Je tu niekto z obcí Zbehy alebo Čakajovce?
Ahojte s partnerom kupujeme dom v obci Zbehy naša dcéra tam nastupuje aj do 1 ročníka . Vôbec tam nikoho nemáme ani nepoznáme . Verím že si tam nájdeme dobrých ľudí s detičkami aby mala naša dcérka kamošov a mohli by sa navštevovať a hrať spolu niekedy aj kľudne u nás na dvore . 🙂) ak tu niekto je kľudne sa ozvite . Dcérka pôjde do prvého ročníka do čakajoviec.
Moja babka odtial bola🥺, viem, ze ti to nijak nepomoze, ale ako dieta som tam casto chodievala, nadherne je to tam podla mna a obcianska vybavenost dobra, aj blizkost Nitry vyhodou.. Nech sa vam dobre byva.🙂
moj exmanzel tam byva, je aj skoro tvoj rocnik. Dufam ze niesi extra stihla🙂 lebo ta bude hned obhanat 🙂
@anonym_628615 chvalbohu nie :D extra stihla som bola, ale 13 rokov do zadu . 😂
Moja babka odtial bola🥺, viem, ze ti to nijak nepomoze, ale ako dieta som tam casto chodievala, nadherne je to tam podla mna a obcianska vybavenost dobra, aj blizkost Nitry vyhodou.. Nech sa vam dobre byva.🙂
@anonym_c22de7 ďakujem krásne .hej mali sme príjemné pocity keď sme tam boli . Partner to má do práce odtiaľ kúsok . 🙂

moj exmanzel tam byva, je aj skoro tvoj rocnik. Dufam ze niesi extra stihla🙂 lebo ta bude hned obhanat 🙂