icon

Nepríjemný sused: Ako riešiť hluk v noci?

Dnes o 04:23

Ahojte, pred dvomi mesiacmi sme sa sťahovali do nového bytu.
Sused o poschodie vyššie má skoro každý víkend párty do druhej ráno, skúšala som ho slušne poprosiť aj riešiť cez správcu ale nič sa nezmenilo, pracujem skoro ráno a už som z toho fakt vyčerpaná, má niekto skúsenosť či pomôže volať políciu alebo sa to ešte viac zhorší.
Inak už chápem, prečo byt majiteľ predával, škoda, že nie je povinný takého suseda pri podpise zmuvy spomenúť.
Ďakujem za rady

anonym_b246a9
Dnes o 05:09

@anonym_autor O 22:00 volať políciu. Prídu, skasiruju. Volať opakovane. Potom žúrovali radšej v podniku 😁 a nakoniec sa odstahovali.

anonym_56fc39
Dnes o 05:30

Zavolajte políciu po 22 hodine. Ak treba tak aj každú noc volajte.

martinka17
Dnes o 07:18

Ak začne party skôr nemusíš ani čakať do 22.00. ja som raz volala políciu, bolo 20,00 a hudba hucala už 10 hodín. Povedali že nie je nutné čakať do 22.00 ak je hudba nadmieru hlučná a prišli okamžite.

anonym_f2b3b3
Dnes o 07:18

jasne že volať policajtov
čo si mysliš že rozhovor pomože takýmto je to jedno
ktovie či tam nemajú aj drogy

anonym_49566d
Dnes o 07:43

je to beh na dlhe trate, zazivali sme podobne ale pod nami. syn zdedil byt po smrti rodicov, a zacal byt prenajimat. a dostala sa tam taka cvarga, co pravidelne v noci robila orgie, hluk, hlasna hudba, kopa ludi... k tomu 2 psov. pravidelne sme volali majitelovi, nech situaciu vyriesi, nic neriesil. volali policiu, prisli a odisli, a takto to islo dookola, podali sme staznost spravcovi, pretoze majitel to neriesil. a zrazu, ked majitela predvolal spravca, tak konal. nakoniec sa teda odstahovali, majitel byt predal. ale trvalo to asi pol roka. okrem toho sme sa spojili po znamosti s policajtmi, lebo sme mali podozrenie, ze diluju. neviem teda, co pomoho, ale nakoniec sa to vyriesilo, ale teda boli sme z toho na nervy..

veselo_neveselo
Dnes o 09:05

@anonym_autor volaj policiu vzdy o 10. Nijak inak to neporiesis.
Co susedia, bavila si sa s nimi? Ake kroky uz spolocne podnikli?

anonym_ec3e9f
Dnes o 11:16

no mas len smolu, majitel ti nebol povinny povedat, ze sused je magor.
uverila si, ze susedia su ok, to ti predsa povie kazdy predavajuci. ja by som dnes pri kupe bytu normalne zazvonila ludom a opytala sa osobne, minimalne by si videla tie typy, co by ti otvorili dvere.
dalsia vec, nerozumiem, preco nevolas policiu, coho sa bojis, vyzera, ze muza mas. Tvoj muz to preco neriesi? jemu to je jedno? Divne.
Kazdy jeden raz po desiatej vecer by som ich vytocila. Ak ti nepomohol dohovor, nepomoze ti nik, len policia. Ked ani to, tak len zvyknut alebo predat byt.