icon

Atraktívne ženy často prespávajú u suseda

Dnes o 06:21

caute... Rano, ako dnes, ked chodim do prace, tak sa nestiham divit. Mame tu suseda, byva oproti mna, ma tam asi 10 rokov postavany dom a vzdy zil sam. Teda sam ako sam, ja mam dojem, ze realne nebol nikdy sam. Skoro kazde rano od neho odchadza nejaka zena. Raz tmavovlasa, raz rysava, blond, ale vazne, to je sialene. S dcerou sa uz niekedy vsadzame, ktora v to, alebo v to rano od neho pojde. Obvykle sa tam strieda asi tak 10 zien, ktore poznavame a rozozname, ale vzdy sa to nejak meni. Ale vrcholom je, ze dost casto su to zeny aj s malymi detmi, teda aspon co sme si vsimli, tak 3 -4 take tam chodili za tych desat rokov, ktore tam spali aj s detmi. Mnohe vozieva niekam, asi domov, ostatne su tam na svojich autach, od beznych az po luxusne auta. Niektore zeny je vidiet, ze su akoby vyssia uroven podla obliekania a aut, ine take bezne. Jednu vec maju vsetky spolocnu, ze su pomerne atraktivne a stihle. Vlastne aj on je celkom fesak, ked sa sem nastahoval, sama som po nom zazerala. Ale ked mi suseda povedala, ze sa s nim zaplietla, tak som stratila zaujem. Nechcem, aby toto bolo ohovaranie, ale dnes sla od neho opat ina. A co je uplne divne, ze na ulici sa s nimi luci bozkom na pery, so vsetkymi.

Strana
z2
mimachicha
Dnes o 09:27
@anonym_9d5daf

@ivicatolic možno je ľudový liečiteľ a náprava chrbtice,lieči gynekologické veci a vie pomôcť aj s neplodnosťou. 🤔 A možno len majú skupinové joginske dychové cvičenia a s očistnými ritualmi až do ranných hodín.🧐

@anonym_9d5daf mozno ich "odháčkováva" ako ten znamy CZ guru, co spal s členkami svojho spolku. Tvrdil im, ze pohlavnym stykom odstranuje ich "háčiky" v tele. Háčiky rozumej ich osobne vnutorne problemy.

petronelag
Dnes o 09:32
@minenkaa

@petronelag veď nechapem aj tak čo chce,veď ak sa mu chce vobchat do postele staci prísť ,zazvoniť a ist dnu

@minenkaa Ale, že má tam aj atraktívnejšie ako ona, tak sa nedá vedieť, či by uspela.

minenkaa
Dnes o 09:41
@petronelag

@minenkaa Ale, že má tam aj atraktívnejšie ako ona, tak sa nedá vedieť, či by uspela.

@petronelag tak si asi potrebu teraz vypustiť frustráciu

anonym_3a8810
Dnes o 10:09

Upeč koláč a odnes mu, alebo prebytky zo záhrady.
Keď to nepomôže volaj mestskú políciu, ako nedávno v Česku že u suseda je cudzia žena a ona ho chce.

anonym_3b8ad9
Dnes o 10:18

@anonym_autor ja len že slovo postavať/postavaný neexistuje

anonym_4553a3
Dnes o 10:39
@anonym_3b8ad9

@anonym_autor ja len že slovo postavať/postavaný neexistuje

@anonym_3b8ad9 asi chcela napísať postavený (dom)

autor
Dnes o 11:14
@anonym_3a8810

Upeč koláč a odnes mu, alebo prebytky zo záhrady.
Keď to nepomôže volaj mestskú políciu, ako nedávno v Česku že u suseda je cudzia žena a ona ho chce.

@anonym_3a8810 s kolacom som to skusala uz v prvy rok ako sa nastahoval, Akurat vtedy dostal "kolac" aj od inej susedy. a tak som sa citila trapne. S nou nieco mal ale nechcela povedat ze co, a nebolo to raz. Pritom vedela ze od zaciatku sa pacil mne.

anonym_3a8810
Dnes o 11:21
@anonym_autor

@anonym_3a8810 s kolacom som to skusala uz v prvy rok ako sa nastahoval, Akurat vtedy dostal "kolac" aj od inej susedy. a tak som sa citila trapne. S nou nieco mal ale nechcela povedat ze co, a nebolo to raz. Pritom vedela ze od zaciatku sa pacil mne.

@anonym_autor sleduj na kamere kedy tam nie je iná suseda a upeč lepší koláč, musíš skúšať opakovane, keď ho bude tlačiť v rozkroku pozve ťa dnu

anonym_bc558a
Dnes o 11:24

@anonym_autor veď sa popýtaj susedy čo a ako aby ťa sním dala dokopy. Tie dve s deťmi to sú asi jeho, tak sa mamičky prídu s nimi ukázať a poďakovať. Ostatné asi oplodňuje aj také niečo je možné. Teba asi nechce, lebo dieťa už máš. Ale dá sa vymyslieť aj kopu iných variant. Fotograf, masér, jáj maliar to bude isto preto sú tam celú noc a vracajú sa lebo to treba ešte dokončiť. Prázdniny už skončili, nemáš domáce? 😀🙈 Idem si urobiť popcorn,to bude mať pokračovanie 😉

Strana
z2