icon

Je zvonkohra na balkóne rušenie susedov?

10. sep 2026

Sused má na balkóne zvonkohru a keď fúka, počujem ju v noci aj cez zatvorené okno... Cez deň mi to vôbec neprekáža, ale v tichu večer a v noci je to dosť výrazné a párkrát ma to už zobudilo...

Neviem, či som len precitlivená na zvuky, alebo je úplne v poriadku ozvať sa kvôli niečomu takému...

anonym_e15ba5
10. sep 2026

Mne by to tiez vadilo

biba_18
10. sep 2026

veď naopak, je to upokojujúce 😏

anonym_4385ab
10. sep 2026

neznasam ten zvuk rovnako ako odpudzovace na macky .. vrazdila by som ked to pocujem ..nastastie u nas to mal len jeden sused a po upozorneni to dal prec- sam priznal,ze mu to bolo casom uz neprijemne

anonym_be4506
10. sep 2026
@biba_18

veď naopak, je to upokojujúce 😏

@biba_18 cez leto po nočnej som si chcela ľahnúť. Ezoterická sibnuta bio suseda mala 3 zvonkohry na balkóne. Bolo zo rušivé a ani trochu upokojujúce. Muž jej to tak ráznejšie a menej citlivo vysvetlil a našťastie to pochopila. Zazera na nás dodnes

mandzula
10. sep 2026

Otec mal zvonkohru v altanku pod oknom nasej spalne. Poziadala som ho, nech ju da prec, islo ma z nej vyrutit.

anonym_11a1c2
10. sep 2026

Sused mal tiež. Našťastie to bol sused o dom ďalej a nebol vedľa domu, ale bola tam maximálne 4 dni. Asi vedľa susedia čo sú na husto pri sebe určite mu povedali svoje. Mňa by to rušili extrémne. Cez deň ani nie ale v noci by som to nezniesla.

biba_18
10. sep 2026

🤷‍♀️ a niekoho rozčuľuje možno každý zvuk…

zuzanka.zuzu
10. sep 2026

ja zaspím pri zbíjačke takže mne by to bolo jedno 😀 ale aj ja uznávam že toto rušivý zvuk je 🤷 (pre mňa nie, no je)

denisa_deniska
Včera o 04:55

Mňa až striaslo pri tej predstave

lukbe
Včera o 05:37

Ano, popros, nech to da preč, hoci.len v noci.

anonym_c5a9e0
Včera o 05:47

Zvonkohra nedava take silne zvuky ktore su kvalifikovane ako rusenie kludu nocneho. Takze moze ju tam mat...niektorí ludia uz majú fakt problem so vsetkym...

lukbe
Včera o 05:51
@anonym_c5a9e0

Zvonkohra nedava take silne zvuky ktore su kvalifikovane ako rusenie kludu nocneho. Takze moze ju tam mat...niektorí ludia uz majú fakt problem so vsetkym...

@anonym_c5a9e0 niektorí ľudia sú hakliví na zvuky, doslova ich neznášajú, je to aj diagnóza, nemyslím to v zlom. Migréna, nespavosť ap. Nech si da zvonkohru do obývačky a cinká si tam.

osky
Včera o 06:25

@anonym_autor ak ta to budi,nie je to v poriadku!
Sused sa bez toho zaobide,to nie je zivotne dolezita vec.
Spanok ano!

evkano1402
Včera o 08:04

Nasa suseda ma na balkone v kvetinaci vrtulku, ked fuka, tak to vydava taky drrrr zvuk a v noci to riadne pocut aj cez zavrete okno. Vcera som ju videla pod balkonom, neviem, ci jej ju odfuklo, alebo niekomu prasli nervy ...

danina09
Včera o 10:45

mne samej by to vadilo 😀 nie este tak susedom. ale tak pokial si s tym v pohode ty aj oni, tak preco nie 😀

anonym_25a614
Včera o 11:40
@anonym_c5a9e0

@anonym_c5a9e0 Máš pravdu, nie je to rušenie nočného kľudu. Ale predstav si, že sú ľudia, ktorí sú citliví aj na takéto zvuky. Ja som kedysi nemohla mať budík, ktorý tiká, našťastie už sú aj iné možnosti.

anonym_a3d1fa
Včera o 11:53
@biba_18

🤷‍♀️ a niekoho rozčuľuje možno každý zvuk…

@biba_18 naozaj. Ja a zial aj deti pocujeme vsetko. Ver ze je to pre nas samych otravne. Svokra sa cuduje ako mozem nieco pocut. Fakt je to neprijemne.
Zas ak si dam stuple do usi mam taky neprijemny tlak v hlave ze... radsej nespim ☹

anonym_2ca377
Včera o 12:08

Ja to chápem. My nemáme doma ani nástenné hodiny.

anonym_550938
Včera o 12:39

@anonym_autor mne by to nevadilo, zaspím hocikde, aj pri cirkulárke alebo na hlučnej akcií. Jediné, čo ma vytočí do nepríčetnosti, je hudba štýlu Repete alebo hráme jubilantom. Mať vtedy po ruke flintu, ešte stále sedím v base.😂 Ale aj tak Ťa chápem, každého ruší nie o iné.

jablkovastrudla
Včera o 13:42

Moji susedia maju uz asi 5 kus. Vzdy im ju vetor pomota a roztriha. Ked fuka je to velmi neprijemne, nemam rada ten zvuk. Je to fakt velmi obtazujuce, ako mat zvoncek pri uchu cely den.

anonym_7063b3
Včera o 14:56

@anonym_autor je to obtazovanie hlukom a nie je to ok, je na tebe ci pojdes do konfrontacie. Nas sused to vyriesil napisom na vchodove dvere anonymne. Prosime suseda ktory ma zvonkohru na balkone aby nerusil ostatnych. Ja osobne som napisala v minulosti: prosim suseda ktoreho pes vystekuje od 5tej rana aby s tym daco urobil.