Ako sa spriateliť so susedou na dedine?
Byvam v bytovke, na dedine, kde ziju zvacsa len seniori. Vobec tu nie su matky s detmi a mne chyba spolocnost, kamoska. Pred cca 2rokmi sa tu nastahoval mlady par, suseda uz mala brusko a tak som sa potesila, ze sa mozno spriatelime. Ale myslim,ze si drzi odstup. Zvacsa chodi s malym niekam autom, pridu k nej kamaratky, navsteva, sestra, netravi v dedine vela casu ako ja. Prehodi so mnou par viet, ked ide kocikovat a to je vsetko. Ako sa s nou spriatelit? Skusila som ju zavolat na kavu, tak povedala, ze niekedy mozeme ale nedohodli sme sa blizsie. Parkrat som u nej zazvonila, ze mi chyba napriklad ocot-ale dalej sme sa v debate neposunuli. Manzel mi hovori, ze asi nema zaujem, nechce a mam jej dat pokoj. Co myslite? Ako sa s nou spriatelit? Alebo jej naozaj dat pokoj??
asi nemá záujem o kamarátku ☹ rešpektuj ju - ty si asi viac otvorená komunikácii ako ona .
Manzel ma pravdu. Ak by s tebou chcela nadviazat kontekt, uz davno sa tak stane, prilezitosti bolo dost. Respektuj to.
@anonym_autor nevtieraj sa jej
moja suseda zakaždým na mňa vykrikuje cez plot keď ma vidí, ja ju pozdravím ale to je všetko, nie že by mi vadila ale ja mám dosť spoločnosti, ona je v podstate sama, chápem ju ale mne nikto nechýba, rada trávim čas sama alebo s rodinou, možno je to prípad aj tvojej susedy nepotrebuje nikoho ďalšieho
moja suseda zakaždým na mňa vykrikuje cez plot keď ma vidí, ja ju pozdravím ale to je všetko, nie že by mi vadila ale ja mám dosť spoločnosti, ona je v podstate sama, chápem ju ale mne nikto nechýba, rada trávim čas sama alebo s rodinou, možno je to prípad aj tvojej susedy nepotrebuje nikoho ďalšieho
@alenka58 nie,nepotrebuje,lebo "pridu k nej kamaratky, navsteva, sestra, netravi v dedine vela casu"
@anonym_autor nemám rada doterne osoby, od takých utekam čo najďalej ...

@anonym_autor mne tiež pride ze nema zaujem. Netlač sa kam ťa nevolajú