icon

Kam by ste sa presťahovali na Slovensku?

24. jan 2026

Ak byvate v ba, kam by ste sa presťahovali na sk, do nejakého menšieho mesta pri kopcoch, s možnostamu nájsť si tam prácu?

Strana
z2
lauricka
25. jan 2026

@anonym_autor nikam, kopce sú fajn, ale kde budete hľadať prácu?

katarkka
25. jan 2026

@anonym_autor Do Modry ❤️

klotildabazarik
25. jan 2026

@anonym_autor nikde ved ani v Bratislave nie je praca

autor
25. jan 2026
@nairobi

@anonym_autor aj my s manželom sa casom plánujeme presťahovat na môj rodný Liptov,manzel je čistý Bratislavcan a sám mi navrhol odijst

@nairobi aj mení prácu?

petrahl
25. jan 2026
@anonym_0a3831

@anonym_b0a358 presne aj toto je v Bratislave, nechapem tych, ktori tvrdia, ze je to betonove mesto, v strede mesta je Horsky park, aj mestske lesy - Zelezna studnicka, Bratislava je praveze dost zelene mesto
ja ked vidim ine slovenske mesta, tak je to bieda, bez konceptu, priemysel vsade, hrozne

@anonym_0a3831 že je Bratislava betónové mesto môze povedať len niekto, kto ju videl na pohľadnici a aj to naposledy v roku 1985.
Na Bratislave milujem práve to, že z nej nemusím vystrčiť päty a viem ísť na plnohodnotnú celodennú turistiku, alebo cyklovýlet.

anonym_4a3814
25. jan 2026

@anonym_autor Martin,Zvolen,Zilina

margotka17
25. jan 2026

@anonym_autor ja určite Batizovce. Dedinka pod Tatrami, krásna príroda, možnosť športu zima leto bez rozdielu veku, či bicykel, lyže, beh, prechádzka, turistika, plávanie.... Vždy, keď žila svokra sme chodili k nej do Tatier- Svit. Stále sme sa išli prejsť do Lopusnej doliny, Batizoviec a cestou späť aj Hrabusic - Slovenský raj.

nairobi
26. jan 2026
@anonym_autor

@nairobi aj mení prácu?

@anonym_autor pravdepodobne nebude musieť meniť prácu,on moze robiť aj z domu ale ja budem musieť zmeniť...

anonym_31f7a5
26. jan 2026
@anjelok

@anonym_042c84 asi tym myslela, ze byva blizko centra, a predsa pri lese 🤷‍♀️ predpokladam, ze v Horskom parku

@anjelok to tetky z Hornej Dolnej nepochopia 😀

nelka93
26. jan 2026

Ja som odisla z BA na zahorie, ale pracujeme na tom aby to bolo zo Slovenska kamkolvek

martinadomianova
26. jan 2026

@anonym_autor nikam.

Strana
z2