len co vytiahnes nohy na medziposchode, uz to nie je tvoje ale proste kazdeho, nie ze to nie je spokojne, ono to nie je hlavne bezpecne byvanie, ludia maju v bytoch flase s plynom, chemiu, prenositelne choroby, zbrane, osobny smrad, teraz pravidelne byty vyhorievaju koli susedom a mozes sa z toho aj ....., neurobis nic, odporucam chory byt predat a ist do domu, ja som tak urobil a hlupy byt zíva prazdnotou, mam ho cisto len ako sklad aj to s urcitym rizikom kym nejakemu susedovi neprepne, nastastie je hydrant hned pri byte, osobna skusenost je skusenost najlepsia, byt nebol a nebude nikdy rodinne byvanie, vidim to na ludoch co cumia z okien lebo im situacia nedovoli viac, do svojej smrti..., je to hrozny pohlad.

anonym_4a35e0
Včera o 17:36

@anonym_autor im stačí oznamovacia povinnosť na úrade. A taká medzisusedska dohoda, že napríklad medzi 12-14h si urobia prestávku. Aby aj ľudia mali trošku ticho a deti sa mohli vyspať. Skúste sa s nimi pekne porozprávať. Aj u nás už asi polroka búchajú, vrtaju, prášia . Ale majú napísané dole na nástenke, že od do v čase od do bude zvýšený hluk, prašnosť atď.

Strana
z2