Dá sa zabrániť príchodu nevhodných nájomníkov?
Nechcem problém veľmi rozpisovať. Môj najmladší brat zdedil nás rodičovský dom, jedna sa o rozsiahly Gazdovský dom. Brat sa dostal do finančných problémov už mal aj exekúcie, exekútorom som hovorila,mala byť nuž aj dražba.ked.sa.z ničoho nič objavil kupec, ktorý len tak zaplatil v hotovosti všetko. Už sa čaká iba na odblokovanie exekúcie. V čom však je problém, tento pán nemá čestné úmysli. V inej obci tiež kúpil nehnuteľnosti a prenajal neprisposobyvým, bývajú ich tam desiatky v malých domoch. Naša obec je malá , má mne.tuniba jednu veľmi slusnú pracovitú rómsku rodinu. Toto nám tu nechýba.
A co s tym chces urobit? Ako zabranit a comu? Brat nech dakuje Bohu za kupcu a da si predsavzatie na novy, normalny start do zivota.
A co s tym chces urobit? Ako zabranit a comu? Brat nech dakuje Bohu za kupcu a da si predsavzatie na novy, normalny start do zivota.
@anonym_fdde20 ja aj ostatný súrodenci sme ho veľa krát ťahali z kadečoho, nie každý má k dispozícii hneď takú čiastku
@anonym_061a2d aký štart? Nemá prácu ani strechu nad hlavou
A preco zdedil dom len brat? Ci vy ste od macochy?
A preco zdedil dom len brat? Ci vy ste od macochy?
@anonym_394bea lebo rodicia sa takto rozhodli, on ich doopatroval
@anonym_fdde20 ja aj ostatný súrodenci sme ho veľa krát ťahali z kadečoho, nie každý má k dispozícii hneď takú čiastku
@anonym_061a2d aký štart? Nemá prácu ani strechu nad hlavou
@anonym_autor nuz rodicia mu chceli pomoct aj pomohli sa zbavit dlhov,snad ho predal aspon zo ziskom a nieco si pre seba kupi,aspon garzonku.
@anonym_autor nuz rodicia mu chceli pomoct aj pomohli sa zbavit dlhov,snad ho predal aspon zo ziskom a nieco si pre seba kupi,aspon garzonku.
@anonym_edead7 nie, dokopy nič, to je málo aj na zábezpeku na byt v meste, ešte aj kamarátom isté dlží. On je dobrak od kosti a veľmi dôverčivý nechá sa opiť rožkom, tak ho využili a takto dopadol
@anonym_edead7 nie, dokopy nič, to je málo aj na zábezpeku na byt v meste, ešte aj kamarátom isté dlží. On je dobrak od kosti a veľmi dôverčivý nechá sa opiť rožkom, tak ho využili a takto dopadol
@anonym_autor tak aspon exekutora mat nebyde,ale kam pojde,asi na ulicu.
@anonym_autor tak aspon exekutora mat nebyde,ale kam pojde,asi na ulicu.
@anonym_edead7 potom čo ho pustili z nemocnice., mal možnosť bývať u mňa, syn je na internáte len sa mal vyhýbať pochybným. ,, priateľom,, ale nevydržal to po týždni bol doma
Zaťal sa nechce sa evidovať na úrade, nedá si dohovoriť, ja som mu vybavila aj prácu u nás v podniku ani do konca mesiaca nevydržal, a pritom mladý chlapec
Ale v čom chceš poradiť? Vo veci domu už neurobíte nič,o dom ste prišli. Vo veci brata -komu niet rady,tomu niet pomoci. Sama vidíš,aký má postoj k životu,čo akože chceš počuť?
Ale v čom chceš poradiť? Vo veci domu už neurobíte nič,o dom ste prišli. Vo veci brata -komu niet rady,tomu niet pomoci. Sama vidíš,aký má postoj k životu,čo akože chceš počuť?
@jaskolka asi som písala jasné
V čom však je problém, tento pán nemá čestné úmysli. V inej obci tiež kúpil nehnuteľnosti a prenajal neprisposobyvým, bývajú ich tam desiatky v malých domoch
@jaskolka je Ed do malého domu nasťahoval 15-20 neprispôsobivých, tak do tak veľkého domu 50 a viac takýchto v modrom susedstve
Tebe by sa páčilo?
@jaskolka je Ed do malého domu nasťahoval 15-20 neprispôsobivých, tak do tak veľkého domu 50 a viac takýchto v modrom susedstve
Tebe by sa páčilo?
@anonym_autor
Aký Ed?
Modré susedstvo? Nechápem...
Akú radu čakáš. Ideme pánovi dohovoriť my?
Odkúp gazdovstvo, vezmite si úver. A bude to vaše.
Tebe by sa páčilo?
@anonym_autor He?????
@anonym_autor preco sa hlupym a lenivym ludom hovori, ze su dobraci od kosti?
Rodicia darovali dom najvacsiemu luzrovi z rodiny. Gratulujem🙂 Preco si tak nejak myslim, ze sa skor starali oni o neho, ako on o nich? Inak toto som nikdy nechapala. Ze dam nehnutelnost len 1 dietatu a ostatni-trhnite si nohou. No ale nie moj problem.
@anonym_autor preco sa hlupym a lenivym ludom hovori, ze su dobraci od kosti?
