icon

Má byť robotický vysávač aktívny v noci?

25. aug 2026

Bývame v paneláku a sused nad nami má zrejme nastavené upratovanie na noc. Niekoľkokrát do týždňa počujem okolo druhej, ako robot prechádza po byte a naráža do nábytku. Nie je to extrémny hluk, ale v noci ma to pravidelne zobudí.
Je robotický vysávač o druhej ráno ešte bežný hluk z bytu?

minenkaa
25. aug 2026

@anonym_autor roboticky vysávač nenaraza do nábytku a ak tak to nie je počuť

autor
25. aug 2026
@minenkaa

@anonym_autor roboticky vysávač nenaraza do nábytku a ak tak to nie je počuť

@minenkaa U nás sa to dosť ozvýa :-/

andrejkap123
25. aug 2026

Moj roboticky vysavac xiaomi sa mi odmieta pustit v noci 🙈😅 myslim tak plánovane. kvoli ruseniu nocneho kludu. Zijem v dome! 😅

ariannazara
25. aug 2026

Ked ma zmapovane tak nikde by nemal narazat

minenkaa
25. aug 2026
@anonym_autor

@minenkaa U nás sa to dosť ozvýa :-/

@anonym_autor počuješ niečo iné ako roboticky vysávač

ivicatolic
25. aug 2026

@anonym_autor a je to určite vysávač, nerobí ten hluk sused so ženou, a v pravidelných rytmoch? ,,🤣😆👍

autor
25. aug 2026
@ivicatolic

@anonym_autor a je to určite vysávač, nerobí ten hluk sused so ženou, a v pravidelných rytmoch? ,,🤣😆👍

@ivicatolic Ale tak často? Nakoniec prídem na tom, že im vlastne len závidím 🙂

1natasa1
25. aug 2026

Fakt si nemyslím, že by to bol vysávač. Ten náš naráža kade tade, ale hluk, ktorý by bolo počuť u susedov to isto nerobí. Btw. keď si sa posťažovala nám tu, tak si sa aj susedovi, však?

fjallar
25. aug 2026

@anonym_autor náš počujem aj v pivnici, keď chodí na prvom poschodí, hrkovce hlavne pri zdolávaní nerovností.

anonym_384406
25. aug 2026

...aj ja som si myslela, že náš dolný sused je kutil a v noci hobluje😀

petracandle
25. aug 2026

@anonym_autor a to je taký problém povedať susedovi: " Pán sused, prosím vás nastavte si ten vysávač mimo noci, nakoľko hoci to nie je výrazný hluk, zospodu ma to vždy zobudí. Ďakujem, ste zlatý" 🤦‍♀️ hádam si nechcela volať mestskú alebo ho dať na súd keď sa takto stupídne pýtaš. Všetko je to o ochote a dobrých susedských vzťahoch

patrike
25. aug 2026

Namiesto pisania na Konika chod za susedom a poziadaj, aby nerobil v noci hluk akymkolvek sposobom.

ivicatolic
25. aug 2026
@anonym_autor

@ivicatolic Ale tak často? Nakoniec prídem na tom, že im vlastne len závidím 🙂

@anonym_autor ,😀😁😆👍👍👍

anonym_d7e81b
25. aug 2026

Tak vacsina robotickych vysavacov je nastavenych tak, ze sa v noci pustat nedaju - u nas ho mozem pustit max do 22h

rozculena
25. aug 2026

tak dnes skúsim zapnúť ten môj v noci,som zvedavá,či pôjde😀