@anonym_5d9486 To je asi tak, ked sa o 100kg zene povie, ze je plnostihla😄
Rodicia darovali dom najvacsiemu luzrovi z rodiny. Gratulujem🙂 Preco si tak nejak myslim, ze sa skor starali oni o neho, ako on o nich? Inak toto som nikdy nechapala. Ze dam nehnutelnost len 1 dietatu a ostatni-trhnite si nohou. No ale nie moj problem.
@anonym_394bea Je to velmi lahko pochopitelne v pripade, ze sa ten jeden roky stara o rodicov a ostatni si ziju svoje zivoty. Nehovorim, ze tento sa staral, netusim, pisem vseobecne.
@anonym_5d9486 To je asi tak, ked sa o 100kg zene povie, ze je plnostihla😄
@anonym_394bea tiez si myslim, ze rodicia opatrovali jeho. Toto nevyzera na obetaveho makača.
@anonym_394bea 😂😂😂 asi tak
Rodičia boli zaslepení hlupáci, brat je nezamestnaný asociál a exekúciami a teba trápi, čo bude robiť so svojím domom jeho nový majiteľ?
Teba by hlavne malo trápiť, aby ti ten neschopný brat nezostal visieť na krku. Veď on je na úrovni tých neprispôsobivých cigánov. Možno ho ten nový majiteľ nechá za poplatok bývať s nimi.
@anonym_autor
Aký Ed?
Modré susedstvo? Nechápem...
Akú radu čakáš. Ideme pánovi dohovoriť my?
Odkúp gazdovstvo, vezmite si úver. A bude to vaše.
@anonym_af9239 malo byť Keď
A co tu vlastne riesime, ked uz ma dom noveho majitela? Ten si moze robit, co chce. Idete s krizom po funuse.
@anonym_autor Chapem, ze nechces do obce, kde byvas, neprisposobivych obcanov a ani nechces byt ta, na ktoru bude za to ukazovane prstom, lebo to bude, kedze dom patril tvojim rodicom, no, zial, nemas s tym co spravit.
Ženy, vyhoďte veštecké potreby, lebo vám nefungujú. Starším súrodencom dopomohli rodičia k vlastnému bývaniu, ja som dostala stavebný pozemok. Robíte debilov z mojich nebohých rodičov, pričom ste ich nikdy nepoznali ani môjho brata neviete čo sa mu stalo, nebol vždy takýto
Ženy, vyhoďte veštecké potreby, lebo vám nefungujú. Starším súrodencom dopomohli rodičia k vlastnému bývaniu, ja som dostala stavebný pozemok. Robíte debilov z mojich nebohých rodičov, pričom ste ich nikdy nepoznali ani môjho brata neviete čo sa mu stalo, nebol vždy takýto
@anonym_autor vies, problem je, ze tu z dievcat nikto nerobi z tvojho brata debila, na to si chlapec vystaci uplne sam…
A k panovi s “necestnymi umyslami” … dom kupil je to jeho majetok, moze si tam nastahovat bars aj snehulinku a 7trpaslikov s tym nic neurobite…
tiez ma zaujima co chces vlastne urobit? Dom zmenil majitela, tam poslanie končí. Brat potrebuje padnúť na hubu. Očividne exekutor nebol preňho dno, on sa potrebuje dostat nizsie aby dostal rozum...ale to neznamena ze sa bude vediet pozviechat
@anonym_394bea Je to velmi lahko pochopitelne v pripade, ze sa ten jeden roky stara o rodicov a ostatni si ziju svoje zivoty. Nehovorim, ze tento sa staral, netusim, pisem vseobecne.
@mandzula áno bolo to takto. Keď jeden rodič sa stane imobilným, bezvládne ležiacim tak sa o neho treba postarať. Mama sama by nevedela pohnúť otcom, potom ochorela aj mama.
Ja som v tej dobe bola na rizikovom s prvou dcérou, najstarší so súrodencov žije v zahraničí, ďalší na invalidnom dôchodku, sám odkázaní na pomoc.
@mandzula áno bolo to takto. Keď jeden rodič sa stane imobilným, bezvládne ležiacim tak sa o neho treba postarať. Mama sama by nevedela pohnúť otcom, potom ochorela aj mama.
Ja som v tej dobe bola na rizikovom s prvou dcérou, najstarší so súrodencov žije v zahraničí, ďalší na invalidnom dôchodku, sám odkázaní na pomoc.
@anonym_autor Nepochopi, kto nezazije, veru tak.
tiez ma zaujima co chces vlastne urobit? Dom zmenil majitela, tam poslanie končí. Brat potrebuje padnúť na hubu. Očividne exekutor nebol preňho dno, on sa potrebuje dostat nizsie aby dostal rozum...ale to neznamena ze sa bude vediet pozviechat
@katkaseiner položila som jasnú otázku...či sa tomu dá zabrániť? Lebo nie normálne aby žili toľko ľudí na m2.
A riešenie nie je aby som ja kúpila rodičovský dom a nielen preto, že žene na materskej nedajú hypo

@anonym_autor a čo teraz riešiš keď je už mlieko rozliaté? mali ste dom odkúpiť vy, brat je asi rad že to nejako (preňho) šťastne dopadlo